Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 128. (Read 1109313 times)

sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
8.000 doları kıracaktı kırdı 7300 doları kırmasını ise az kişi bekliyordu onu da kırdı. Ben 7300 dolardan sekip bir iki hafta oyalandıktan sonra 8300 dolar seviyesine yürüyeceğini düşünmüştüm ama plan değişmiş anlaşılan.

Aralık yükseliş olsa da ocak ta 6800 ve hatta ltının görülme ihtimali olacaktır. Şimdilik long diyorum. YTD
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Tahminim dünkü düşüşte mallanıp long girenleri patlatmak için bir 7k altı daha gösterebilirler, sonra yön yukarı...ytd
çok sakin ortalık Roll Eyes derken bir hareket mi başlıyor acep, 7300 altına sarktı...yerli borsalarda %2 civarında fazlasına satılıyor hemen her şey...olası bir düşüşte bu fark da kapanabilir
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Artık silkelememi yoksa başka bir şeymi orasını bilemiyorum ama nereden dönecek tam anlamıyla merak ediyorum açıkcası. Bende bir son düzlük bekliyorum bakalım.
member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
Öncelikle başlığı böyle kalabalık görmek fikir alışverişi yapmak oldukça sevindirici:) ( Demekki herkesin canına tak etmiş Lips sealed )
çok uzun soluklu bir krizden buralara geldik ancak içimden bir his son düzlüğe girmek üzere olduğumuzu söylüyor inşallah böyle olur.
legendary
Tahminim dünkü düşüşte mallanıp long girenleri patlatmak için bir 7k altı daha gösterebilirler, sonra yön yukarı...ytd
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
altlarda bnb bazında düşüyor. btc -%15 yazdı altta olanlar dolar bazında -%20 yaptı yazıktır gunahtır bu kadarda insanları sogutmayın piyasadan. Haber falanda yok keyfi yapıyorlar.

Evet, bu sert silkemele hareketleri insanları bu piyasaya girmekten alıkoyuyor. Çalıştığım yerde merak salanlar var ama tüm paramı kaybederim korkusu yaşadıkları için giriş yapamıyorlar. Bence artık bir boğa görmenin vakti zamanı geldi de geçiyor bile.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
6800leri görünce tamam dedim 6ya kadar sarkar ama işten çıkıp eve gelene kadar 7100 üzerine atmış yine kendini.
toplamak için fırsat olarak görenlerdenim, her koyun kendi ayağından asılır misali; her bitcoin, alanın elinde patlayabilir. bugün oldukça hararetli geçti
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
altlarda bnb bazında düşüyor. btc -%15 yazdı altta olanlar dolar bazında -%20 yaptı yazıktır gunahtır bu kadarda insanları sogutmayın piyasadan. Haber falanda yok keyfi yapıyorlar.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Yükseliş geldiğinde daha da yükseleceğine olan inanış artarken, düştüğünde de daha çok düşeceği ağır basıyor. Grafikleri ne kadar incelesek de fayda etmyor. Benim gördüğüm, aşağı yönlü 500-1000 dolar aralığındaki her kırılımda küçük yatırımcıların korkuya kapılarak daha fazla ve daha hızlı satışa geçmesi. Bu da fiyatı -olması gerekenden- çok daha aşağıya çekiyor... 3-5 kişi taşı atıyor aşağıya, arkadan binlercesi atmaya başlıyor. Sonra aynı durum yükselişlerde alış yönünde yaşanıyor.

Not: Az önc BTC'nin $7,000 altına sarkması da tam olarak budur. Tam bu postu yazarken telefonumun alarmı çaldı. Yazıya 7,100 USD'den başladım, gönderdiğimde 6,800 USD görüldü.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Bakalım nereden dönecek... Bu bana 2017 kasım yükselişinden önce ki Ağustos silkelemesini anımsatti. 3000$ lardan 1600-1700$ lara Ağustosta çakılıp daha sonra Aralıkta efsane olmustu. Btc yi çok bilenler bundan önce defalarca öldürdü ve yine bazı başlıklarda aynısını görüyorum. Eski anılarımdan bir dejavu yaşıyorum.

Ağzından bal damlıyor üstad. O dönemde bu BTC Cash, BTC Gold muhabbetleri, segwit gibi ekstra gelişmeler çoktu yalnız bunu da unutmamak lazım.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Bakalım nereden dönecek... Bu bana 2017 kasım yükselişinden önce ki Ağustos silkelemesini anımsatti. 3000$ lardan 1600-1700$ lara Ağustosta çakılıp daha sonra Aralıkta efsane olmustu. Btc yi çok bilenler bundan önce defalarca öldürdü ve yine bazı başlıklarda aynısını görüyorum. Eski anılarımdan bir dejavu yaşıyorum.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Bir ihtimal hala 2017 sonu pumpı olabilir, son dökme hareketleri bunlar (inşallah Roll Eyes)

13700den 6900e kadar döktüler daha da dökerlerse kimse kalmayacak.
Ben şu an da hala eski karları eziyorum onlarda bitince bir daha selam bile vermem btc'ye.
Pek çok insan bu durumda yeni girip kaybedenleri hiç saymıyorum ama eskileri dahi bezdirip el etek çektirirlerse daha küçük yatırımcı girmez.
Markete para girmezse sanırım gideceği yönde bellidir. Para girişi için tekrar bir ath ihtiyacı var.

Zaten düşürüp oha lan cok ucuz dedirtip yeni kerizler(burda keriz biz oluyoruz) bulup onlara mal yıkıp hodl durumuna geçirip önce kaşıkla verip sonra kepçeyle geri alıyorlar. Şuanki içerdeki paranın hepsi kar ondan çok üzülmüyorum ama resmen son 2 senede %80i eridi. Bide shitcoin kovalamadım hep majorlerde takıldım. Sonumuz insallah iyi olur.
member
Activity: 301
Merit: 22
libertas veritas aequitas
Bir ihtimal hala 2017 sonu pumpı olabilir, son dökme hareketleri bunlar (inşallah Roll Eyes)

13700den 6900e kadar döktüler daha da dökerlerse kimse kalmayacak.
Ben şu an da hala eski karları eziyorum onlarda bitince bir daha selam bile vermem btc'ye.
Pek çok insan bu durumda yeni girip kaybedenleri hiç saymıyorum ama eskileri dahi bezdirip el etek çektirirlerse daha küçük yatırımcı girmez.
Markete para girmezse sanırım gideceği yönde bellidir. Para girişi için tekrar bir ath ihtiyacı var.
legendary
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Ethereum un da btc karşısında düşüş göstermesi beni şaşırttı yoksa kasımda btc çakmaları normal Son 10 yıla bakın, bitcoin kartelleri son 3 yıldır ters köşe yapıyor her konuda
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
6-6,5 k göreceğimize inanıyorum. herkes kasımda yükseliş bekliyordu al sana yükseliş Embarrassed

Zaten bundan sonra kim ne derse ben tersine yön alacağım. Hep söylüyorum bir türlü yapmamıştım bunu ama bundan sonra yapacağım. Çünkü ne zaman herkes uçacak kaçacak dese düşüyor bu meret. Artık inanıyorum gelir kesin 6'lara.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
6-6,5 k göreceğimize inanıyorum. herkes kasımda yükseliş bekliyordu al sana yükseliş Embarrassed
dur bakalım kasım bitmedi daha diyerek kendimizi teselliye başlayalım yavaştan Cheesy
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Şu an piyasa kan ağlıyor resmen valla biz ne zaman umutlansak her seferinde tam tersi oluyor. Girsekmi girmesekmi kararsız kalıyoruz resmen.
member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
7000 i de kırar bu gidişle 5k olur 2 güne
Jump to: