1-2 ay önce postlarıma bakarsanız buradaki, geçmişteki grafiğin aynısını yaşayacağımızı söylemiştim ve bunu söyledgmzde geçmiştekinin aynısının olacagını düşnenleri saçmalamakla yalanlamşlardi
Aynen. Hatta biz tarih tekerrürden ibarettir dedikçe milletin 2013 ile 2017 arasında dağlar kadar fark var. o zaman Bitcoin i duyan yoktu fazla şimdi çok kişi var yatırımcı vs.. bir dünya laf gezdirenleri hatırlıyorum.
Bildiğim bir şey var o da dün en çok Bitcoin kiminse bugunde aynı Bitcoin onların elinde ve tabiki parada. Bu nedenle onlar ne isterlerse o oluyor şuan.
Bir sonraki turda onlar da diyecekler ki bakın biz bunu yaşadık, böyle böyle olmuştu. Şu anda yaşananlar çok benzer şeyler. Yeni gelen bir başka grup da diyecek ki yok canım olur mu öyle şey, teknik meknik, o zamanki bilinirlik bu zamanki bilinirlik. Devran dönüp gidecek
aynen öyle. ama bak buraya imzamı atarım, bir sonraki turda dedikleri noktada ben alacağımı almış satacağımı satmış olacağım diye niyetlendim. bakalım ne olacak
Kısmetse ben de son turum olsun istiyorum. 3 olacak, yeter artık. Çekirge bir zıplar, iki zıplar...
En büyük korkum hemen herkesin bu son diyerek 3. dalganın sonunda gerçekten bitcoine değer veren kesimin çıkıp gitmesi. Herkes yoruldu herkes bıktı çünkü.
Öyle bir şey olacağını sanmam. Sonuçta bu kafada olan adam kademeli olarak risk küçültecek. Her şeyin bitmesi durumunda hali hazırda realizasyonunu tamamlanmış olacak. Aksi ihtimal eğer işler yolunda gidiyorsa da sistemi destekleyerek elinde tuttuğu riskle hedefinin x3 x5 x10 x100 olmasını keyifle izleyecek
Aslında @bitcamilo nun düşüncesi benide düşündürüyor çünkü bizim 3. turumuz btc nin herhalde 1 trilyon cap yapmasına tekabül ediyor olur yada market cap in . 1 trilyonda da patlayacak diye öngörüler var komple hepsi için ama ben inanmıyorum orası ayrı