Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 346. (Read 1110009 times)

hero member
Activity: 644
Merit: 504
bu hikayeyi bir yerden hatırlayorum klasik cuma düşüşü eğer sağlam toplarsa 20.000 dolara gider.
full member
Activity: 686
Merit: 104
ulan bir kerede bitcoin duserken altlar cıksın.
yine hepberaber cakılıyorlar.bu altlardan yuzumuz hiç gulmeyecek sanırm bizim.
nerde o eski ters korelasyon.ne zaman btc dusse altlar fırlardı bundan 6 ay once.

bunun sebebi sanırım artık altlara güven çok sarsıldı, btc düşerken çoğu kişi dolara kaçıp bekliyor. eskiden evet sığınmak için altlara geçip btc düşerken altların çıkmasından kar etmek çok sık oluyordu. artık o dönem gitti sanırım.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Ben açıkçası o kadar büyük bir düşüş yaşamasına imkan vermiyorum .Bitfinex ve tether olayı bence gerçek değildir sadece karalama gibi geliyor ben manipüle edilebilecek bir coin olduğunu düşünmüyorum btcnin artık çok bağımsız hareketler yapıyor.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Kan gövdeyi gotürmüs.. Gun boyunca btc nin fiyatini takip edememistim ve cakilmayi gormek beni sasirtmadi. Muhakkak bir yerlerden donup tekrar primlenecektir ama iste donus noktasini kestirmek tam bir sans işi.. Altcoinlerde ilk tepki btc ile beraber yuvarlanmak olmus.. son 4 -5 ayda oldugu gibi.. Bence yilbasina dogru tekrar yeni Ath denemesi yapmadan once btc asagidan bir enerji toplayacak...
full member
Activity: 350
Merit: 110
Daha önce yapılan öngörülerin hemen hepsi tuttu, önce 7000$ görülecek arkasından 5000 gelecek dendi, daha sonra da 10000 $'a yeniden yelken açılacak şeklinde bir beklenti var. Bu bir alım fırsatı yaratır mı acaba çok merak ediyorum bu konuda önerileri olan var mı değerlendirilmeli mi sizce?

Bu kadar önceden görüş bildirmek bana göre yanlış. Olumsuz bir haber btc'yi tekrar 2000 dollar seviyelerine bile indirebilir. Bitfinex ve tether olayı gerçekse şayet büyük bir düşüş olur.
full member
Activity: 602
Merit: 122
Daha önce yapılan öngörülerin hemen hepsi tuttu, önce 7000$ görülecek arkasından 5000 gelecek dendi, daha sonra da 10000 $'a yeniden yelken açılacak şeklinde bir beklenti var. Bu bir alım fırsatı yaratır mı acaba çok merak ediyorum bu konuda önerileri olan var mı değerlendirilmeli mi sizce?
full member
Activity: 350
Merit: 171
Bitcoin fiyatı aşağı yönlü hareket ediyor ve altlarda da durgunluk devam ediyor. Herkesin beklediği altlardaki yükseliş ne zaman başlayacak onu merak ediyorum.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Uzmanların da söylediği düşüş gerçekleşiyor gibi  bugün 7000 direnç seviyesi aşşağı yönlü kırıldı ve 6670 leri gördük uzmanların söyledikleri seviye 5500 dolar seviyesiydi fakat bunu SegWid2x için söylemişlerdi onun iptali olmasına rağmen fiyat sanki 5500 dolarları görecek gibi .
sr. member
Activity: 357
Merit: 250
bekleyen işlem sayısı atmış binleri geçti, hazır turk sitelerinde fiyat farkı fena degilken bi arbitraj yapayım diyodum,bekleyen işlem sayısını görünce otur oturdugun yerde diye kendimi vazgeçirdim.
https://blockchain.info/tr/unconfirmed-transactions

şimdi fiyata gene baktımda 1.700'lere varan makas var bitcoin başına. yurt dışında 26.200 'lerde türkiyede paribuda 28.000 'lerden işlem görüyor. şu arbitaj olayını daha biz tam ögrenemeden millet ekmegini,corbasını içti işlemlerini bitirip.biz daha işlem onayı alır mı diye düşünerek geçiriyoruz zamanı.
sr. member
Activity: 505
Merit: 252
6700 dolar civarlarına geldi
full member
Activity: 1176
Merit: 159
7000$ e doğru gelirse satış yer artık işler bir anda tersine döndü.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
nerde o eski ters korelasyon.ne zaman btc dusse altlar fırlardı bundan 6 ay once.
bende 2 saattir sadece tek coin e bakıyordum oda düşünce şanssızlık dedim şimdi baktım hepsi düşmüş %10 a yakın
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014

Btc sakinlesince altlarda hareketlenme olur.6-6.5k araliginda 2-3 gün takilirsa pumplar gelir altlara.
sr. member
Activity: 2184
Merit: 422
full member
Activity: 686
Merit: 104
bununda ayarı yok, şimdi birden 5 k yapar belli olmaz ,

böyle olmak zorunda ama, yoksa çok kazandırması da mümkün olmaz. risk çoksa kar da çoktur. var mı öyle altın gibi alıp sağlam sağlam stabil durum bir ayda ikiye katlamak Smiley

tahminen bir 6000 - 6500 arasını görücez hızlıca, sonra kararlı şekilde yılbaşına kadar 8bine yolumuz var.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
bununda ayarı yok, şimdi birden 5 k yapar belli olmaz ,
sr. member
Activity: 275
Merit: 250
Düşüş başladı. Bakalım nereye kadar sürecek. Umarım büyük bir düşüş yaşanmaz çünkü çok fazla yeni insan girdi piyasaya ve çok kişinin canı yanar.
full member
5900$ den döner aklıma ilk gelen rakam genelde tutuyor. önümüzdeki haftaya kadar düşer yükselir ama bir şekilde 5900$ görür bu bence.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
7k nın altına düşerse panik satışları gelir 6.3k civarlarına kadar düşebilir.
full member
bitcoin cash ath yapacak sanırım pompalıyorlar btc den para bch ye akarsa güzel olur biraz 7k altına inatla inmiyor.
Jump to: