Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 332. (Read 1110009 times)

legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Altcoinler de garip bir tırmanış var. Bitcoin fiyatında bir miktar esneme yaşanabilir gibi geliyor. Ne zaman altcoinler - özellikle ethereum- 'un fiyatında nedensiz bir kıpırdama olsa arkasından btc nin çakımına çok şahit oldum. Sabaha karşı yada meşhur cumartesi gecesine tekrar bir atraksiyonla başlayabiliriz.. Haftasonu atraksiyonlarını özlemediniz mi?
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
6000$ e gidiyor düşeceğinin sinyalini verdi.
bir tek sana sinyal veriyor. onu da yanlış veriyor Smiley
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Tetherin üçkağıtçılığını herkes öğrenince, bu aralar karşılıksız tether basıp pump yapmayı bıraktılar, ondan yükseliş durdu.
Tether olayı henüz tam olarak bitcoin fiyatına yansımadı bence bitfineks Tether yolsuzluğu hakkında gereken net açıklamayı yaptıktan sonra bence bitcoin borsaları bunlardan etkilenecek ve bu da bitcoin fiyatında bir miktar düşüş yaşayacaktır .
full member
Activity: 350
Merit: 100
8000 dolar sınırı aşıldı 10000'i görmesi çok rahat olur diye düşünüyordum ama öyle olmadı. Lightning network geçtikten sonra bende bi düzeltme bekliyorum altlar yükseliş sinyalleri vermeye başladı.
hero member
Activity: 658
Merit: 500
Bu hafta sonu bence iyi bir düzeltme olacak

katılımıyorum mesaiden önce şişiriliyor mesai bitimi itibariyle altcoinler genel manada yüzeliş olucak btcde yad düşüş olur yada sabit durur. klasik zaten her hafta sonu mesai saatlerinden önce çıkarsa düşüyor haftasonu düşerse o fırlatıyorlar . mantklıda parası hazır olanlar kazanıyor yada tehterciler !!!!
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Yarın lightning network güncellemesi olacak mı btc için ? Hiç kimse bahsetmiyor yoksa iptal mi edildi ?? Belki tüm bunlar yarın ki güncellemeyi bastırmak içindir:)
full member
Activity: 532
Merit: 151
8000 usd altını kırarsa 6k ya kadar düşebilir bencede tercihim düşmesi yönünde daha fazla alabilmek için  Smiley
member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
Bu hafta sonu bence iyi bir düzeltme olacak
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Bitcoin Cash, bitcoinin düşüşüne sebep oluyor. Nereden çıkardılar bu belayı
full member
Activity: 188
Merit: 110

Hocam biktirdin artik yav.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Hocam şu başlığa 1000 tane düşecek mesajı attın yahu yeter gayri Smiley
full member
Activity: 1176
Merit: 159
Tetherin üçkağıtçılığını herkes öğrenince, bu aralar karşılıksız tether basıp pump yapmayı bıraktılar, ondan yükseliş durdu.

yine aynı şey olucak bch artacak btc düşecek sonra btc artar bch düşer.
full member
Activity: 398
Merit: 101
full member
full member
genelde böyle yatay eksende 3 4 gün takılınca nereye gideceği belli olur. ya sert artacak yada sert düşecek. 25 kasımda zorluk artacağı için madenciler yine bch ye geçiş yaparsa düşüş başlar zaten bch de şimdiden 1500$ oldu öte yandan eth de artıyor bf olayının pek etki edeceğini sanmıyorum.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
Bitcoin güçlü artışına devam ediyor.Ve bu şekilde de devam edecek gibi görünüyor.Umarım artık bir yerde durur ve piyasa da daha hızlanır.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
http://www.btcd.io/index.html
Ahanda bi fork meraklıları daha. Yarın gerçekleşecekmiş. Bitcoin Diamond larınızı claim etmeyi ve satmayı unutmayın Cheesy

Bu fork yapanların en buyuk sorunu kullanacakları kısa adın kullanılıp kullanılmadığını kontrol etmemek.

Bcc dediler BCH oldu
BTG dediler BitGem var.
BTCD diyor Bitcoin Dark var

Ben daha ciddi bir tehlike görüyorum.
Nasıl güvenli claim yapılır bilen insan sayısı çok az. Private keyler aynı olduğu için tüm zincirlerde bir tanesindeki virüslü/priv key çalmaya yönelik sahte cüzdan olası aynı adresteki tüm btc,btc gold,cash hepsine erişebilir hale gelecek.

O yüzden hepsini farklı adreslere taşıyarak claim etmek gerekiyor.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

Yarınki Black Friday nedeni ile BTC'de düzeltme dalgası başlatılabilir, yeni alım fırsatları doğabilir. YTD

İyi dileklerimle
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Ahanda bi fork meraklıları daha. Yarın gerçekleşecekmiş. Bitcoin Diamond larınızı claim etmeyi ve satmayı unutmayın Cheesy

Bu fork yapanların en buyuk sorunu kullanacakları kısa adın kullanılıp kullanılmadığını kontrol etmemek.

Bcc dediler BCH oldu
BTG dediler BitGem var.
BTCD diyor Bitcoin Dark var
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Jump to: