Pages:
Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 66. (Read 1109298 times)

sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
60-70 derken 1 aya kalmadan 100k'lar da gelecektir. Psikolojik dirençleri geçince çok hızlı bir şekilde yükseliyor. hâlâ negatif bir durum yok.
legendary
Activity: 2744
Merit: 1556
Millet istiyor ki her saniye yükselsin, her gün %30 üstüne koysun. Beklenti böyle olunca üzülüyorlar tabi. Bitcoin fiyatı konusunda bitcoin düşmemişken düşen altcoinlerin kırmızılıklarını yazmak da gereksiz, alternatifte değiliz sonuçta bak hala yükseliyor btc abimiz Cheesy
Biraz soluklansa iyi olur tabi, 60kya kadar çok rahat geldi. 1-2 gün durulsun da altlar daha çok canlanabilsin
member
Activity: 756
Merit: 17
Kanlı pazar..

BTC = 56k USD Grin

Marketcap 1 trilyon doları geçmiş, Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesine gelmiş, 50k direncini kırıp yeni kanalına girmiş, her şey olumlu. FUD yapacaklar nasıl yapsak diye kara kara düşünüyor. Cheesy
Fud değil . Sadece görüş belirttim. 2 kelimeyle de fud başlatacağımı pek sanmıyorum zaten.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
Kanlı pazar..

BTC = 56k USD Grin

Marketcap 1 trilyon doları geçmiş, Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesine gelmiş, 50k direncini kırıp yeni kanalına girmiş, her şey olumlu. FUD yapacaklar nasıl yapsak diye kara kara düşünüyor. Cheesy

1 BTC=56.500$

bende anlamadım abi paralel evrende mi bu gencler  Grin
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Kanlı pazar..

BTC = 56k USD Grin

member
full member
Activity: 588
Merit: 125
Ya anlamadığım nasıl olduysa bitcoin az önce 2-3 bin dolar düştü diğer altlar daha çok düştü. Bu da bana olası boğa sezonu sonrası gelen ayı sezonunun ne kadar zor geçtiğini ve hızlı geldiğini hatırladım. İnşallah bu sene bitcoin artarak gitmeye devam eder piyasaya bir şey olmaz.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
klasik pazar hareketı basladı. düşüyor tüm pıyasa bnb bıle 100 dolara yakın dustu sımdıden.ilk defa bu kadar düşüş oluyor bnb de bıle

bitcoin de eşlik ederse panik satışları görülebilir. Smiley

biraz zaman yiceklerdir buralarda. sabırsız cengaverler var. birde panikçiler tabi. eleme devam ediyor yani.

her zaman ki gibi düşüşlerin bana hatırlattığı tek şey: Nakit kraldır. Her daim köşede bir miktar nakit olmalıdır.

ytd.
member
Activity: 454
Merit: 37
klasik pazar hareketı basladı. düşüyor tüm pıyasa bnb bıle 100 dolara yakın dustu sımdıden.ilk defa bu kadar düşüş oluyor bnb de bıle
sr. member
Merit: 424
ath güncellendiğinde normalde bu başlığa hemen yazılırdı ama bu aralar bu başlığa pek bi ilgi yok sanki. yeni ath 57700 dolar.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Bende bu yıl piyasanın böyle devam edeceğini düşünüyorum covid ile para basılıyor ve insanlar parayı harcamıyorlar sadece borsaya kripto paralara yatırıyorlar bu da bu sene olacak gibi gözüküyor devamlı bir artış bekliyorum arada düşüşlerle beraber ama 100k doları göreceğiz herkes bunu konuşuyor elon bir alış daha yapar bence
sr. member
2021 sonuna kadar sıkıntı yok gibi. Ama kısa vadede düzeltmeler olabilir dikkat etmeli.

Ancak 2022 güzel bir düzeltmeli yıl olmasını bekliyorum özellikle yıllar sonra ilk kez 2022 yılı sonunda alım yapacağım gibi duruyor bitcoin'de. yani 2 yıl daha alım fırsatı vermeyebilir bana, ama belli de olmuyor bazen supriz at gelebiliyor o yüzden nakitsiz kalmak donsuz kalmak gibi benim için.

Şuan gördüğüm kısa vadede yükselişler veya düşüşler olacaktır. Korkutma amaçlı 50 haftalık ortalamalar elbet test edilecektir. Ama yön net yukarı. Bana şans vermek istiyorlarsa 200 haftalık ortalamada hatta birazcık altlarında bekliyorum, bu seviyelerden alanlara bol şans diliyorum.

YTD.
sr. member
$54878. Binance serverları artık kullanıcı işlemlerini kaldıramaz oldu. şu anda bakiyeler görünmüyor. Bu sorun kolay kolay olmazdı. olsa da bu kadar uzun sürmezdi. Piyasanın ne kadar büyüdüğünü siz düşünün.

hocam binance ile alakası yok.
su an butun exchanglerde problem var AWS kaynaklı oldugunu soyledi FTX biraz once.
sikindirik farmlarda bile problem var bakiyeler,fiyatlar gozukmuyor.
amazonda acıklama yapmıs zaten.
Haberim yoktu hocam. İnsan sayısının artmasına yorumlanmıştım durumu. Yine de kullanıcı sayısının arttığı tartışılmasız bir gerçek.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
55736 ay maşallah yürümüyor koşuyor abi çin tatilden alımlarla döndü. hadi bakalım yeni hedef nedir?
sr. member
$54878. Binance serverları artık kullanıcı işlemlerini kaldıramaz oldu. şu anda bakiyeler görünmüyor. Bu sorun kolay kolay olmazdı. olsa da bu kadar uzun sürmezdi. Piyasanın ne kadar büyüdüğünü siz düşünün.

hocam binance ile alakası yok.
su an butun exchanglerde problem var AWS kaynaklı oldugunu soyledi FTX biraz once.
sikindirik farmlarda bile problem var bakiyeler,fiyatlar gozukmuyor.
amazonda acıklama yapmıs zaten.
sr. member
sr. member
1,003,149,637,166 $  Smiley
sr. member
bakın hiç btc almamış veya almış 3 kuruşa satmış olan insanların psikolojisini cok net gorebilirsiniz bu videoda.

bu videodaki arkadaş hiç almamış bence bunun psikolojisi,almış ama cok erken satmıştan daha iyi.

en azından "elimde insan omrunde bir kere olacak bir fırsat vardı ve ben ellerimle bunu ittim" gibi cok ağır bir sucluluk,ilerleyen zamanlarda kendinden nefret etmeye kadar gidecek bir çöküş yok.

dikkatle izleyin.parodi değildir.

https://twitter.com/stoolpresidente/status/1362417399178420225

İstisnalar kaideyi bozmaz.

2018 de zirveden satmadım diye ağlayan çok kişi vardı.  Dipten almadım diye ağlayanlarda olacaktır.
sr. member
bakın hiç btc almamış veya almış 3 kuruşa satmış olan insanların psikolojisini cok net gorebilirsiniz bu videoda.

bu videodaki arkadaş hiç almamış,bence bunun psikolojisi,almış ama cok erken satmıştan daha iyi.

en azından "elimde insan omrunde bir kere olacak bir fırsat vardı ve ben ellerimle bunu ittim" gibi cok ağır bir sucluluk,ilerleyen zamanlarda kendinden nefret etmeye kadar gidecek bir çöküş yok.

dikkatle izleyin.parodi değildir.

https://twitter.com/stoolpresidente/status/1362417399178420225
member
bitcoinin fiyatı 50k'nın üstünde sağlam tutundu gibi duruyor. kısa süre içinde 60 kapısına dayanmasını bekliyorum. orayı da kırarsa 100'lere gelmemiz bi kaç aya gerçekleşir gibi.
Pages:
Jump to: