Pages:
Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 32. (Read 399136 times)

legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
November 07, 2018, 05:30:26 PM
Destek departmanı büyümenin getirdiği sıkıntıyı yaşıyor, ahmet e mail geliyor o işlem yaparken ayrılıp yerine mehmet geliyor senin işlem arada kaynıyor, resim gönderiyorsun adam uykulu mu nedir okuyamıyor tekrar ediyorsun dikkat edin diyorsun adam yine farketmiyor, işlem bekliyorum diyorsun baştan başlatıyor, önceki elemana sor ne bileyim arşivin de mi yok eski mailleri de mi okuyamıyor çalışanlar bilemedik, sayı artınca koordinasyon gerekiyor, o da ayrı bir iş... Angry
jr. member
Activity: 140
Merit: 2
November 05, 2018, 05:40:49 AM
Yıllarıdır üyeyim ama kimlik doğrulaması yapmadım ilerde sizi kullanmayı düşünüyorum kimlik doğrulama kaç güne onay alıyor acaba teşekkürler.

Evraklarınızı gönderdikten sonra yaklaşık 15 dakika içerisinde hesabınız onaylanmış olur.

Süper teşekkürler. En kısa sürede deneyeceğim.
sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
November 05, 2018, 05:36:08 AM
Yıllarıdır üyeyim ama kimlik doğrulaması yapmadım ilerde sizi kullanmayı düşünüyorum kimlik doğrulama kaç güne onay alıyor acaba teşekkürler.

Evraklarınızı gönderdikten sonra yaklaşık 15 dakika içerisinde hesabınız onaylanmış olur.
jr. member
Activity: 140
Merit: 2
November 05, 2018, 04:44:43 AM
sr. member
November 05, 2018, 02:26:24 AM
katılıyorum bence de büyük bir risk alınıyor başka stable coin eklememekle. peki btcturk'un trueusd ya da usdcircle eklemesi konusunda eli kolu bağlı mı, bu işin bir mevzuatı, izni var mıdır? sanmıyorum, sorayım dedim.

Merhaba, BtcTurk'e altcoin eklerken hangi kriterlere dikkat edildiği hakkında BtcTurk CEO'su Özgür Güneri'nin açıklamaları için şu videoyu izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=4_qZr8EMwCI&t=30s

Bunun yanında Tether (USDT) BtcTurk'e eklenirken, kullanım yaygınlığı, likidite ve benzeri esaslar dikkate alındı. Ayrıca, Tether'i tanımlarken "fiyatı global piyasalarda belirlenen kripto para" olarak tanımladığımızı da hatırlatmak isteriz.

Yakın zamanda, Tether (USDT) benzeri fiyatı 1 Dolar'a yakın bir kripto paranın BtcTurk'te işleme açılması planlanmıyor. Ancak global piyasaların stabil kripto paralara yaklaşımını yakından takip ediyoruz.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
November 04, 2018, 02:32:26 PM
tether konusunda saçmalamaları bırakın ne dediğinizin bile farkında değilsiniz.
@goraset doğru birşey demiş. illa tether konusunda müdahale gerekiyorsa alternatif çıkan stablecoin ler var denetlenen. onlara kayabilirsiniz. TrueUSD, USDCircle gibi. ondan sonra tether a tepki olarak tether tahtalarını kaldırırsınız.

ama şuan böyle bir çalışma yapılmayacak ise yok dolar gelmesi gerekiyor, yok tether tehlikeli. evet, hepsi tehlikeli en tehlikelisi tether mi? bilmiyorum oladabilir olmayadabilir. ama kullanın yada kullanmayın. risk size kalmış.

katılıyorum bence de büyük bir risk alınıyor başka stable coin eklememekle. peki btcturk'un trueusd ya da usdcircle eklemesi konusunda eli kolu bağlı mı, bu işin bir mevzuatı, izni var mıdır? sanmıyorum, sorayım dedim.
hero member
Activity: 1532
Merit: 560
November 02, 2018, 06:48:37 AM
3. defa yazıyorum, sanırım büyük punto ile yazmak gerek dikkat çekmek için, Iphone X ile giriş yaptığımda banka hesabıma para veya ETH çekme işlemi yapamıyorum, ekran boş geliyor.

Merhaba, sorununuz yazılım ekibine iletildi. Önyüzle alakalı bir görüntüleme problemi olduğunu tahmin ediyoruz. En kısa sürede kontrol edilecek.

Teşekkürler, bu arada arkadaşın dediği gibi yan çevirdiğimde boş görünüyor ama scroll yukarı kaydırınca menüyü gördüm sonra dik de tutsam gösteriyor, basit bir CSS sorunu sadece teşekkürler bilgi için.
sr. member
November 02, 2018, 06:24:51 AM
3. defa yazıyorum, sanırım büyük punto ile yazmak gerek dikkat çekmek için, Iphone X ile giriş yaptığımda banka hesabıma para veya ETH çekme işlemi yapamıyorum, ekran boş geliyor.

Merhaba, sorununuz yazılım ekibine iletildi. Önyüzle alakalı bir görüntüleme problemi olduğunu tahmin ediyoruz. En kısa sürede kontrol edilecek.
hero member
November 02, 2018, 05:52:24 AM

bizde eth çekme ekranı bile yok, sadece banka para yatırma ve çekme ekranı var.

Edit: Şimdi canlı destekten sordum acaba bende ki uygulama eski mi diye, fakat cevap
Mobil uygulamamızda kripto çekme menüleri bulunmamaktadır

https://itunes.apple.com/tr/app/btcturk-bitcoin-borsas/id922611096?l=tr&mt=8

Mobil uygulamada en iyi sanırım cex.io, ama borsa kötü Smiley

Uygulamayı kullanıyorum ama ETH yollama yok maalesef.
Örneğin şu an yoldayım ben, birine ETH yollamam lazım telefonum Iphone X, chrome safari boş ekran uygulamada ETH yollama yok, bariz sıçtık yani.

telefonun ile alakası yok i7,i8,i6 olsa dahi yok diyorum.
kripto tranferi yok mobil ekranında sadec epara yatırma çekme . yatırmayı denedim çalışıyor ama çekme ekranı da sıkıntılı.

Arkadaşın Iphone 7 si var onunla çekme işlemi yapılıyor ekran boş gelmiyor, telefonla ya da IOS sürüm ile alakası var bilemiyorum, tarayıcıdan bahsediyorum uygulama da yok zaten.

Bende de ekran dik konumdayken çıkmıyor, yan çevirince ancak oluyor.
Ben app üstünde diye onuyu anlamıştım ama mobilde safariden ekranı yan cevirince aşağıda kayıtlı olanları kullan diyerek yapabiliyorum.
İphone x deneyimim yok maalesef.

Yan da çevirsem dik de tutsam dik çevirip üzerine de otursam ekran boş Cheesy
member
Activity: 301
Merit: 22
libertas veritas aequitas
November 02, 2018, 05:46:29 AM

Edit: Şimdi canlı destekten sordum acaba bende ki uygulama eski mi diye, fakat cevap

Örneğin şu an yoldayım ben, birine ETH yollamam lazım telefonum Iphone X, chrome safari boş ekran uygulamada ETH yollama yok, bariz sıçtık yani.

kripto tranferi yok mobil ekranında sadec epara yatırma çekme . yatırmayı denedim çalışıyor ama çekme ekranı da sıkıntılı.

Arkadaşın Iphone 7 si var onunla çekme işlemi yapılıyor ekran boş gelmiyor, telefonla ya da IOS sürüm ile alakası var bilemiyorum, tarayıcıdan bahsediyorum uygulama da yok zaten.

Bende de ekran dik konumdayken çıkmıyor, yan çevirince ancak oluyor.
Ben app üstünde diye onuyu anlamıştım ama mobilde safariden ekranı yan cevirince aşağıda kayıtlı olanları kullan diyerek yapabiliyorum.
İphone x deneyimim yok maalesef.
hero member
November 02, 2018, 05:31:38 AM

kripto tranferi yok mobil ekranında sadecepara yatırma çekme . yatırmayı denedim çalışıyor ama çekme ekranı da sıkıntılı.

member
November 02, 2018, 04:54:51 AM

kripto tranferi yok mobil ekranında sadecepara yatırma çekme . yatırmayı denedim çalışıyor ama çekme ekranı da sıkıntılı.
hero member
November 02, 2018, 04:44:55 AM

member
November 02, 2018, 04:23:56 AM

hero member
November 02, 2018, 04:00:43 AM
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
October 29, 2018, 06:05:24 AM
tether konusunda saçmalamaları bırakın ne dediğinizin bile farkında değilsiniz.
@goraset doğru birşey demiş. illa tether konusunda müdahale gerekiyorsa alternatif çıkan stablecoin ler var denetlenen. onlara kayabilirsiniz. TrueUSD, USDCircle gibi. ondan sonra tether a tepki olarak tether tahtalarını kaldırırsınız.

ama şuan böyle bir çalışma yapılmayacak ise yok dolar gelmesi gerekiyor, yok tether tehlikeli. evet, hepsi tehlikeli en tehlikelisi tether mi? bilmiyorum oladabilir olmayadabilir. ama kullanın yada kullanmayın. risk size kalmış.
full member
Activity: 475
Merit: 127
October 28, 2018, 12:59:29 PM
Tether yaklaşık 500 milyon dolar değerindeki USDT’leri yok etti

ABD Doları'na endeksli sabit kripto para USDT'nin ihraççısı Tether, yaklaşık 500 milyon dolar değerinde 500 milyon adet USDT yaktığını bildirdi.

Bir borsa kalite ve kullanıcıyı korumayı ilke edinmeli riskli bir para birimini tutarak her şeyi kullanıcıya yüklememelidir.

Madem tethere güveniyorlar o zaman karşılığında kendileride usd ödemesi yapmalıdırlar.

Btcturk'ten bu konuda cevap bekliyorum herşey komisyondan kazanalım olsun bitsinle olmaz.
sr. member
Activity: 421
Merit: 263
October 24, 2018, 08:37:48 AM
Merhaba,
Alis Satis Sonuclari sayfasi dediginiz gibi 24 saat, 7 gun, 30 gun seklinde genel bir tablo ciziyor. Bu cok guzel bir ozellik fakat benim bahsettigim biraz daha farkli birsey.

Hesap Hareketleri sayfasi ise detayli bilgi veriyor, evet bu da faydali fakat soyle ornekleyeyim kendi yaptigim islemlerden ne demek istedigimi anlatmak icin. Asagida Hesap Hareketleri sayfamdan bugun yaptigim 1 order var.

24/10/2018 13:11:43   Satış   37.120,00TRY   -0.0377791 BTC   1.402,36 TRY   -1,13 TRY   56.988,73 TRY
24/10/2018 13:06:42   Satış   37.120,00TRY   -0.00067147 BTC   24,92 TRY   -0,02 TRY   55.587,49 TRY
24/10/2018 13:05:36   Satış   37.120,00TRY   -0.31999032 BTC   11.878,04 TRY   -9,51 TRY   55.562,59 TRY
24/10/2018 13:05:34   Satış   37.120,00TRY   -0.39250214 BTC   14.569,67 TRY   -11,66 TRY   43.694,05 TRY

37120TL fiyatindan bir satis islemi gerceklestirmisim. 4 farkli transaction ile tamamlanmis.
Toplamda 0,75094303 BTC satmisim, fakat bu sayiyi bulmak icin 4 transactiondaki 0,xxxxxxxx seklindeki rakamlari hesap makinesinde manuel olarak ust uste koyup toplamam gerekti.

Fakat kraken'da bunu tek bir order olarak tek satirda, toplamda 1.13 + 0.02 + 9.51 + 11.66 TRY yani 22,32TRY fee odedigim, 0,75094303 BTC sattigim ve 1402,36 + 24,92 + 11878,04 + 14569,67 TRY yani 27874,99 TRY lik bir satis yaptigimi gosteren bir TAB var. (Isim vermeyeyim, birkac Turk borsasinda da var bu ozellik.)

Bu sayede tek bakista 27874,99 TRY gelirimin uzerinden 22,32TRY fee verdigimi ve toplamda 0,75094303 BTC sattigimi hesap makinesi kullanmadan gorebiliyorum. Arbitraj yaptiginizi dusunun mesela, bu 0,75094303 rakamina hizli bir sekilde ulasmak biz traderlar icin cok onemli.
sr. member
October 24, 2018, 07:39:19 AM
Merhaba,
Cogu borsada "My" Order History gibi bir bolum var, bu bolumde actiginiz emirleri, tamami gerceklestiyse ya da bir bolumu gerceklestiyse ne kadari geceklestigi, kac TL'lik kisminin gerceklestigi, bu islem icin ne kadar fee odendigi vesaire detayli olarak gorulebiliyor.
Ornegin Kraken'a bakalim.

Execution
Volume Executed      1.11824802
Avg. Price      €5,633.1
Fee      €5.0
Cost      €6,299.2

1.11824802 BTClik bir islem yapmisim, fiyat 5633.1 EUR. (avg demesinin sebebi eger market order yaparsaniz yapilan tum islemlerin ortalamasini aliyor)
5 eur fee odemisim, 6299.2 eur da BTC icin odemisim yani cebimden toplam 5304.2 EUR cikmis.
Eger BTC satiyor olsaydim da 5299.2 EUR BTC icin almis, 5 eur fee olarak odemis oluyordum. Yani cebime 5294.2 eur gelmis oluyordu.

Boyle bir sayfa bence cok faydali olur BTCTurk traderlari icin. Ki zaten sanirim yapmilmaya calisilmis fakat su anda bombos gorunuyor.
Gerceklesen Emirler tabi.

Bu kisimi kullanima acarsaniz cok yardimi dokunacak cogu tradera. Lakin su anda actigimiz emirlerin hikmetini geriye bakarak goremiyoruz. (En azindan kendim icin konusayim, belki baska bir yolu vardir, varsa da ogrenmis olurum en azindan.)

Merhaba, hesap hareketlerini Hesap > Hesap Hareketleri menüsünden ( https://www.btcturk.com/History ) takip edebilirsiniz. Hesap Hareketleri sayfasından hangi kripto parayı ne zaman aldığınızı, ne zaman sattığınızı görebilirsiniz. Ayrıca, verileri Excel formatında dışarı aktarabilirsiniz.

İşlem yaptığınız işlem çiftinde (BTC/TRY, ETH/TRY vb.) Emir Defteri'nin altında kalan Alış Satış Sonuçları sekmesinden Son 24 saat, Son 7 gün ve Son 30 günlük hareketlerinize ait toplam alış, toplam satış, alış ve satış ortalama fiyatları ile ödediğiniz toplam komisyon miktarlarını görebilirsiniz.

Gerçekleşen Emirler sekmesinde veri görülmemesiyle ilgili bir sorun olup olmadığını teknik ekipteki arkadaşlarımıza ilettik. Konu hakkında cevap aldığımızda tekrar bilgi vereceğiz.
sr. member
Activity: 421
Merit: 263
October 24, 2018, 06:03:32 AM
Merhaba,
Cogu borsada "My" Order History gibi bir bolum var, bu bolumde actiginiz emirleri, tamami gerceklestiyse ya da bir bolumu gerceklestiyse ne kadari geceklestigi, kac TL'lik kisminin gerceklestigi, bu islem icin ne kadar fee odendigi vesaire detayli olarak gorulebiliyor.
Ornegin Kraken'a bakalim.

Execution
Volume Executed      1.11824802
Avg. Price      €5,633.1
Fee      €5.0
Cost      €6,299.2

1.11824802 BTClik bir islem yapmisim, fiyat 5633.1 EUR. (avg demesinin sebebi eger market order yaparsaniz yapilan tum islemlerin ortalamasini aliyor)
5 eur fee odemisim, 6299.2 eur da BTC icin odemisim yani cebimden toplam 5304.2 EUR cikmis.
Eger BTC satiyor olsaydim da 5299.2 EUR BTC icin almis, 5 eur fee olarak odemis oluyordum. Yani cebime 5294.2 eur gelmis oluyordu.

Boyle bir sayfa bence cok faydali olur BTCTurk traderlari icin. Ki zaten sanirim yapmilmaya calisilmis fakat su anda bombos gorunuyor.
Gerceklesen Emirler tabi.

Bu kisimi kullanima acarsaniz cok yardimi dokunacak cogu tradera. Lakin su anda actigimiz emirlerin hikmetini geriye bakarak goremiyoruz. (En azindan kendim icin konusayim, belki baska bir yolu vardir, varsa da ogrenmis olurum en azindan.)
Pages:
Jump to: