Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 127. (Read 1110765 times)

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
26.12.2019 Tr18:30

7100 denemesi başarısız oldu. Kırmadı o seviyeden tekrar kurtardı. Yangın sirenleri çaldı ama yangın çıkmadı. 7120 den döndü. 4 saatlik kapanış yapamadan geri toparladı. Günlük kapanışları da dikkat edin. Günlükte 7150 altında kapanışlar yangın sirenlerini harekete geçirebilir. Günlükte 7150-7100 altı art arda iki kapanış ufukta 6100 doları doğurabilir.

Artık çok vakit yok ya yukarı gidecek bu sıkışmadan kurtaracak kendini, ya da aşağı gidecek. Benim gördüğüm 7-700 7.800 denemelerinin tekrardan geleceği ama bitcoin dinamik yapıdan çok , zayıf isteksiz görünüyor. Oralar gelsin bakarız duruma göre.
Üstad ben "isteksiz görünümünü" yerim o bitcoin'in.. 😂 Bunları tamamen aldatmaca, insanları yanlış yönlendirme amaçlı olarak görüyorum. Yeterli miktarda toplanırsa gider, toplanmazsa süründürmeye devam...
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
26.12.2019 Tr18:30

7100 denemesi başarısız oldu. Kırmadı o seviyeden tekrar kurtardı. Yangın sirenleri çaldı ama yangın çıkmadı. 7120 den döndü. 4 saatlik kapanış yapamadan geri toparladı. Günlük kapanışları da dikkat edin. Günlükte 7150 altında kapanışlar yangın sirenlerini harekete geçirebilir. Günlükte 7150-7100 altı art arda iki kapanış ufukta 6100 doları doğurabilir.

Artık çok vakit yok ya yukarı gidecek bu sıkışmadan kurtaracak kendini, ya da aşağı gidecek. Benim gördüğüm 7-700 7.800 denemelerinin tekrardan geleceği ama bitcoin dinamik yapıdan çok , zayıf isteksiz görünüyor. Oralar gelsin bakarız duruma göre.

hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Bitcoin belli bir seviyeden sonra çıkış yapsa bile yanında diğer altcoinleri de bir nevi eziyor gibi geliyor. 7500 bandını geçtikten sonra bir nevi göreceğiz. Yalnız ether de hiç iyi gözükmüyor nedense.
sr. member
Güncel tahmin:

Bitcoin 6400 den gelip 7694 seviyesinden döndü. Editlenmiş tahminde belirrttiğim gibi 7700 ve 7800 bölgelerine dikkat eğer aşarsa gider demiştim ancak aşamadı ve geri döndü.

Şuan ki güncel durum benim için 7100 kritik. Bu yönden aşağı bir kırılım gelirse elimdekileri satıp 6500-5800 arasını beklerim.

Şuanda aşağı yönde zorluyor aşağı yönde kırılmaz ise 7700-7800 tekrar denenir o zaman aşılacağını umuyorum, oralar tekrar gelirse konuşuruz ama aşılırsa  hedefimiz 8400-9000 dolar olacaktır. Dualarımız bitcoinle.

Yatırım tavsiyesi değildir.
legendary
Geçen günlerde attığım mesajda belirttiğim gibi hedef 7.700-7.800 demiştim bu seviyeler gelecek gibi duruyor. Bu seviyelere dikkat etmekte fayda var arkadaşlar. 6.500 lerden hızlı toparlanmayla buraya geldik 6.350-6.500 seviyelerden toplayanlar güzel kar etti şimdi ben 7.700 ve 8.000 arasını bekliyorum. Olursa güzel olur. Ancak yine de dikkatli olun bir an da her şeyin olduğu piyasadayız. Aşağı ya da yukarı yönde gidebiliyor. Ben 7.800 için pozisyon aldım.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7600'leri gösterip az aşağıya saldılar, dediğiniz oluyor gibi hocam Smiley
yalnız bitcoin'in yaptığı her hareket, sanki altcoinlerin aazına ediyor gibi,
300-500 dolar artıyor altcoinler aşağıya,
300-500 dolar düşüyor altcoinler aşağıya,
arada hareketsiz duruyor kimi toparlıyor, kimi yine aşağıya?! yok mu bunun bir sonu-dibi?! bitcoin'den çok altcoinleri elimine etmek için tasarlanan hareketler bunlar gibi geliyor bana, o arada long-shortlarla btc'den de kar ediyorlar. her türlü kar ediyorlar, olan hep bize oluyor yani altcoincilere Roll Eyes

hero member
Hafiften artık bir yükselişe geçmemiz gerekiyor buradan biraz 7500-8000 arasını göreceğini tahmin ediyorum açıkcası.ondan sonrasında ise yavaş yavaş yine yukarılara çıkar gibi duruyor bakalım. ytd
sr. member

Hocam bu aralar tahminlerinizin tuttuğunu görüyorum. Umarım dedikleriniz yine çıkar da uzun bir yükselişin başlangıcı olur. Altcoinlerin de artık yükseliş potasına girmesi lazım çünkü sıka sıka posası kaldı. Bu gidişle bütün piyasa bitcoin'den ibaret kalacak. Bitcoin kaldır-indir yapa yapa dominant diye bir şey kalmadı. Altcoinsiz piyasa büyümesi sağlıklı değil bana göre, dibini sıyırdılar iyicene 😐

Teşekkürler Altcoinler Bitcoin bazında 1-2 ay daha düşeceğini düşünüyorum Malasef en iyi ihtimal değerlerini koruyacaktır. Ancak altcoinlerde bitcoin bazında hareket beklemiyorum. Bu da Altcoin boğasına daha çok uzak olduğumuzu gösteriyor. Altcoinler için boğa bence en erken 2020 3.çeyrek. En geç 2021 2. Çeyrek.
sr. member
Geçen günlerde attığım mesajda belirttiğim gibi hedef 7.700-7.800 demiştim bu seviyeler gelecek gibi duruyor. Bu seviyelere dikkat etmekte fayda var arkadaşlar. 6.500 lerden hızlı toparlanmayla buraya geldik 6.350-6.500 seviyelerden toplayanlar güzel kar etti şimdi ben 7.700 ve 8.000 arasını bekliyorum. Olursa güzel olur. Ancak yine de dikkatli olun bir an da her şeyin olduğu piyasadayız. Aşağı ya da yukarı yönde gidebiliyor. Ben 7.800 için pozisyon aldım.

sr. member
Activity: 840
Merit: 300
Dolar artıyor tutamıyoruz hep demişimdir dolar geldiği yeri unutmaz diye. Şu an altı liraya baya yaklaştı. 5.94 den işlem görüyor google a göre. Tabi piyasalar kapalı şuanda açılınca daha da gidebilir. Eninde sonunda artacak eski tarihlere bakınca da süreli artmış gözüküyor. paradan altı sıfır atılana kadar zaten 1 milyon liraya kadar ulaşmış dolar hep artacak yıllar geçtikçe.
legendary

Dikkat Aşağıda yazılanlar Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Şuan grafiği pek incelemedim ama dediğim bölgelere gelinmiş 8.000 dolar ve üstü olmayacağı anlaşılınca bir yorum atmış ve 1-2 gün içinde 6.800 altının gelebileceğine değinmiştim. Bitcoinle 3-4 gündür ilgilenemiyorum açıkçası hastalığım sebebiyle. Ben 7.350 doların kırılmasıyla pozisyon değiştirip 6.800 dolarlara gideceğimizi ve 6.800 den itibaren 6.350 dolara kadar kademeli alım önermiştim. Ancak 6.500-6.350 arası ise iyi bir alım bölgesidir çalışabilir dedim. Şimdi yorum yapmayacağım çünkü grafiğe bakmadım ve ne olur ne olmaz bilemiyorum.

Eğer şifa bulur ayağa kalkarsam bitcoine daha fazla vakit ayarabileceğim böylece tekrardan güncel durum hakkında paylaşım yaparım. Hepinize bol kazançlar.

Aşağıdaki editlenmiş analizin gerçekleşme ihtimali %49'dur. Gerçekleşmezse 5.800 dolar ihtimali çok artacak.

Edit: Şimdi inceledim artık ilk hedef 7700-7800 kıracak gibi olursa sonrası 8200 onuda kırar ise 9.000 dolar. Ama önce 7.800 gelmeli YTD.

Edit2: 7.700-7.800 seviyesine çok dikkat edilmelidir. Ordan dönmezse önümüz açıktır. YTD.

Hocam bu aralar tahminlerinizin tuttuğunu görüyorum. Umarım dedikleriniz yine çıkar da uzun bir yükselişin başlangıcı olur. Altcoinlerin de artık yükseliş potasına girmesi lazım çünkü sıka sıka posası kaldı. Bu gidişle bütün piyasa bitcoin'den ibaret kalacak. Bitcoin kaldır-indir yapa yapa dominant diye bir şey kalmadı. Altcoinsiz piyasa büyümesi sağlıklı değil bana göre, dibini sıyırdılar iyicene 😐
sr. member

Dikkat Aşağıda yazılanlar Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Şuan grafiği pek incelemedim ama dediğim bölgelere gelinmiş 8.000 dolar ve üstü olmayacağı anlaşılınca bir yorum atmış ve 1-2 gün içinde 6.800 altının gelebileceğine değinmiştim. Bitcoinle 3-4 gündür ilgilenemiyorum açıkçası hastalığım sebebiyle. Ben 7.350 doların kırılmasıyla pozisyon değiştirip 6.800 dolarlara gideceğimizi ve 6.800 den itibaren 6.350 dolara kadar kademeli alım önermiştim. Ancak 6.500-6.350 arası ise iyi bir alım bölgesidir çalışabilir dedim. Şimdi yorum yapmayacağım çünkü grafiğe bakmadım ve ne olur ne olmaz bilemiyorum.

Eğer şifa bulur ayağa kalkarsam bitcoine daha fazla vakit ayarabileceğim böylece tekrardan güncel durum hakkında paylaşım yaparım. Hepinize bol kazançlar.

Aşağıdaki editlenmiş analizin gerçekleşme ihtimali %49'dur. Gerçekleşmezse 5.800 dolar ihtimali çok artacak.

Edit: Şimdi inceledim artık ilk hedef 7700-7800 kıracak gibi olursa sonrası 8200 onuda kırar ise 9.000 dolar. Ama önce 7.800 gelmeli YTD.

Edit2: 7.700-7.800 seviyesine çok dikkat edilmelidir. Ordan dönmezse önümüz açıktır. YTD.

full member
Activity: 294
Merit: 193

Galiba burada fiyat ve tahmin yapabiliyoruz benim BTC takibim bu şekilde arkadaşlar. Ben buraların hala dip olmadığını varsayıyorum. Macd haftalık olarak düşüş eğiliminde ve görünüm asla değişmedi ne zaman döner o zaman tekrar bineriz trene şimdilik likitte bekle durumunda takılıyorum... Arbitaj , ufak tefek tepkilere oynamak dışında izlemek daha karlı gibi..

Düşünceleriniz nelerdir ?? Sizlerinde yorumunu öğrenmek isterim..

Genelde abcd, 12345, yok diomand, yok adam eve, yok obo ,yok tobo hiç birine bakmıyorum tek baktığım ağırlıklı ortalamadır BTC ve yanıltmadı şimdiye kadar. Sadece 3500 den almadık 4000 den bindik trene veya  14.000 den inmedik 12.000 den indik trenden. Dip veya tepe kovalamadan dönüş emarelerine baktık sadece. Sizinde yorumunuzu merak ediyorum nasıl bir şekilde BTc takip ediyorsunuz...
hero member
abi en azından yarısını satsaydınız ya.

Satsan ayrı bir dert satmasan ayrı bir dert öyle bir durumdayız ki ikilemde bırakıyorlar insanı belki de onu istiyorlar bilemiyoruz. Hodl bence en mantıklı seçenek diyebilirim.
legendary
Activity: 2170
Merit: 1526
abi en azından yarısını satsaydınız ya.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Dün gece yine sinir harbi yaşadım btc cok baskılanınca olan satayım bir iki gun usdt de kalayım dedim. ama tabiki yine satamadım elim gitmedi. Bundan max 45 dk sonra dusus geldi. bu son 3 ayda en az basıma 4-5 kere geldi. satsam direk yukarı cıkıs yapacak o kadar iyi biliyorumki. neyse hodl
legendary
https://tr.tradingview.com/symbols/BTCUSDLONGS/

Longlar aldı başını gitti tarihi zirve felan kalmadı. boğalar çok fazla basıyor ama borsalarda bu kadar longu ödeyecek para nerden?

Eğer uçuş başlarsa marginli işlem yaptıran borsa felan kalmaz ortada bunu karşılayacak para yok kimsede.

Ya çok büyük short ile milleti patlatacaklar, ya btc den parayı altlara akıtıp longların çözülmesini bekleyecekler ya da margin işlem yapan borsalar batacaklar.

Bu 3 şarttan başka yol yok!

hadi inşallah hocam, come on baby come on altparty, when lambo when moon (not such) Wink
hero member
Kan gölüne hazırlanın bu gece 6500 test edebilir gibi duruyor sanki. Belki daha aşağısı olursa şaşırmam altlar için bir şey demeye gerek yok zaten batık vaziyetteler. ytd
member
Activity: 301
Merit: 22
libertas veritas aequitas
https://tr.tradingview.com/symbols/BTCUSDLONGS/

Longlar aldı başını gitti tarihi zirve felan kalmadı. boğalar çok fazla basıyor ama borsalarda bu kadar longu ödeyecek para nerden?

Eğer uçuş başlarsa marginli işlem yaptıran borsa felan kalmaz ortada bunu karşılayacak para yok kimsede.

Ya çok büyük short ile milleti patlatacaklar, ya btc den parayı altlara akıtıp longların çözülmesini bekleyecekler ya da margin işlem yapan borsalar batacaklar.

Bu 3 şarttan başka yol yok!
sr. member
6.500-6.350 alım bölgesi için iyi çalışır. 6.800 den sonra kademeli alımlara başlanılabilir. Risk almak istemem diyen 7.000 dende başlayabilir ama 6.500 dolar düşme şansı var ve buraların dip olduğunu varsaymak istiyorum. Orası bir bir iki gün içinde görülecektir diye umuyorum.

7350 den sonra 6.800 e kadar destek yoktu zaten 7200 7100 falan bunlar destek falan değildi. Yinede bu bölgelerden aldırmak isteyen balinalar bu bölgelerde fiyatı oyalayıp küçük yatırımcıyı topa sokmak istedi bu bölgelerden(7.300-7.100) alım yapmak büyük hataydı. Ekim sonunda 10.000 dolara yükseltip her hafta fiyatı düşürdükleri gibi bir taktik oynadılar, milleti kehanet halving bullish derken kıvama getirip, 9.000 8.500 8.000 derken 6.500 dolarda açtık gözümüzü şuan da onu oynuyorlar. 7.700-7300-7200-7100 derken bakalım nerede bulacağız kendimizi.

Şuan gözümde en iyi destek 6.500-6.350 dir o noktalarından tarihi bir alım bekliyorum. 5.800 doları bu ay göreceğimizi sanmıyorum YTD
hero member
Bitcoin:
  6,800-6,500 düşme ihtimali %70 görüyorum. Düşmeyip 7100-7200 den tekrardan yükselme ihtimali %30. Düşüşleri bile gece yapmaları açgözlülüğün doruklarına ulaşıldığını yatırımcıyı zarara uğratmak için dumpların bile gece uyku saatlerine çekildiğini gösteriyor. Millet uyurken dump atıp pozisyon aldırmıyorlar. Herhalde milletin donundaki lastiğe bile göz dikmişler. Kulak arkası ise çoktan geçilmişti. Yanlız böyle yaparlarsa ellerinde büyük miktarda bitcoin tutan borsalar ve balinalar kendi kendine al-sat yapacak. Çünkü çoğu yatırımcı elini ayağını tamamen çekti.

Altcoin:
  2015-2016 döneminde piyasaya sürülüp 2018 de ATH yaptıktan sonra %90 üzeri düşmeyen altcoin kalmadı gibi. %98 hatta %99 düşen Zcash %96 düşen ADA %95 düşen Tron. %90 düşen Ethereum. Çok ağır kayıplar bunlar. Ve bunca kayıba rağmen hala ayıya oynadıklarına göre bunların ceplerindeki altcoin ve token sayısına bizim aklımız ermez. Piyasa tamamen kontrolleri altındadır.

Altcoinlerde ne yazıkki bu seviyelerinden de düşüşler olsada(%10-20 civarı) düşüşlerin sınırlı kalacağını, ardından toparlanma süreci başlayacaktır diye düşünüyorum özellikle 2020de toparlanma hızlanacaktır altcoinlerde, 2021-2022 deki son ihtimal 2023 te başlayacak boğa koşusu için altcoinlerin biraz toparlanması şart.

Çok güzel özetlemişsin artık zaten yatırımcı falan kalmadı piyasa şu anda belli düzeydeki balinaların elinde bir aşağı bir yukarı keyiflerine göre dumplayıp pumplıyorlar. Ama bu zamana kadar doğru düzgün bir çıkış görmedik.

Benim düşüncemde bir yerde fren den ayaklarını çekip daha sonrasında gaza basacaklarını tahmin ediyorum inşallah.
Jump to: