Pages:
Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 63. (Read 1109298 times)

sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
bitcoinin akümülasyona girmesi altcoinler için de iyi olabilir. Bugün birçok altcoin bitcoin karşısında değer kazandı. bu şekilde devam ettikçe altcoinlerdeki artış devam edip dominance de düşecektir.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Teşvik hafta sonuna kalmış diyorlar. Kalmasaydı şaşardım. Her hafta bir sonraki haftaya kalıyor.

%70 kripto para altın gümüş vs vs dağıttım.

%30 Nakit ise kenarda bekliyor. Teşvik çıkmazsa buy the dip yaparız. Çıkarsa önümüze bakarız. Altın tarafında almamak ek yapmamak için yerimde duramıyorum desem yeridir ama nakiti feda etmiyorum yine de. Ne olur ne olmaz nakit emniyet kemeridir.

YTD.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
Powell'ın konuşması sonradında bitcoin ve altın değer kaybederken dolar endeksi 91.5 seviyesine gelmiş. ABD 10 yıllık tahvil faizi %1.54'e yükselmiş.
sr. member
Teşvik oylaması var diyorlar bu akşam ?

kaynak: zerohedge (twitter) https://twitter.com/zerohedge/status/1367497086443347971

Petrolde bir artış gözüme ilişmişti. Hayırdır deyip twitter'a baktığımda bu haberle karşılaştım. TR saati ile 21.00 diyorlar.

İyi ya da kötü yarın farklı bir güne uyanabiliriz. Dikkatle takip edilmeli.

An itibari ile petroldeki artış +%5,40

YTD.
sr. member
hacimli,guclu kırdı 50k yi.
hayırlı olsun herkese tekrar.

şimdi kahvehane yorumculrı gelir,ustten veridler alttan aldılar,tesla geldi işi bozdu, pump yaptılar filan,muhteşem youmlarıyla Smiley
kucuk adamlar bunlar,bilgileride,hayal gücleri de kendi mahallelerinden öteye gidemez.

amerika bu kadar para basmış varlık fiyatlarını arttırmadan işin içinden cıkabilir mi.
kapısı zincirli şirketler %300 yaptı pandemide neden acaba.tesla nın fiyatı 40 dolardan 900 dolara cıktı,neden acaba.
btc 3k dolardan 50k dolar oldu neden acaba?  

sen hala balinalar alttan alıyor ustten veriyor san kucuk adam Smiley
Büyük adam olarak sizin görüşünüz nedir? Bu bir tuzak mı yoksa yeni bir ath mi geliyor acaba?
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
hacimli,guclu kırdı 50k yi.
hayırlı olsun herkese tekrar.

şimdi kahvehane yorumculrı gelir,ustten veridler alttan aldılar,tesla geldi işi bozdu, pump yaptılar filan,muhteşem youmlarıyla Smiley
kucuk adamlar bunlar,bilgileride,hayal gücleri de kendi mahallelerinden öteye gidemez.

amerika bu kadar para basmış,varlık fiyatlarını arttırmadan işin içinden cıkabilir mi.
kapısı zincirli şirketler %300 yaptı pandemide neden acaba.tesla nın fiyatı 40 dolardan 900 dolara cıktı,neden acaba.
btc 3k dolardan 50k dolar oldu neden acaba?  

sen hala balinalar alttan alıyor ustten veriyor san kucuk adam Smiley
sr. member
Merit: 424
Evet forum ahalisi.... Sizce grafiğin neresindeyiz? Yorumları alalım...

complacency gibi görünüyor. İnsanların yorumları da bu seviyeyi desteklemekte. Ama bitcoin çoğu kez bu durumu yanılttığı için bu cheat sheet'e güvenerek işlem yapmak pek sağlıklı değil bence.
full member
Activity: 350
Merit: 129
fallenangel
City Bank yıllardır Bitcoin'e karşı en fazla olumsuz açıklama yapan kurumlardan biriydi. Son raporlarında uyarılarla beraber olumlu ifadeler kullanmışlar. Habere göre "Citi analistleri, Bitcoin'in kritik bir eşikte olduğunu belirterek, kripto para biriminin ya uluslararası ticaret için tercih edilen para birimi haline geleceğini ya da spekülatif bir içten yıkım yaşayacağını ifade" etmişler. Böyle muhafazakar kurumlar bile değişiyorsa. Ayrıca Goldman Sachs'ın Bitcoin işlem masasını yeniden faaliyete geçirdiği BTC ETF araştırması yaptığı haberi de oldukça önemli.

Bu hafta beni en çok güldüren Peter Schiff'in tweeti ve ona verilen cevaplar oldu. Biliyorsunuz bu eleman 10 yıldır altın uçacak kaçacak BTC almayın altın alın BTC alanlar aptaldır vs diye diye dilinde tüy bitti. Altın'ın fiyatı 10 yıldır değişmeyip BTC de binlerce kat artınca en son yanıldım tweetini attı. Haha. Ama BTC alan kurumsallara aptal demeden de durmadı. Yorumlarda elemanla ilgili yapılan geyikleri muhakkak okuyun. Güzel bir geçirmenize vesile olacaktır.

https://twitter.com/PeterSchiff/status/1366484514294349830
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Evet forum ahalisi.... Sizce grafiğin neresindeyiz? Yorumları alalım...

hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Yavaş yavaş Btc güç toplamaya başlıyor ayrıca dışarda kalan kurumsallar içeri girmeye başladı masaya vuruyorlar kısacası hacim de biraz artış var 49k üstünü kırdıktan sonrası ilerisi için artık kolay olur gibi duruyor.
sr. member
44k seviyesi kırılmadı tepki geldi. Şimdi 48k seviyesini kıracak mı bakacağız. Kırıp 52-55k gibi satış yemesini bekliyorum.
sr. member
1-2 hafta kritik.
Ciddi bir mal boşaltıldı çünkü geçen hafta. Demek ki birşeyler fiyatlaniyor. Paniğe sevk edecek bir haber gelir mi göreceğiz.

Nakitin guzel çalışacağı günlere girmiş olabiliriz. Nakitsiz kalanlar için ise acı dolu günlerden geçiyoruz. Ve korkum daha da kotulesebilir.

YTD
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Bugün 42k lara kadar düşüp daha sonrasında hafiften kendisini toparladı ve 45k seviyesini gördü ama hacimsiz bu aralar diyebiliriz birileri masaya vurursa eğer işin rengi değişebilir altcoinler çok değer kaybetti bu süreçte ama yükseliş trendi gelince tekrar toparlanacaktır.
sr. member
Paniğe sevk amacıyla 1-2 hafta daha ezebilirler. Bu hafta altcoinleri çok ciddi değer kayıpları gördük %30 dan az düşen koin görmedim. Serbest düşüş yaptılar. Özellikle pazar gunu yani bugün kara sahin düştü oldu. Ama zaten Altcoinlerin cogu değerlerini çok arttirmisti.

Benim üzuldugum ise boğa hiç gelmemiş hala dipte dolanan altcoinler vardı onlar da sert düşüşler yapıp yatırımcısını rekt etmiş olabilir
Ethereum düşmesi şaşırtmadı ama hiç yukselememis coinlerin de düşüşe ayak uydurması baya saçmaydı. Piyasa çıkarken aynı anda çıkmıyor ama düşerken aynı hareket ediyor.

Herkesi masadan kaldırmak istiyor olabilirler. Dikkat etmek lazım. Bu piyasada nakitsiz kalmanın yapılacak en son şey olduğunu 2020 Mart ayında anladık.

Ve son not ; Satmiyorsaniz ne kardasiniz ne zarardasiniz.

YTD
sr. member
44k desteğini zorlamaya başladı. Aşağı kırması durumunda 38k seviyelerine kadar gerileyebilir. Üstünde kaldığı sürece 52-58k her an gelebilir.
sr. member
200 Haftalık ortalamamız hala 10.000 dolarda dolanıyor. Bitcoin haftalıkta aşağı baş vermiş durumda. Haftalık ortalamaları test etmek istiyor gibi bir hava seziyorum. İlla test edecek diye bir kural yok tabi.

YTD.

legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
Bitcoin son birkaç gündür 45k USD ortalamasıyla stabil hale geldi. Şu anda altcoinlerde yeşillenme var. Hatta eskinin popüler olan ve uzun süredir durağan pozisyondaki bazı altlarda ATH seviyelerine yakınlık da görünüyor. Eğer BTC bu stabil halini devam ettirir ve yukarı-aşağı yönlü sert hareketler yapmazsa, altcoinlerde çok daha güçlü bir boğa görebileceğimizi düşünüyorum. YTD!

Not: Dominance, son 1 haftanın en düşük seviyesine inmiş! 1 puanlık bir kıpırdama bile yetiyor altları canlandırmaya. %55 ya da daha altına inse, kim bilir neler olur neler...
Btc çakılırsa altların her türlü çakılacağını söyleyebiliriz, btc yükselirken belki yükselirler yükselmezler ama düşerken hep çakılıyorlar , nadiren farklı hareket edeni var ama popüler altların ciddi bir kısmı 2013 ve 2017 de yüzdesel olarak btcyi katlayarak düştüler.
Şu an btc çakılmıyor tabi in-çık yapıyor farklı bir durum var ama riski de göz ardı etmemek lazım.
sr. member
44k'dan iyi bir dönüş yaptı. Şu anda 47k seviyelerinde işlem görüyor. Eğer bir düşüş gerçekleşecekse exit pump olmadan bu düşüşü yapmazlar. Yükseliş'in tuzak mı yoksa yeni bir boğa koşusu mu olacağını sezmek çok önemli.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Bitcoin son birkaç gündür 45k USD ortalamasıyla stabil hale geldi. Şu anda altcoinlerde yeşillenme var. Hatta eskinin popüler olan ve uzun süredir durağan pozisyondaki bazı altlarda ATH seviyelerine yakınlık da görünüyor. Eğer BTC bu stabil halini devam ettirir ve yukarı-aşağı yönlü sert hareketler yapmazsa, altcoinlerde çok daha güçlü bir boğa görebileceğimizi düşünüyorum. YTD!

Not: Dominance, son 1 haftanın en düşük seviyesine inmiş! 1 puanlık bir kıpırdama bile yetiyor altları canlandırmaya. %55 ya da daha altına inse, kim bilir neler olur neler...
member
Activity: 454
Merit: 37
46 - 47 binlerde soluklanıyordur insallah da asagı kırmaz  Huh
Pages:
Jump to: