Btc 20 binden itibaren alsam mı, bekleyeyim biraz daha kısır döngüsündeyim.
Alayım diyorum, siteyi açıyorum, sonra içimden bir ses bekle aldıktan sonra düşecek diyor, geri kapatıyorum borsayı. En son dün 34 binde alayım, en azından 3-5 bin sonra düşüşe geçmeden satarım dedim, alış teklifi bile verdim. Ama ath dan btc almak da saçmalık, o kadar profesyonel değilim deyip yine vazgeçtim, yine yükseldi.
Son 3 ayı düşündüğümde, mesela düşüş yaptığında 12 binden 3 btc alsaydım, şu an 100 bin liradan fazla değeri olacaktı. Sadece yerli borsadan btc alıp, cüzdana atıp beklemekte bile çok ciddi kazanç var gibi.
Altlarda kar olasılığı çok yüksek evet ama kazanmak da aynı şekilde çok zor. Ve en sıkıntılısı da 1 ay uğraşıyorsun, zar zor %30 kazanç yapıyorsun, bir anda çok sağlam deyip büyük yatırım yaptığın koin %20 kaybedince aynı yere geri dönüyorsun, tüm emek çöpe gidiyor.
sen yine iyi 20 bin tl den beri alsam mı diye düşünüp alamışsın.
bu forum tonla adam dolu 300 usd den beri biraz düşssün alacam diyen,şimdi 8000$ düşssün alacam diye yeminler ediyorlar o adamlar.
seneyede 20.000$ düşssün alacam diye yemin edecek o aynı adamlar
bu yuzden yatırım işi biraz cesaret koyacagın paraya ihtiyacın olmayacak.
ben alacak olsam hala alırım bu fiyattan kaybettirmeyecegi uzun vadede neredeyse kesin gibi birşey.