bazı arkadaşlar,(twitter'daki entel takılan hakkında kısmına ekonomist yazan xD gerici 50 sene sonradan gelen ekonomistler) çok geç kaldığı için hazımsızlık(kendisi hariç, herkesin çok kolay para kazandığı için) duyup saçma sapan yorumlar yapıyorlar. yazık onlara
herkes çok kolay kazanıyorsa vurgun yakın demektir.son 140 günde katlayamayan varsa kaçsın piyasadan. birdahaki boğada görüşmek üzere.
5 kasım 2024
Vurgun yapamazlar. O ihtimal için Bitcoinin 10 bin dolara düşmesi lazım. Onuda zor yaparlar. Piyasa düzeltme yapıp daha da yükselmek zorunda. Kime satacaksin bu kadar shitcoini ? Kademeler boşken
2021 sonu yüzde 70 ihtimalle piyasa bugunki değerinden daha yüksek yerde olacak. Bu aylarda yaratacakları panikle ky elinde ne var ne yok son kalanları da toplayacaklardır. Büyük satış 2022-2024 arasında olduğunu tahmin ediyorum. Yanıladabilirim.
haziran temmuz gibi ethereum güncellemesine yakın bi 100k+ görüp adım adım ayıya doğru gideriz gibi.. hiçbir fenomen analist boğanın bittiğini twitterdan söylemeyecektir. bazı şeyleri o an yaşamak lazım. 2017 athsinde twitter'daki hashtagleri bilenler nasıl bir spekülasyon manipüle döndüğünü iyi bilirler.
piyasaya şekil verenler izin verdiği sürece herkes ekmeği yiyecektir... twitter'da bazı takip ettiğim yabancı analistçiler corona etkisi devam ettiği sürece boğanın devam edeceği yönünde...
2013, 2014, 2017 ve 2020.. her abd seçimlerinden sonra bi boğa gördü piyasa..belki daha çok neden vardır zaten de bazen basit düşünmek lazım...her neyse 5 kasım 2024 abd seçimlerine kadar 10k altı alım fırsatı olacağını düşünüyorum. tarih tekerrür edecektir.. satoshinin öldüğünü düşünmüyorum.(ilk üye olduğum hesap 2012 tarihli onuda satoshinin profilini takip etmek için falan açmıştım
herkesin bildiği miktardan daha fazla bulunduruyordur.belki en büyük manipülator satoshinin kendisidir.. düşünsene şuan o eski cüzdanların hareket ettiğini..piyasadaki crypto haberlerini yapanların %99'unun balinaların elinde olduğunu..herşeyi düşünmek lazım.hiç kimse babasının hayrına birşey yapmaz..blockchain kullanımı her geçen yıl dahada artıyor(nft nba topshot linkedin de artan blockchain iş alımı sayıları) . eskiden binance gibi düzgün borsalar olsaydı çok farklı şeyler olabilirdi.bir kez canı yanan tekrar adım atmak istemez. eli kulağındadır 70-100k arasına atarsa kendini iyi altlara sıra gelirse mükemmel en kötü senaryoda bile elon musk jack bunlar yardıma yetişir. jack manipülatorlere kucak açıyor kendi yatırım şirketi bile milyon dolarlar kazanıyor
çok dağınık oldu yazdıklarım kusura bakmayın