Ben mi yanlış okuyorum bu nasıl bir başlık ethereum is Not security??is not secure bile yazmamışlar. Ben mi yanlışım yoksa koca Yahoo finans da haber yapmayı bilen mi yok. Benim için önemi yok sec şuanda daha bir kaç seneleri var devrimi kabullenmelerinin
lol bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak böyle bir şey. security ne demek bilmiyorsun ama biliyor gibi davranıp bir de koca Yahoo'yu beğenmiyorsun.
lütfen yanlış anlama ama ülkemizde çoğu kişide var bu. biraz bir şey bilip legendary olunca her konuda konuşma hakkına sahip hissediliyor. bunu da bir eleştiri olarak düşünün lütfen. saygılar
amacınız eleştirmek olsa özelden yazar düşüncelerinizi beyan ederdiniz, bende düşüncelerimi beyan edeyim, siz ülkenin başına gelen 2. sorunlardan birisiniz karşındaki insan "ben anlamadım" diye 2 defa söylemiş, başka arkadaşlarda izah etmiş ama sen gelip "rütbeye" bak, fikri beyan etmiş ama bilgisi yok demişsin.
sen ne kadar süper zekasın öyle? benim uzmanlık alanım iktisat , ekonomi, mikro-makro değerler değil. ama sen belli ki başına biri gelsin ona tapayım istiyorsun her konuda. yazık gerçekten. ülke ne hale geldi amk. bu zihniyeti kirli insanlar yüzünden üzülüyorum.
benim işim siber güvenlik olduğundan ve işim dışındaki "teknik" - business ingilizceye hakim olmamamdan ötürü, "security" güvenli olmak manasında mı kullanmnışlar diye sormuşum. hatta ingilizce bilmemek sıkıntı diye hayrettinin videosunu yapıştırmış bir arkadaş espiri mahiyetinde ona da güldüm geçtim doğru diyor valla diye. ama siz ezikler rütbe altında böyle ezilmeye devam edersiniz ve linç edilmeye mahkumsunuz kafanızdaki tabulardan dolayı.
böyle bir cevap yazacağını tahmin ediyordum bu yüzden cevap vermeyecektim ama sadece bir cümleye takıldım: "ama sen belli ki başına biri gelsin ona tapayım istiyorsun her konuda. yazık gerçekten. ülke ne hale geldi amk." böyle bir cümle beklemiyordum. bunu nereden çıkardın?
çamur at izi kalsın, saçmala lafta kalsın. konuyu saçma ve yanlış bir yere getiriyorsun, tartışmayı bilmeyen tipik türk insanı.
ben kimseye tapınmam dostum, tapınmak bana göre değil, ben anca kendime taparım
daha da cevap vermem ne yazarsan yaz.