Pages:
Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 29. (Read 399136 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
December 20, 2018, 12:59:16 AM
Benim tahminime göre sistemsel bir açıktan kaynaklı olarak birisi kendine Türk lirası bakiyesi ekledi. Sonra da emirleri parçalı olarak satın almaya ve aktarmaya devam etti. Yaklaşık fiyat 31000’e geldiğinde de çekimler durdurulmuş gibi gözüküyor. Hot walletteki Bitcoinler gitse bile Cold wallette herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum.
sr. member
Activity: 421
Merit: 263
December 20, 2018, 12:47:23 AM
Eger cekim blokesi vakitli geldiyse pek hasar yoktur.
Fakat geciktiyse birkac yuz BTC gitmis olabilir.
Ama adam(lar) kurgulamis bunu.
Sabah saat 5 civariydi basladi. Canli destek online'di.

Hatta durumu gorunce trade edeyim diye BTC yolladim, 3 onaya ragmen hesaba gecmeyince Canli Destek'e ulastim, sagolsun hemen hesaba gecirdi.

Yani umuyorum ki bu sirada olaydan haberdardirlar ve gerekli onlemleri almislardir.
member
Activity: 203
Merit: 16
December 20, 2018, 12:41:31 AM
Ben kendi kendime 2-3 milyoner geldi, hazir fiyat dusmusken fiyatina bakmadan dipten topluyor diye dusundum.

Önce yanlışlıkla market buy emri verildi diye düşündüm. sonra baktım parça parça gerçekleşiyor emirler, dediğin gibi birisi yüklü girdi dedim ama bu normal değildi. Sıçtılar btcturk'un agzına. dünyanın en güvenli borsa sıralamasında 7. olan btcturk'ün ağzına ettiler.

e şimdi bunlar bu işlemleri geri mi alacaklar yoksa olmuşla mı kalır? 28.000 - 29.000 e emir veren adam sabah kalkacak farkında bile değil belki, bakacak emri satılmış. ahaha olaya gel ya.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
December 20, 2018, 12:40:22 AM
sr. member
December 20, 2018, 12:31:08 AM
Ben kendi kendime 2-3 milyoner geldi, hazir fiyat dusmusken fiyatina bakmadan dipten topluyor diye dusundum.

Adamlar fiyatina bakmadan aldigina gore belki bir sekilde TRY bakiyeleri ile oynama yolu bulmus olabilirler mi?
Kendi hesaplarina bir sekilde TRY balansi eklemeyi becerdilerse eger, piyasadan fiyatina bakmadan toplayip cekmislerdir yurtdisi borsalarina.
BTCTurk bu cekim yasagini ne zaman koydu onu da tam olarak bilemiyorum, umarim erkenden koymustur da cekememislerdir hicbirsey.
Fakat eger cekebildilerse 700den fazla BTC trade edildi bu sure zarfinda (24 saatlik hacme bakarak konusuyorum). Kacini goturduler bilemiyorum.

Tek umutlu oldugum konu kullanici hesaplarinin onayli olmasi. Yani kim bu halti yediyse kimligi ortada, BTCTurk yasal olarak yakasina yapisabilir kolayca.

Kimlik dogrulama surecine soven arkadaslara selam olsun.. Gercekten ne kadar hayati birsey oldugunu bir kez daha canli olarak yasayip gorduk.
member
Activity: 203
Merit: 16
December 20, 2018, 12:27:17 AM
Ben de balina buldum alayim satayim diye atladim... Bol bol alis satis yaptim seviniyorum kar ettim diye.
Cekmeye calisinca cekimlerin yollanmadigini fark ettim.

Canli destegin dedigine gore guvenlik sebebi ile BTC cekimleri durdurulmus durumda.
LTC ve XRP cekmeyi denedim, onlar da gitmedi henuz.
Bir de TL cekim emrim var fakat o calisiyormu henuz bilmiyorum, onu da durdurmus olmalari lazim eger bir guvenlik ihlali varsa.

Bir durum oldugu bariz fakat umarim ciddi bir sey degildir lakin varligimin %85i iceride.
Support gec ve kisa cevaplar verip "Tarafiniza donus saglanacaktir" dedi.
Suan cok mesguller belli.

Hem BTCTurk borsamiz icin, hem de bizler icin umuyorum ki bu sorunu zararsiz atlatabilelim.

Ulan bi gece evde sabahladım onda da neler oldu neler. Başta dedim salağın biri yanlışlıkla market buy emir verdi toptan aldı diye. 5 oldu 10 oldu 15 btc oldu. sonra 50 oldu 100 oldu 300 oldu.. fiyat 29000 i gördü... allahım kafayı yedim, oturdum video çektim Smiley isteyen olursa yollarım Smiley
sr. member
December 20, 2018, 12:14:44 AM
Ben de balina buldum alayim satayim diye atladim... Bol bol alis satis yaptim seviniyorum kar ettim diye.
Cekmeye calisinca cekimlerin yollanmadigini fark ettim.

Canli destegin dedigine gore guvenlik sebebi ile BTC cekimleri durdurulmus durumda.
LTC ve XRP cekmeyi denedim, onlar da gitmedi henuz.
Bir de TL cekim emrim var fakat o calisiyormu henuz bilmiyorum, onu da durdurmus olmalari lazim eger bir guvenlik ihlali varsa.

Bir durum oldugu bariz fakat umarim ciddi bir sey degildir lakin varligimin %85i iceride.
Support gec ve kisa cevaplar verip "Tarafiniza donus saglanacaktir" dedi.
Suan cok mesguller belli.

Hem BTCTurk borsamiz icin, hem de bizler icin umuyorum ki bu sorunu zararsiz atlatabilelim.
full member
Activity: 333
Merit: 109
December 19, 2018, 11:33:37 PM
an itibari ile cildirmis durumda fiyatlar uctu insallah hack yemediniz  zaten sabahta erisim yoktu simdi de bu sabah zor cikaririz artik.
 an itibari ile fiyatlar delirdi 19900 30 000 ne cikti yurtdisinda 3730 coinbase fiyat varken bur $6000 cikti
botlar delirdi saglam alis basiyor
senaryo iki hackelndi hackerler tuc cashleri btc ceviryor cekmek icin 5 saat oncede siteye girilmiyordu zaten ddos suphesi ustune bu sabah insallah hala ordasinidir btcturk ekibi.
member
Activity: 301
Merit: 22
libertas veritas aequitas
December 18, 2018, 06:34:47 AM
Btctürkte bir bozukluk var ya Ulan ben ethereum gönderiyorum btctürkte  kendimi salak gibi  hissediyorum.sürekli desteğe yazmam gerekiyor bakın 1 saat oldu daha gelmedi diye.sonra 20 saniye geçiyor eth geliyor.ABİİİ NEDEN KENDİNİZ ONAYLIYORSUNUZ YA.ULAN SİZİN YÜZÜNDEN ÖDEME YAPAMADIM SAAT 5 İ GEÇTİ.

smart kontrat sorunu var. koinekste aynı ..

Onay oto aslında
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
December 18, 2018, 06:24:01 AM
Btctürkte bir bozukluk var ya Ulan ben ethereum gönderiyorum btctürkte  kendimi salak gibi  hissediyorum.sürekli desteğe yazmam gerekiyor bakın 1 saat oldu daha gelmedi diye.sonra 20 saniye geçiyor eth geliyor.ABİİİ NEDEN KENDİNİZ ONAYLIYORSUNUZ YA.ULAN SİZİN YÜZÜNDEN ÖDEME YAPAMADIM SAAT 5 İ GEÇTİ.
full member
December 17, 2018, 09:38:32 PM
teskekkurler  az daha saklasiymis coder ekip neyse belki ise yarar entry
sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
December 17, 2018, 03:05:21 AM
hali hazirda olan emri iptal sansi vermenizde gerekli bence. yoldayim diyeli bir an baktim emir fiyat yaklasmis ama satmak yada almaktan vazgectim ama emir iptal secenegi yok.

Mobil uygulama, açık emrinizi, emrin üzerinde sola kaydırarak çıkan iptal butonu ile iptal edebilirsiniz.
full member
December 17, 2018, 02:24:13 AM
hali hazirda olan emri iptal sansi vermenizde gerekli bence. yoldayim diyeli bir an baktim emir fiyat yaklasmis ama satmak yada almaktan vazgectim ama emir iptal secenegi yok.
sr. member
December 17, 2018, 01:30:47 AM
Mobilde (android) emir girdiğimizde, girdiğimiz emir satırı highlight olarak işaretli olmuyor. Emri hangi fiyattan girdiğimizi görmek için açık emirlere bakmak durumunda kalıyoruz. Buna çözüm getirilebilir mi ?

Merhaba, mobil uygulamamız tamamen yeniden yazılıyor. Emir giriş ekranı yenilecek uygulamada değişecek. Emirleri çok da kolay takip edebileceksiniz.
sr. member
December 17, 2018, 01:29:02 AM
Binance USDC ye geçiyor, Amerikan bankaları ve finans sistemi tarafından denetlenen bir stabilcoin , bu coin BTCturk e eklenirse çok şey değişir, USDT yerine USDC olmalı , ethereum ağında işlem görüyor TR de şimdilik yok güzel bir fırsat.
AYNEN BTCTURK SUNU ALIN ARTIK beeffinex patlarsa fena olucak zaten

BTC/USDC açıldı binance ta biz sadece TR deki siteleri bekliyoruz hangisi önce açarsa ona geçeriz.
USDT ye bayılmıyoruz sevmiyouz mecbur olduğumuzdan alternatifi olmadığından kullandık USDC çok daha iyi bir tercih

Merhaba, BtcTurk'te USD Coin (USDC) işlemleri için henüz bir çalışma yok. Ancak, stabil kripto paralarla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz...
sr. member
Activity: 506
Merit: 251
December 16, 2018, 08:06:01 PM
Mobilde (android) emir girdiğimizde, girdiğimiz emir satırı highlight olarak işaretli olmuyor. Emri hangi fiyattan girdiğimizi görmek için açık emirlere bakmak durumunda kalıyoruz. Buna çözüm getirilebilir mi ?
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
December 15, 2018, 11:14:08 AM
BTC/USDC açıldı binance ta biz sadece TR deki siteleri bekliyoruz hangisi önce açarsa ona geçeriz.
USDT ye bayılmıyoruz sevmiyouz mecbur olduğumuzdan alternatifi olmadığından kullandık USDC çok daha iyi bir tercih
full member
December 14, 2018, 11:14:58 PM
Binance USDC ye geçiyor, Amerikan bankaları ve finans sistemi tarafından denetlenen bir stabilcoin , bu coin BTCturk e eklenirse çok şey değişir, USDT yerine USDC olmalı , ethereum ağında işlem görüyor TR de şimdilik yok güzel bir fırsat.
AYNEN BTCTURK SUNU ALIN ARTIK beeffinex patlarsa fena olucak zaten
sr. member
December 12, 2018, 01:26:19 AM
Merhaba,
Daha onceden bahsettigim gibi buyuk emirler verip iptal ettigimiz zaman emirin gerceklesen kismini, BTC ve TL olarak takip etmek cok zor.
Bu durumu bir nebze kolaylastirmak icin aklima bir fikir geldi, uygulamasi da kolay birsey.

Hesap hareketleri sayfasinda Bakiye adi altinda TL bakiyesi gosteriliyor. Buraya BTC bakiyesi de eklenirse takip cok daha kolaylasir.

Sorunu ornek ile anlatmak gerekirse:

Hesapta 15.5059123 BTC ve 125321 TL var.
Tum BTC'yi satmak icin bir market order aciyoruz ve 18200TL'den 15.5059123 BTC satisa koyuyoruz.
0.00xxxxx, 0.000xxx, 0.0xxxx, 0.1xxx seklinde 15 adet islem oluyor ve sonucta hesapta 14.23415 BTC kaliyor.

Bekliyoruz bekliyoruz satis olmuyor. Emri iptal edip 14.23415BTC'lik 18100TL'den satis koyuyoruz.
10 islem daha oluyor fakat tum BTClerimiz satilmiyor, elde kaliyor diyelim 10.505 BTC.

Fiyati 18000'e dusurup yeni bir emir giriyoruz 10.505BTC'lik.
Toplamda 3 EMIR girerek 40 adet ISLEM yapiyoruz ve elde kaliyor 5.505BTC.

Simdi hesaptaki TLye bakiyoruz. Eger bu islemlere baslamadan 125321TL'yi kenara yazdiysak ne mutlu bize. Toplamda kac TL'lik satis yaptigimizi guncel hesap bakiyesi - 12321TL ile bulabiliriz. Bulamadiysak Hesap Hareketleri'ne bakip, 18200TL'lik ilk islemi bulup, o islemden onceki TL bakiyesinde bu 125321TL'yi bulabiliriz. Gene toplamda kac TL'lik satis yaptigimizi bulduk.
Fakaaaat...

Eger 15.5059123BTC'yi kenara yazmadiysak biraz basimiz dertte cunku toplamda kac BTC sattigimizi bulmak ve tam olarak bu miktari baska bir markette satin almak istiyoruz. 40 adet islemi x.xxxx seklinde hesap makinesine yazip (hata yapmak isten bile degil) toplamak zorundayiz. Biz bu toplama islemini yapana kadar yurtdisi fiyati bayagi bir degisiyor. Arada hata yapiyoruz bir de, 40 adet islemi yeniden hesap makinesine elle girmemiz gerekiyor..

Aslinda benim gozumde en guzel cozum baska bir ekranda EMIR bazinda bir gecmis tutmak.
Cunku toplamda biz aslinda sadece 3 emir girdik.
Her bir emre tiklandiginda, kac BTC satilmak istendi, kac BTC'lik kismi gerceklesti, karsiliginda kac TL hesaba gecti, toplamda ne kadar komisyon kesildi, maker mi taker mi. Sadece 3 adet tab. Boylece hesap makinesinde sadece 3 adet sayi ile hesaplarimizi gerceklestirebiliriz.

(cogu yerli / yabanci borsada bu ekran mevcut)

Merhaba, öneriniz yazılım ekibine iletildi. Bu süre zarfında, hesap hareketleri sayfasının altında yer alan "Excel'e Aktar" bağlantısını kullanarak işlemlerinizi Excel dosyası olarak indirebilir, daha detaylı olarak inceleyebilir, hesaplamalar yapabilirsiniz.
sr. member
December 11, 2018, 07:08:16 PM
Iste kendinizi bizim yerimize koyun bizim de devreler yanıyor hesap hareketleri sayfasından satılan btc miktarını tek tek hesap makinesine girerken Smiley

Sayıların önemi yok, demek istediğim 3 emir girip, 40 küçük işlem yapıp 3. Emir tamamlanmadan iptal edersek, toplamda kaç BTC sattığımızı hesap etmenin kolay bir yolu yok.

Basladigimiz BTC miktarını ber bir emirden once kenara notepade falan yazacağız mecburen, ki ben mecbur böyle yapıyorum. Fakat emir sayısı artıp fiyat da değişmeye başladımı işlem sayısı da arttı mı devreler yanıyor. Bugune kadar defalarca hesabın içinden çıkamaz hale gelip kar mı ettim zarar mı ettim hesap edemez hale geldim ve umudu kestim  Grin
Pages:
Jump to: