Duygusal sezisel değil de biraz daha grafiklerle, teknolojik gelişmelerle konuya yorum yapsak çok daha faydalı olacak. Bi bizim Türk forumunda var bu olay. Yabancı forumlarda adamlar grafiklerle, haber yorumlarıyla öyle bir destekliyorlar ki imreniyor insan ve bu gerçekten insanın ufkunu ve yorum yapabilme becerisini çok güzel geliştiriyor.
Gözüme çarpan bir iki grafik paylaşayım burdan.
Şu 2 gün öncesinin:
Bu da bugün için paylaşılmış:
Çift tepeler genellikle daha yüksek fiyatlar beklerken kırılır denmiş. Grafiklerin altındaki yorumda ise: insanların geçen ay ki kırılmadan korktuklarından dolayı tekrar yükselişe geçemediği belirtilmiş. İlerleyen zamanlarda fiyatların yükseleceği yorumunda bulunulmuş.
Grafiklerle ilgili kısım kendi yorumum değildir. Bilgilendirme amaçlı paylaştım.
Bitcoin üretmek bugün %13 daha zorlaştı, bu seviye şubat ayından beri görülen en yüksek seviye. Benim görüşüm ve beklentim hala fiyatların biraz daha çıkacağı yönünde. Yatırım tavsiyesi değildir. Kazancını yeterli gören tabiki de çıksın, bence de mantıklı olan bu. Sonuçta bu bir borsa yarına ne olacağının hiç bir garantisi yok. Zaten bu risk yüzünden böyle kazançlar elde edilebiliyor. Ben sadece biraz grafik üzerinden desteklemek, bilgi paylaşıp gelecek yorumlarla da bişeyler öğrenmek için grafikleri paylaştım. Kıymetli yorumlarınızı bekliyorum her biri benim için çok önemlidir. Daha öğreneceğimiz çok şey var. Herkese hayırlı kazançlar.