Pages:
Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 64. (Read 1110009 times)

sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
30'a düşse de alsak.  Grin

Ben 10k altı bekliyorum. 36421 günlük ortalama orayı gösteriyor. Wink

1.400 günlük ortalama 11.000 dolarda hocam.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Yeniden atağa geçti herhalde bitcoin güzel bir yükselişle haftaya devam ediyor.60 Bin bandını tekrardan deneyecektir.60 bini geçerse eğer bir sonraki psikolojik sınır olan 100 bine göz kırpabilir.Şuan da 54-55 bin arasında gidip geliyor bakalım.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
30'a düşse de alsak.  Grin

Ben 10k altı bekliyorum. 36421 günlük ortalama orayı gösteriyor. Wink
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
30'a düşse de alsak.  Grin
sr. member
Düşüş bekledim ama gelmedi. Gazlayıp duruyorlar yok şu firma aldı yok bu firma aldı. 3.500 dolardı geçen sene keşke o zaman alsaydılar. Fiyat yukarı giderken veriyorlar gitsin gazı aşağı giderken kimse yok ortada.

%70 zaten maldayım %30 nakit sigorta olarak çalışır. Düşüş olursa belli başlı altcoinler hedefimde.

Görüntü hala pozitif değil. Hatta düşüş beklediğim için dip kovalamak adına küçük miktar altın bile bozup nakit oranımı arttırmıştım. 58.500 dolar geçilirse ikna olurum.ATH geldi tamam, Boğa devam ediyormuş derim. Ve elimdeki nakitleri haksızmışım düşüş olmadı deyip altına dönerim.

Aksi olursa güzel bir rekt noktasındayız buradan vururlarsa 20 haftalık ortalama ilk destek olarak çalışabilir.

YTD.
sr. member
İlginç bir piyasadan geçiyoruz şimdiye kadar Bitcoin'in çoktan 50 haftalık ortalamayla dans ediyor olması gerekti ama olmadı. Altcoinlere gelince 10 gün önce altcoinler bir gecede %50 düşünce bugün kıyamet kopsa düşmüyorlar. Bu haftayı 2 hafta önceden fiyatlamış durumda sanki piyasa.

Eğer düşüş gelmezse 2 hafta içinde, muhtemelen sert bir şekilde yükseliş gelecek. Ve senaryomuz kaldığı yerden devam edecek.

10 gün önce satan balinalar şuan ki korku panik endişe anında mal topluyor olabilir veya Bitcoin'in 34 bine düşmesini bekliyor olabilirler. Piyasa nereye giderse biz de oraya sürükleneceği.

İhtimaller çok. 1-2 hafta daha izlemek lazım gibi piyasayı. Kırılımları görmeden harekete geçmeyeceğim. Zor anlar için şimdilik %30 nakit yeterli benim için.

YTD.

sr. member
Değişik bir hava var piyasalarda.

Anlayamadım.
member
Activity: 756
Merit: 17
yeniden 50k'nın üzerindeyiz. pozitif güçlü bir haber gelmesi durumunda yeni bir ath gelmesi çok olası. Yeni ath durumunda piyasaya çok daha fazla yatırımcı girecektir. Altlar bundan pozitif etkilenebilir bence.
sr. member
bitcoinin akümülasyona girmesi altcoinler için de iyi olabilir. Bugün birçok altcoin bitcoin karşısında değer kazandı. bu şekilde devam ettikçe altcoinlerdeki artış devam edip dominance de düşecektir.

Dip kovalamak yerine short açmak daha kazançlı olmaz mı ? Majör coinler dışında hiçbir coin için dip şurası vs diyemiyoruz. Daha da dipleri gördüğü oluyor.

Btctürk'te klasik al sat yapıyorum ben hocam. long short kaldıraç falan kullanmıyorum hiç.

beğendiğim coinler oluyor çok düşerlerse alıyorum bazen günlük dibi vurup çıkıyorum. Hiç belli olmuyor. Geçen hafta çok ciddi düşen coinler oldu şimdi yataya sardılar bunlar içinde beğendiklerim var tekrar bir dip dalga gelirse muaazam fırsat verecekler haftasonu paket geçmezse ters köşe yaparlar dedim veya geçerse herkes nakitten kaçarken terse yatırıp son bir rekt yaparlar mı göreceğiz ?

o zaman altcoinlerde güzel fırsatlar oluşacak.

şimdi bekliyorum bakalım. şu 1-2 hafta kritik. hiç biri olmazsa tekrar altını yerine koyup eldekilerle devam edeceğim.

ytd.
sr. member
Activity: 2268
Merit: 469
bitcoinin akümülasyona girmesi altcoinler için de iyi olabilir. Bugün birçok altcoin bitcoin karşısında değer kazandı. bu şekilde devam ettikçe altcoinlerdeki artış devam edip dominance de düşecektir.

Dominasyon er ya da geç düşecektir.

Altcoinlerde son bir rekt operasyonu bekledim ama gelmedi bakalım yarın veya  önümüzdeki hafta gelecek mi ? adetim değil ama küçük bir miktar altın bile satıp nakit oranını arttırdım bu beklentime paralel. rekt operasyonlarında gereğinden fazla düşen coinler oluyor onlardan toplamak adına.

bakalım önümüzdeki hafta içi yapacaklar mı. hazır teşvik gazıyla herkes nakiti terk ederken, son rekt gelirse dip lokasyonunda olan altcoinlerden alım yapacağım. coin dengemi de sağlamış olacağım. olmadı tekrar altına geri döneceğim.

YTD.
Dip kovalamak yerine short açmak daha kazançlı olmaz mı ? Majör coinler dışında hiçbir coin için dip şurası vs diyemiyoruz. Daha da dipleri gördüğü oluyor.
sr. member

Dominasyon er ya da geç düşecektir.

Altcoinlerde son bir rekt operasyonu bekledim ama gelmedi bakalım yarın veya  önümüzdeki hafta gelecek mi ? adetim değil ama küçük bir miktar altın bile satıp nakit oranını arttırdım bu beklentime paralel. rekt operasyonlarında gereğinden fazla düşen coinler oluyor onlardan toplamak adına.

bakalım önümüzdeki hafta içi yapacaklar mı. hazır teşvik gazıyla herkes nakiti terk ederken, son rekt gelirse dip lokasyonunda olan altcoinlerden alım yapacağım. coin dengemi de sağlamış olacağım. olmadı tekrar altına geri döneceğim.

YTD.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
sr. member
Teşvik hafta sonuna kalmış diyorlar. Kalmasaydı şaşardım. Her hafta bir sonraki haftaya kalıyor.

%70 kripto para altın gümüş vs vs dağıttım.

%30 Nakit ise kenarda bekliyor. Teşvik çıkmazsa buy the dip yaparız. Çıkarsa önümüze bakarız. Altın tarafında almamak ek yapmamak için yerimde duramıyorum desem yeridir ama nakiti feda etmiyorum yine de. Ne olur ne olmaz nakit emniyet kemeridir.

YTD.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Powell'ın konuşması sonradında bitcoin ve altın değer kaybederken dolar endeksi 91.5 seviyesine gelmiş. ABD 10 yıllık tahvil faizi %1.54'e yükselmiş.
sr. member
Teşvik oylaması var diyorlar bu akşam ?

kaynak: zerohedge (twitter) https://twitter.com/zerohedge/status/1367497086443347971

Petrolde bir artış gözüme ilişmişti. Hayırdır deyip twitter'a baktığımda bu haberle karşılaştım. TR saati ile 21.00 diyorlar.

İyi ya da kötü yarın farklı bir güne uyanabiliriz. Dikkatle takip edilmeli.

An itibari ile petroldeki artış +%5,40

YTD.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
hacimli,guclu kırdı 50k yi.
hayırlı olsun herkese tekrar.

şimdi kahvehane yorumculrı gelir,ustten veridler alttan aldılar,tesla geldi işi bozdu, pump yaptılar filan,muhteşem youmlarıyla Smiley
kucuk adamlar bunlar,bilgileride,hayal gücleri de kendi mahallelerinden öteye gidemez.

amerika bu kadar para basmış varlık fiyatlarını arttırmadan işin içinden cıkabilir mi.
kapısı zincirli şirketler %300 yaptı pandemide neden acaba.tesla nın fiyatı 40 dolardan 900 dolara cıktı,neden acaba.
btc 3k dolardan 50k dolar oldu neden acaba?  

sen hala balinalar alttan alıyor ustten veriyor san kucuk adam Smiley
Büyük adam olarak sizin görüşünüz nedir? Bu bir tuzak mı yoksa yeni bir ath mi geliyor acaba?
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
hacimli,guclu kırdı 50k yi.
hayırlı olsun herkese tekrar.

şimdi kahvehane yorumculrı gelir,ustten veridler alttan aldılar,tesla geldi işi bozdu, pump yaptılar filan,muhteşem youmlarıyla Smiley
kucuk adamlar bunlar,bilgileride,hayal gücleri de kendi mahallelerinden öteye gidemez.

amerika bu kadar para basmış,varlık fiyatlarını arttırmadan işin içinden cıkabilir mi.
kapısı zincirli şirketler %300 yaptı pandemide neden acaba.tesla nın fiyatı 40 dolardan 900 dolara cıktı,neden acaba.
btc 3k dolardan 50k dolar oldu neden acaba?  

sen hala balinalar alttan alıyor ustten veriyor san kucuk adam Smiley
sr. member
Activity: 2268
Merit: 469
Evet forum ahalisi.... Sizce grafiğin neresindeyiz? Yorumları alalım...

complacency gibi görünüyor. İnsanların yorumları da bu seviyeyi desteklemekte. Ama bitcoin çoğu kez bu durumu yanılttığı için bu cheat sheet'e güvenerek işlem yapmak pek sağlıklı değil bence.
full member
Activity: 350
Merit: 129
fallenangel
City Bank yıllardır Bitcoin'e karşı en fazla olumsuz açıklama yapan kurumlardan biriydi. Son raporlarında uyarılarla beraber olumlu ifadeler kullanmışlar. Habere göre "Citi analistleri, Bitcoin'in kritik bir eşikte olduğunu belirterek, kripto para biriminin ya uluslararası ticaret için tercih edilen para birimi haline geleceğini ya da spekülatif bir içten yıkım yaşayacağını ifade" etmişler. Böyle muhafazakar kurumlar bile değişiyorsa. Ayrıca Goldman Sachs'ın Bitcoin işlem masasını yeniden faaliyete geçirdiği BTC ETF araştırması yaptığı haberi de oldukça önemli.

Bu hafta beni en çok güldüren Peter Schiff'in tweeti ve ona verilen cevaplar oldu. Biliyorsunuz bu eleman 10 yıldır altın uçacak kaçacak BTC almayın altın alın BTC alanlar aptaldır vs diye diye dilinde tüy bitti. Altın'ın fiyatı 10 yıldır değişmeyip BTC de binlerce kat artınca en son yanıldım tweetini attı. Haha. Ama BTC alan kurumsallara aptal demeden de durmadı. Yorumlarda elemanla ilgili yapılan geyikleri muhakkak okuyun. Güzel bir geçirmenize vesile olacaktır.

https://twitter.com/PeterSchiff/status/1366484514294349830
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Evet forum ahalisi.... Sizce grafiğin neresindeyiz? Yorumları alalım...

Pages:
Jump to: