Pages:
Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 33. (Read 399136 times)

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
October 24, 2018, 02:39:45 AM
Kişisel görüşümdür.
Sayın Btcturk yetkilileri mümkünse Tether-USDT'yi borsadan kaldırmanızı rica ediyorum. TL ile işlem gören bir borsa olarak kalmalısınız, USDT güven problemlerinden dolayı yatırımcılarda tedirginlik var.

bence kalsın, yatırımcı tedirginse yanında kapı gibi tl tahtası var, herzaman alternatif iidir. kim ne derse desin usdt deki hareketllilk tl den daha az bana göre. kısa dönemde çok sorun olacağını düşünmüyorum. tether kaldırmak yerine önce yeni bir stabil coin eklemeyi düşünebilirsiniz belki. ondan sonra tether kaldırma gündeme gelebilir.
oda orta uzun vadede olmalı

Yarın birgün usdt karşılığı yok oldu sıfırlandı o zaman ne olacak bitfinex'ten usdt'ler su gibi aktı ödeme yapmıyor diye, ne olduğu belli değil borsalar bu birime karşı önlem almakla yükümlüdür bence.
Yarın btc 1 dolarda olabilir. bununda garantisi yok. suan tethere alternatif olan coinlerde 70 cente inebilir bununda garantisi yok. tamamen spekule edilebilecek bir platformda hersey olabilir.
sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
October 23, 2018, 09:42:49 AM
Kaç kişiye ödül verilecek? Tüm soruları en kısa sürede bilen mi kazanacak? Başlangıçta kurallar yazsa daha iyi olurdu.

Sorulara en kısa sürede cevap veren 25 kişiye ödül verilecek.

Uyarınız için teşekkür ederiz. Yarışma kuralları Twitter hesabımızda paylaşılmıştı. Bir sonraki yarışmada, forumda paylaşırken daha detaylı bilgi vereceğiz.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
October 23, 2018, 09:11:49 AM
Kripto para dünyasına dair bilgilerinizi test etmeye var mısınız? Yarışmamız 24 saat sürecek yarışmamız 23 Ekim 2018 (bugün) 16:00'da başlayacak.. Katılmak için tıklayın: https://kriptometre.btcturk.com/bilginizi-sinayin/ Herkese başarılar dileriz!

Kaç kişiye ödül verilecek? Tüm soruları en kısa sürede bilen mi kazanacak? Başlangıçta kurallar yazsa daha iyi olurdu.
sr. member
October 23, 2018, 07:57:22 AM
Kripto para dünyasına dair bilgilerinizi test etmeye var mısınız? Yarışmamız 24 saat sürecek yarışmamız 23 Ekim 2018 (bugün) 16:00'da başlayacak.. Katılmak için tıklayın: https://kriptometre.btcturk.com/bilginizi-sinayin/ Herkese başarılar dileriz!
hero member
Activity: 1319
Merit: 593
In #Bitcoin me trust
October 23, 2018, 05:40:57 AM
Tether ile ilgili soruların ana kaynağı, Tether'i üreten şirketin yeterince şeffaf olmadığının öne sürülmesinden kaynaklanıyor.

Ancak Tether Limited'in (ya da ABD dışındakiler için Tether International Limited'in) internet sitesinde yer alan bilgiye göre piyasadaki Tether'in %100'ü USD ile garanti altına alınmıştır.

Yani borsadan kaç Cent'ten alırsanız alın, Tether şirketinden 1:1 oranında Tether bozdurabilirsiniz.

Tether'e inanmıyor ya da güvenmiyorsanız, hiç işlem yapmayın ama Tether'i kullanıyorsanız da Tether öldü, bitti, battı diyenlere kanıp panikle işlem yapmayın. Fırsatçılara müsade etmeyin. Bugün Tether kötü diyenler, yerine başka bir stabil kripto para öneriyor. Ama o da borsalarda 1$ altında ya da üstünde alınıp satılabiliyor. Fiyatı serbest piyasada belirlenebilen kripto para stabil değildir. Olsa olsa, fiyatı 1$'a yakın kripto para olur...

Tether.to/faqs sayfasından:

Tether Whitepaper'dan:
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
October 23, 2018, 03:40:34 AM
Kişisel görüşümdür.
Sayın Btcturk yetkilileri mümkünse Tether-USDT'yi borsadan kaldırmanızı rica ediyorum. TL ile işlem gören bir borsa olarak kalmalısınız, USDT güven problemlerinden dolayı yatırımcılarda tedirginlik var.

bence kalsın, yatırımcı tedirginse yanında kapı gibi tl tahtası var, herzaman alternatif iidir. kim ne derse desin usdt deki hareketllilk tl den daha az bana göre. kısa dönemde çok sorun olacağını düşünmüyorum. tether kaldırmak yerine önce yeni bir stabil coin eklemeyi düşünebilirsiniz belki. ondan sonra tether kaldırma gündeme gelebilir.

Yarın birgün usdt karşılığı yok oldu sıfırlandı o zaman ne olacak bitfinex'ten usdt'ler su gibi aktı ödeme yapmıyor diye, ne olduğu belli değil borsalar bu birime karşı önlem almakla yükümlüdür bence.

hocam yapmayın etmeyin, herkesin riski kendine. aynı şeyi btc içinde konuşabilirz fiyatı sıfırlanırsa ne olacak diyebiliriz. borsa aracılık hizmeti sunuyor. böyle bir yükümlülüğü olduğu düşünmüyorum. borsa hesabımıza yatırdığımız fonları korumakla mükellef.
usdt ile ilgili sıkıntılar herkesin malumu, bilmeyen yok, tüm riskleri alıp tercihini usdt den yana kullanan varsa kendi tercihidir bana göre.
member
Activity: 1011
Merit: 65
October 22, 2018, 03:20:25 PM
Kaç defa yazdık türk yatirimci bir fırsatı daha kaçırmak üzere yakında EOS patlayacak. Aylardır bir coini ekleyemediniz Smiley eminim bu coini eklediğiniz de iş işten çok geçmiş olacak sonra editlemek için buraya bırakıyorum bu notu.
full member
Activity: 475
Merit: 127
October 22, 2018, 06:23:49 AM
Kişisel görüşümdür.

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
October 22, 2018, 06:19:16 AM
Kişisel görüşümdür.

full member
Activity: 475
Merit: 127
October 20, 2018, 11:03:21 AM
Kişisel görüşümdür.
hero member
Activity: 1532
Merit: 560
October 16, 2018, 01:57:09 PM
mobilde para çekme ekranı ve eth yollama ekranı boş geliyor ios'ta bilginize, papara ve ltc çalışıyor ama yazdıklarım yok, uygulamada da sürekli bakiye güncellenemedi hatası gıcık ediyor.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
October 16, 2018, 11:10:22 AM
Bayadır kullanmıyorum diyebilirim çünkü trade falan uğraşmıyorum ama mobil platformunda sıkıntılar var bir kaç kez baktım.
sr. member
October 16, 2018, 10:56:48 AM
Merhaba, BtcTurk CEO'su Özgür Güneri, bugün saat 19:00'da Muhabbit programına konuk oluyor. Yayını https://www.youtube.com/cryptosquanch ve https://www.twitch.tv/cryptosquanch adreslerinden takip edebilir, Özgür beye sorularınızı iletebilirsiniz...
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
October 16, 2018, 04:26:21 AM
Ios mobil uygulamanız güncellememiyor. Sabahtan beri takılı kaldı. bendemi sorun var sistemde mi? web sıkıntısız gözüküyor. Bilginiz olsun
member
Activity: 1011
Merit: 65
October 16, 2018, 03:48:14 AM
Btcturk atak mı yiyor şuanda?

Sayfa açılmıyor Cloudflare ekranı ekranda bekliyor 30-40 sn.. sonra açılıyor sayfa, başka coine geçmek isteyince tekrar cloudflare ekranı cıkıyor ve 40 sn bekliyor vs. Kaç dakikadır 403, 404 hatası veriyor.. Dikkat!

Edit: Yurt dışı piyasaları 50-70 USD arası yükseldi BTCTurk erişim sorunu sebebi ile 1 TL bile oynamadı. Sonra 50 USD geri düştü gloaller. BTcturk  bu sefer 1 kuruş bile düşmedi. Saatler boyunca aynı emirler çakılı duruyor sonra hata veriyor.  Sebebini merak ediyorum, sabah buradan cevap yazarsınız diye düşünüyorum.

Merhaba, bahsettiğiniz saatlerde bir saldırı gerçekleşmiş ve güvenlik ekibi ek güvenlik önlemlerini devreye almıştı. Tehdit tamamen ortadan kalkana kadar erişimde sıkıntılar yaşanmıştır.

Bu şeref yoksunu sülük ve kene gibi hayat suren hackerlar dan ne dir cektigimiz. Milletin parasına  emeğine çökmek için yer arıyorlar.
sr. member
October 16, 2018, 03:10:09 AM

Sayfa açılmıyor Cloudflare ekranı ekranda bekliyor 30-40 sn.. sonra açılıyor sayfa, başka coine geçmek isteyince tekrar cloudflare ekranı cıkıyor ve 40 sn bekliyor vs. Kaç dakikadır 403, 404 hatası veriyor.. Dikkat!

Edit: Yurt dışı piyasaları 50-70 USD arası yükseldi BTCTurk erişim sorunu sebebi ile 1 TL bile oynamadı. Sonra 50 USD geri düştü gloaller. BTcturk  bu sefer 1 kuruş bile düşmedi. Saatler boyunca aynı emirler çakılı duruyor sonra hata veriyor.  Sebebini merak ediyorum, sabah buradan cevap yazarsınız diye düşünüyorum.

Merhaba, bahsettiğiniz saatlerde bir saldırı gerçekleşmiş ve güvenlik ekibi ek güvenlik önlemlerini devreye almıştı. Tehdit tamamen ortadan kalkana kadar erişimde sıkıntılar yaşanmıştır.
member
Activity: 360
Merit: 24
October 15, 2018, 05:50:49 PM
Aynen 1-2 saattir giremiyorum BTCTurke bende, sen iyisin yine cloudflare i gecip sayfayi acabilmissin ben cloudflareyi bile gecemedim hic...
member
Activity: 309
Merit: 15
October 15, 2018, 05:25:06 PM

Edit: Yurt dışı piyasaları 50-70 USD arası yükseldi BTCTurk erişim sorunu sebebi ile 1 TL bile oynamadı. Sonra 50 USD geri düştü gloaller. BTcturk  bu sefer 1 kuruş bile düşmedi. Saatler boyunca aynı emirler çakılı duruyor sonra hata veriyor.  Sebebini merak ediyorum, sabah buradan cevap yazarsınız diye düşünüyorum.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
October 15, 2018, 04:12:56 PM
USDT eklenmesini istedik eklediniz, sağolun yalnız bitfinex güvenilmez bir firma ve çalıştığı diğer kurumlarda bunlara güvenmiyor ve millete söz verdikleri USDT= USD kavramında sıkıntılar yaşıyorlar ve yaşatıyorlar, daha geçen ay para çekim emri verdim ama dolarları gönderemediler çünkü bunlara aracı banka sorun çıkartıyor yani yarın size de bu sorun yansır millet parasını çekemiyor diye cahilce size gelir suçlar, dolayısıyla USDT ten TUSD a geçilmesi lazım, bu sektörü azıcık tanıyorsanız buna hak verirsiniz.Siz TUSD a geçerseniz biz de geçebiliriz. TUSD çok daha güvenilir bir şekilde çalışıyor ve bir kuruma bağlı değil. TUSD ekledikten sonra da USDT yi zaman içinde kaldırmanız doğru olacaktır.
circle in çıkardığı USDC bile olur. Polo ya ekleniyor. Regülasyona tabi tutuluyor USDC
member
Activity: 203
Merit: 16
October 15, 2018, 03:04:05 PM

Merhaba,

Sizden ETC'yi eklemenizi beklemiyordum açıkçası. Zira burada sizden bir yetkili BitcoinCash'in eklenmeyeceğini, fork ürünü olduğunu ima eden bir cevap yazmıştı. O yuzden ETC'nin de (ETH)fork ürünü olması sebebi ile eklenmesini beklemiyordum açıkçası. İlginç oldu.

Ethereum Classic, Ethereum ağında yaşanan saldırı neticesinde Ethereum blokzincirinin zorunlu çatallanma (hardfork) ile bölünmesi neticesinde ortaya çıkmış bir kripto paradır.

Bitcoin Cash ise gerçek Bitcoin'in Bitcoin Cash olduğunu iddia eden, ticari gelir beklentisi içindeki bir oluşum tarafından desteklenmekte, pazarlanmakta ve kripto para ekosistemine zarar veriyor.

Bitcoin Cash'i Roger Ver, Jihan Vu gibi çıkar gözeten tayfa dışında kimse önemsemiyor. O yüzden Bitcoin Cash'i pek dikkate almayın Smiley

Onur Bey BCH konusunda çok hassassınız herhalde. Ama Tether ile ilgili de bir sürü karşılıksız basıldığı ve piyasayı manipüle ettiklerine dair iddia var, güçlü de bu iddialar, o konuda da hassas davranmalıydınız bence.
ETC'de olduğu gibi BCH forkunun da "kendilerine göre" haklı gerekçeleri var.  BtcTurk gibi bir borsanın Bitcoin Cash'e bakış açısı böyle olmamalı diye düşünüyorum.  Okex, Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex dünya eklemiş, siz de önyargıdan uzaklaşıp eklemelisiniz bence.

Daha önce Tether konusunda hassas olmaları gerektiğini iletmiştim yukarıda.
BtcTurk ince eleyip sık dokuduğu vurgusunu yapıyor ama Tether'de oyle olmadı maalesef. Hatta BCH için tabiri caizse foss yorumu yapıp, manipülasyon olayları dağı aşmış Bitfinex- Tether çetesini görmezden gelip borsalarına eklediler. İnş Tether ve Bitfinex'in batışı sesssiz olur, kripto para sektörüne çok daha fazla zarar vermez.
Pages:
Jump to: