Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 416. (Read 1110009 times)

full member
Activity: 840
Merit: 103
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Niye döküyorlar şimdi ortada bişey yokken.Altcoinlerde hareketlenmişti btc yine çomak sokacak bu gidişle.
sr. member
Activity: 406
Merit: 263
Market Cap: $124.733.430.386 / 24h Vol: $5.551.099.248 / BTC Dominance: 44.9%

Kripto para market cap gerçekten güzel değerlere ulaştı anlık olarak şu an 124 milyar dolar market cap mevcut. Her geçen gün de artmakta. Bitcoinin dominantlık oranı ise yüzde 44.9 civarlarında.

Bu olumlu hava bu şekilde gittikçe kripto paraya yatırımlar gün geçtikçe artacaktır. Umarım olumsuz bir haber ile karşılaşmayız.
hero member
Activity: 896
Merit: 630
bitcoin 12500TL oldu çok hızlı yükseliyor

hic bir zaman böyle hızlı yükselmesini  istemedim.
belki ben zamanında hep terste kaldığım için böyle düşünüyorum.
sr. member
Activity: 505
Merit: 252
bitcoin 12500TL oldu çok hızlı yükseliyor
sr. member
Activity: 259
Merit: 250
Bitcoin Freak
Merhaba;

Keyifleri kaçırmayayım ama 9 Ağustos civarı, önce de olabilir sonra da olabilir bir düzeltme tahmin ediyorum.

İyi dileklerimle
Ozaman şimdi tüm parayı çekip bitcoin alma zamanı. Sen böyle diyorsan.

adam olması muhtemel birşey söylemiş. düzeltme görebiliriz.

elindeki BTC miktarını arttırmak isteyen yatırımcılar 3500 lerden satıp aşağılardan toplayabilir. ha bunun hiç olmama ihtimali var bunu da göz önünzde bulunduralım.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Bitfinex'te en yüksek 3469 Doları gördü. Rekorları ardı ardına patlatıyor Bitcoin valla. Bu yükselişin sonu nereye gidecek çok merak ediyorum. Bitcoini olan yaşadı. Olmayan ise avucunu yaladı.
sr. member
Activity: 357
gun gecmiyor ki yeni bir rekor kırılmasın..
haftaya bitcoinle ilgilendimizi bilen butun arkadaslarımız bitcoinle ilgili sorular sormaya baslıcak...henuz buyuk gazeteler haberini yapmadı
sr. member
Anlık bitcoin fiyatı

bitstamp: 3450 dolar
bitfinex:   3444 dolar
okcoin:    3580 dolar

ve sürekli olarak hızlı bir şekilde artmakta. Gerçekten şu an tarihe tanıklık ediyorum. Müthiş bir olay.

Umarım uzun bir süre bu seviyelerde kalır ve dump yemez.

Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak.
member
Activity: 126
Merit: 12
Dün 10860 tl den alıp pişman olan arkadaş vardı burada el birliğiyle teselli etmiştik Smiley Hızlı yükselişlerde dump u beklemektense trene bir yerden binip gerektiğinde stop loss diyebilmek daha akıl karı diye düşünüyorum. Tabi herkesin kendi fikri.
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
Şu noktalardan btc alacağıma bekler 4k dan alırım. resmen ipini kopardı gidiyor. heran kırmızı mum gelebilir diye düşünüyorum. 3k ya kadar dumplarlar tahminim belki biraz altınıda gösterirler ama 3k dan giriş yapılır.
member
Activity: 104
Merit: 10
Ah bide su fiyati duzeltme tarihini kestirebilsek, saatli bomba gibi ilerliyor su an.
member
Activity: 126
Merit: 12
Bitstamp 3440 USD
Btcturk 10 dakika içerisinde 12k dan 12.5k ya fırladı. Erken uyananlar yol aldı. Günaydın herkese Smiley Umarım 12.5k'dan yaptığımız satışlara alamadan pişman olmayız bugün Smiley
sr. member
Activity: 357
bu konunun son 3 gunde cayır cayır yanması gerekiyordu:) bunun yerine waves topikleri yanıyor.herkes waveste sanırım.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
Merhaba;

Keyifleri kaçırmayayım ama 9 Ağustos civarı, önce de olabilir sonra da olabilir bir düzeltme tahmin ediyorum.

İyi dileklerimle
9 erken gibi segwit haberleri soğumadan düzeltme gelmesi zor. Uzun zamandır yükseliş için bekliyordu zaten bundan sonrasında koparıp gitme ihtimali de hala yüksek.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
Merhaba;

İyi dileklerimle
Ozaman şimdi tüm parayı çekip bitcoin alma zamanı. Sen böyle diyorsan.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

İyi dileklerimle
sr. member
bitcoin market cap tavan yapmış durumda. Gayet güzel.

an itibari ile;

Market Cap: $117.859.870.033 / 24h Vol: $3.872.361.666 / BTC Dominance: 47.2%

Piyasaya baya bir nakit girişi var. Bitcoin buralarda tutunursa daha da ilgi artacaktır. Bilen bilmeyen bir çok kişinin yatırımını alacaktır diye düşüyorum. önemli olan sürpriz yapmaması ve beklenildiği gibi bu seviyelerde kalması veya daha da yükselmesi.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Valla açıkçası çok klasik ilerliyor. Tam beklenildiği gibi. Segwit'in tam olarak (bip 141) kilitlenmesine 200 civarı blok kaldı. Hemen hemen kesinleşti diyebiliriz zira bip 91 sağolsun bu periyotta tüm bloklar 141 sinyali veriyordu.

İpini kopardı gidiyor, üçgeni çok sağlam kırdı yukarıya. Geçen haftalarda 9000 altı kalan nakitle de btc almıştım, iyi ki almışım.
Jump to: