2200 seviyeleri kırılamıyor. Nedeni ise Bitcoin şimdiden sene sonu hedeflerine ulaşmış durumda. Ayrıca acemilere aldırıp yüksekten dumpladır. İç piyasaların düşmemesi de bu yüzden. Yaz aylarını 1500-2000 dolar seviyelerinde geçireceğimizi düşünüyorum. Sene sonuna doğru yukarı yönlü hareket başlayacaktır. Bitcoin uzun vadede kazandırsa da 2500 dolar üstü alım yapan yeni yatırımcısını 4-5 ay terste bırakacağa benziyor.
En başından bakıldığında 1800 üstü köpük.
Post kasma amaçlı çok boş yazılar ve paint terk grafiklerle burayı karalıyorsun.
Çok değil 3 gün önce yazdığın;
1700 dolar oldu 2013 olayı dediler
2000 dolar oldu 2013 olayı dediler
2600 dolar oldu 2013 olayı diyorlar
Hala anlamıyorlar sene 2017 Smiley Bitcoin hala çerez fiyatına gidiyor. 3.500 dolar olmadan köpükten bahsedenlere bakmayın, satanlar zaten çarpılmışa döndü bende diyorum ki satanlar çıksın kastırıyor.
Adam bitcoine güvenin diye başlık açtı 1 hafta sonra hard fork lafını duyunca ilk satanlardan biri oldu
kendine saygısı yok bence laflarınızdan çıkarım yapabileceğini sanmıyorum. Post kasma deyince daha iyi anladım imzası gerektiriyor sanırım.
Şahsen imzasını kiralamayacak adamların lafları daha iyi para eder. Ama kiralayanlarınki de bu kadar ucuz olmamalı