Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 125. (Read 1109313 times)

full member
Activity: 294
Merit: 193

Galiba burada fiyat ve tahmin yapabiliyoruz benim BTC takibim bu şekilde arkadaşlar. Ben buraların hala dip olmadığını varsayıyorum. Macd haftalık olarak düşüş eğiliminde ve görünüm asla değişmedi ne zaman döner o zaman tekrar bineriz trene şimdilik likitte bekle durumunda takılıyorum... Arbitaj , ufak tefek tepkilere oynamak dışında izlemek daha karlı gibi..

Düşünceleriniz nelerdir ?? Sizlerinde yorumunu öğrenmek isterim..

Genelde abcd, 12345, yok diomand, yok adam eve, yok obo ,yok tobo hiç birine bakmıyorum tek baktığım ağırlıklı ortalamadır BTC ve yanıltmadı şimdiye kadar. Sadece 3500 den almadık 4000 den bindik trene veya  14.000 den inmedik 12.000 den indik trenden. Dip veya tepe kovalamadan dönüş emarelerine baktık sadece. Sizinde yorumunuzu merak ediyorum nasıl bir şekilde BTc takip ediyorsunuz...
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
abi en azından yarısını satsaydınız ya.

Satsan ayrı bir dert satmasan ayrı bir dert öyle bir durumdayız ki ikilemde bırakıyorlar insanı belki de onu istiyorlar bilemiyoruz. Hodl bence en mantıklı seçenek diyebilirim.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
abi en azından yarısını satsaydınız ya.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Dün gece yine sinir harbi yaşadım btc cok baskılanınca olan satayım bir iki gun usdt de kalayım dedim. ama tabiki yine satamadım elim gitmedi. Bundan max 45 dk sonra dusus geldi. bu son 3 ayda en az basıma 4-5 kere geldi. satsam direk yukarı cıkıs yapacak o kadar iyi biliyorumki. neyse hodl
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
https://tr.tradingview.com/symbols/BTCUSDLONGS/

Longlar aldı başını gitti tarihi zirve felan kalmadı. boğalar çok fazla basıyor ama borsalarda bu kadar longu ödeyecek para nerden?

Eğer uçuş başlarsa marginli işlem yaptıran borsa felan kalmaz ortada bunu karşılayacak para yok kimsede.

Ya çok büyük short ile milleti patlatacaklar, ya btc den parayı altlara akıtıp longların çözülmesini bekleyecekler ya da margin işlem yapan borsalar batacaklar.

Bu 3 şarttan başka yol yok!

hadi inşallah hocam, come on baby come on altparty, when lambo when moon (not such) Wink
hero member
Kan gölüne hazırlanın bu gece 6500 test edebilir gibi duruyor sanki. Belki daha aşağısı olursa şaşırmam altlar için bir şey demeye gerek yok zaten batık vaziyetteler. ytd
member
Activity: 301
Merit: 22
libertas veritas aequitas
https://tr.tradingview.com/symbols/BTCUSDLONGS/

Longlar aldı başını gitti tarihi zirve felan kalmadı. boğalar çok fazla basıyor ama borsalarda bu kadar longu ödeyecek para nerden?

Eğer uçuş başlarsa marginli işlem yaptıran borsa felan kalmaz ortada bunu karşılayacak para yok kimsede.

Ya çok büyük short ile milleti patlatacaklar, ya btc den parayı altlara akıtıp longların çözülmesini bekleyecekler ya da margin işlem yapan borsalar batacaklar.

Bu 3 şarttan başka yol yok!
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
6.500-6.350 alım bölgesi için iyi çalışır. 6.800 den sonra kademeli alımlara başlanılabilir. Risk almak istemem diyen 7.000 dende başlayabilir ama 6.500 dolar düşme şansı var ve buraların dip olduğunu varsaymak istiyorum. Orası bir bir iki gün içinde görülecektir diye umuyorum.

7350 den sonra 6.800 e kadar destek yoktu zaten 7200 7100 falan bunlar destek falan değildi. Yinede bu bölgelerden aldırmak isteyen balinalar bu bölgelerde fiyatı oyalayıp küçük yatırımcıyı topa sokmak istedi bu bölgelerden(7.300-7.100) alım yapmak büyük hataydı. Ekim sonunda 10.000 dolara yükseltip her hafta fiyatı düşürdükleri gibi bir taktik oynadılar, milleti kehanet halving bullish derken kıvama getirip, 9.000 8.500 8.000 derken 6.500 dolarda açtık gözümüzü şuan da onu oynuyorlar. 7.700-7300-7200-7100 derken bakalım nerede bulacağız kendimizi.

Şuan gözümde en iyi destek 6.500-6.350 dir o noktalarından tarihi bir alım bekliyorum. 5.800 doları bu ay göreceğimizi sanmıyorum YTD
hero member
Bitcoin:
  6,800-6,500 düşme ihtimali %70 görüyorum. Düşmeyip 7100-7200 den tekrardan yükselme ihtimali %30. Düşüşleri bile gece yapmaları açgözlülüğün doruklarına ulaşıldığını yatırımcıyı zarara uğratmak için dumpların bile gece uyku saatlerine çekildiğini gösteriyor. Millet uyurken dump atıp pozisyon aldırmıyorlar. Herhalde milletin donundaki lastiğe bile göz dikmişler. Kulak arkası ise çoktan geçilmişti. Yanlız böyle yaparlarsa ellerinde büyük miktarda bitcoin tutan borsalar ve balinalar kendi kendine al-sat yapacak. Çünkü çoğu yatırımcı elini ayağını tamamen çekti.

Altcoin:
  2015-2016 döneminde piyasaya sürülüp 2018 de ATH yaptıktan sonra %90 üzeri düşmeyen altcoin kalmadı gibi. %98 hatta %99 düşen Zcash %96 düşen ADA %95 düşen Tron. %90 düşen Ethereum. Çok ağır kayıplar bunlar. Ve bunca kayıba rağmen hala ayıya oynadıklarına göre bunların ceplerindeki altcoin ve token sayısına bizim aklımız ermez. Piyasa tamamen kontrolleri altındadır.

Altcoinlerde ne yazıkki bu seviyelerinden de düşüşler olsada(%10-20 civarı) düşüşlerin sınırlı kalacağını, ardından toparlanma süreci başlayacaktır diye düşünüyorum özellikle 2020de toparlanma hızlanacaktır altcoinlerde, 2021-2022 deki son ihtimal 2023 te başlayacak boğa koşusu için altcoinlerin biraz toparlanması şart.

Çok güzel özetlemişsin artık zaten yatırımcı falan kalmadı piyasa şu anda belli düzeydeki balinaların elinde bir aşağı bir yukarı keyiflerine göre dumplayıp pumplıyorlar. Ama bu zamana kadar doğru düzgün bir çıkış görmedik.

Benim düşüncemde bir yerde fren den ayaklarını çekip daha sonrasında gaza basacaklarını tahmin ediyorum inşallah.
legendary

lütfen quote alır mısınız?
8k'yı geçecek gibi görünüyor grafiğe göre
Güzel bir çalışma elinize sağlık
newbie
Activity: 20
Merit: 32
sr. member
 Bitcoin:
  6,800-6,500 düşme ihtimali %70 görüyorum. Düşmeyip 7100-7200 den tekrardan yükselme ihtimali %30. Düşüşleri bile gece yapmaları açgözlülüğün doruklarına ulaşıldığını yatırımcıyı zarara uğratmak için dumpların bile gece uyku saatlerine çekildiğini gösteriyor. Millet uyurken dump atıp pozisyon aldırmıyorlar. Herhalde milletin donundaki lastiğe bile göz dikmişler. Kulak arkası ise çoktan geçilmişti. Yanlız böyle yaparlarsa ellerinde büyük miktarda bitcoin tutan borsalar ve balinalar kendi kendine al-sat yapacak. Çünkü çoğu yatırımcı elini ayağını tamamen çekti.

Altcoin:
  2015-2016 döneminde piyasaya sürülüp 2018 de ATH yaptıktan sonra %90 üzeri düşmeyen altcoin kalmadı gibi. %98 hatta %99 düşen Zcash %96 düşen ADA %95 düşen Tron. %90 düşen Ethereum. Çok ağır kayıplar bunlar. Ve bunca kayıba rağmen hala ayıya oynadıklarına göre bunların ceplerindeki altcoin ve token sayısına bizim aklımız ermez. Piyasa tamamen kontrolleri altındadır.

Altcoinlerde ne yazıkki bu seviyelerinden de düşüşler olsada(%10-20 civarı) düşüşlerin sınırlı kalacağını, ardından toparlanma süreci başlayacaktır diye düşünüyorum özellikle 2020de toparlanma hızlanacaktır altcoinlerde, 2021-2022 deki son ihtimal 2023 te başlayacak boğa koşusu için altcoinlerin biraz toparlanması şart.
hero member
Eskilere bakmaya gerek yok arkadaşlar şu anda anlık olarak bakar isek hala daha bir düşüş eğilimi olacak gibi duruyor sanki. Bir yerde kırılmayı geçerse eğer kırılma noktasını o zaman durum farklı olacaktır ve ivme yakalayacaktır diye düşünüyorum. ytd
legendary
sanırım yarılanmaya kadar bizi köşeye sıkıştırmaya devam edecekler yarılanma sonrası cihazlara zarar yazdırıp sonra hareket yapacaklar ben sahsen hodl dısında bir hareket dusunmuyorum. satıp maliyet dusureyım adet artırayım dediğim an elimdeki azalıyor..
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Tam bir ay önce bugün 8,700 dolardaymış. Hatta o zaman da (yani kasım başında) 9,300 dolardan düşmüş... Düşüş eğilimi son 1 haftadır sürüyor. 7,000 dolar altına sarktığında 6,500'e kadar gidebileceğini düşünüyorum. Yukarı yönlü olarak da 7,500 doları geçebildiğinde geçen ayki konumuna dönebilir.
sr. member
6.800-6,500 Son destekler. Yani diyecek bir şey yok Şubatı bekleyeceğiz.

Edit: Yukarda 7.400-7.800 dikkat etmek lazım.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Sistem para kaybettirme üzerine kurulu. Size doğru seviyeden sattırmamak için her şeyi yapıyor balinalar reklam,twit spekülasyon binlerce hesapları olduğunu düşünüyorum bu piyasadan ilk fırsatta kendimi cikarip iş kuracağım. Birdaha da ugramam bu piyasaya Bitcoin 100.000 dolar olur mu olur ama 10 dolar da elbet birgün olacak.
cümlelerinizde katıldıgım tek sey küçük yatırımcı için sistem kaybetme üzerine kurulu. reklam twitter forum vb seyleri kullanarak ayrıyeten psikolojik olarak coin fiyatlarıyla oynuyarak kimi zaman sizi coin batıyor kimi zamanda ulan uçuyor psikolojisine sokuyorlar. ve siz ne yaparsanız onlar coktan tam tersi için hamle yapmış oluyor.

idealist davranıp günün sonunda onları domine edecek -domine etmese bile yüklerini hafifletecek- bir sistem kurabilir miyiz diye düşündürüyor ama malesef herşey parayla çözülüyor şuan Smiley
legendary
Sistem para kaybettirme üzerine kurulu. Size doğru seviyeden sattırmamak için her şeyi yapıyor balinalar reklam,twit spekülasyon binlerce hesapları olduğunu düşünüyorum bu piyasadan ilk fırsatta kendimi cikarip iş kuracağım. Birdaha da ugramam bu piyasaya Bitcoin 100.000 dolar olur mu olur ama 10 dolar da elbet birgün olacak.
cümlelerinizde katıldıgım tek sey küçük yatırımcı için sistem kaybetme üzerine kurulu. reklam twitter forum vb seyleri kullanarak ayrıyeten psikolojik olarak coin fiyatlarıyla oynuyarak kimi zaman sizi coin batıyor kimi zamanda ulan uçuyor psikolojisine sokuyorlar. ve siz ne yaparsanız onlar coktan tam tersi için hamle yapmış oluyor.
hero member
kimse doğru dürüst ne olacağını bilmediği için artık tahmin de yazmıyor. benim tahminim, grafiğim falan yok ama umudum var, o umut da hep yukarıyı işaret ediyor.

hayalim o dur ki: bitcoin yeniden şahlanacak, buralar böyle ıssız olmaktan kurtulacak ve altcoinler de bu yükselişten nasibini alacak, bitpazarına nur yağacak.
neden? bitcoin yükselirse en basitinden şöyle açıklayabiliriz: o pahalı olanı (BTC) almanın en ucuz yolu altcoinler olacak. Ve bunun için de birçok alternatif kripto para var. Belki hepsi istenen verimi vermez ama birçoğu büyük işlemlere ev sahipliği yapacak. 5-10k bitcoin ile yapılan pump çalışmasıyla şu an diplerde olan altcoinler oldukça yüksek rakamlara çıkacak, elde edilen bitcoin ile kısa bir süreliğine de olsa bitcoin fiyatı düşüşe geçse de kendisini toparlamayı bilecek. geçen defaki yükselişlerde de bunu gördük. umuyorum büyük bir yükseliş bizi bekliyordur çünkü çok ihmal edildi buralar Cry

Bizler hep varsayımlar dan yola çıkarak bu iş den devam ediyoruz eskiden hep haberleri takip ederdik o coin ile ilgili ne olacak diye bakardık hakikaten coinle ilgili çıkan habere göre pump olurdu hype yapardı o coin ama artık bu iş neredeyse bitti değil de duruldu gibi scam icolar işte burada gün yüzüne çıktı ve para babalarının piyasayı az çok hype yapması ortaya çıktı desek yeridir.

Artık her yükseliş de bir haber değil para babalarının neden yükselttiğine bakar olduk. Ama dediğin doğru bitcoin yükseldiğinde altcoinlere hucüm gelecektir ama bu küçük yatırımcı ile olmayacaktır umarım büyük yatırımcılar ile olur.
legendary
kimse doğru dürüst ne olacağını bilmediği için artık tahmin de yazmıyor. benim tahminim, grafiğim falan yok ama umudum var, o umut da hep yukarıyı işaret ediyor.

hayalim o dur ki: bitcoin yeniden şahlanacak, buralar böyle ıssız olmaktan kurtulacak ve altcoinler de bu yükselişten nasibini alacak, bitpazarına nur yağacak.
neden? bitcoin yükselirse en basitinden şöyle açıklayabiliriz: o pahalı olanı (BTC) almanın en ucuz yolu altcoinler olacak. Ve bunun için de birçok alternatif kripto para var. Belki hepsi istenen verimi vermez ama birçoğu büyük işlemlere ev sahipliği yapacak. 5-10k bitcoin ile yapılan pump çalışmasıyla şu an diplerde olan altcoinler oldukça yüksek rakamlara çıkacak, elde edilen bitcoin ile kısa bir süreliğine de olsa bitcoin fiyatı düşüşe geçse de kendisini toparlamayı bilecek. geçen defaki yükselişlerde de bunu gördük. umuyorum büyük bir yükseliş bizi bekliyordur çünkü çok ihmal edildi buralar Cry
Jump to: