şuan da anger kısmındayız sanırım. belkide depresyon kısmındayızdır.
bence depresyondayız. :/ ama bunun devamının da olması gerekiyor. yoksa devamı olmayacak bir grafik içindemiyiz sona mı yaklaştık belli değil.
volatiliteyi azaltıp emtia olarak mı çakacaklar anlamadım ki! balinaları, büyük fonları, devletleri.... kim ne düşünüyor iyice karıştı.
coininiz bol olsun. 6 aydır bu resim önümüze koyuluyor şuradayız buradayız deniyor tahminler tutmuyor sonra tekrar aynı resim ve yine buradayız falanlar falanlar kripto piyasası yüzde yüz grafik ile işleyen bir piyasa değil başka argümanlar var her zaman bir bakarsın yarın herşey fezaya çıkmış
Sözüm size değil genel konuştum
Hocam bu grafik ne zaman atılsa her zaman yerimizi görebiliyorum. Gözümüzün önünde oldu bitti farkında değil misiniz? Eğer bu grafiğe göre hareket etseydim şuan zengindim.Şuan Depression 6000$ ın altında kalıyor. 5000-5500$ civarını gösterseler zaten herkes gerçekten depresyona girecek.
Koydukları isimler bile güzel. Majör Depresyon yakındır ve atlatması da çok zordur.
Şimdi yinede tatmin olmadıysanız bir de 2014 grafiğine yerleştirin. Tabi o zamanki piyasa şimdiki gibi değilmiş ama yinede gözle seçilebilecek benzerlik var. Sonra yavaş yavaş artan 2 senelik bir depresyon atlatma sürecine giriyor. Depresyon gibi ne öldürüyor ne de güldürüyor.
Mayıs ayına kadar bu iş böyle gidecek gibi görünüyor. 4000 görülürse sene sonuna kadar toparlanma beklenmemeli. 2018 diye diye güzel kombo yaptılar. Ümitler artık 2019'a.
İyi ihtimalle 2020. Unutulmadan olmaz sanırım. Unutulacak gibi de değil.