Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 712. (Read 1109549 times)

hero member
Activity: 840
Merit: 1000
5 dakika da yuzde 4.5 artarak, 1500 yuani gectik

su suan 1515 yuanda, hacim oldukca tatmin edici
hero member
Activity: 625
Merit: 500
up up up green dildoo  Grin
legendary
Activity: 980
Merit: 1011
itBit e resmi borsa izni verilmiş. Bununla alakalı Bitcoin Haber konu başlığı içerisinde ayrıntılı bilgi var.
Bunu duyanlar şimdiden yüklenicektir piyasaya alış yapılmasının en büyük sebebi budur.
hero member
yaklasik 15-20 gundur suren bir trend var, 2 ileri 1 geri seklinde, henuz bozulma yok. istikrarli bir sekilde devam ediyor,

teknikde de bozulma yok.

yon yukari.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Nedense içimde yükselişe dair bir his belirdi. Beklentiden farklı bir his. Genelde hislerimde yanılmam . Umarım buda gerçek olur Smiley
Satmayayım o zaman ama yükselmezse zararımı isterim Cheesy

Buralarda bir laf vardır ''yatırım tavsiyesi değildir'' diye  Grin Şaka bir yana bende yükseleceğini düşünüyorum yavaştan.Zamanı geldi..
Smiley))
Geçmiş senelerin grafiğini incelemedim ama yazın gelmesi sebebiyle insanlar tatile çıkacaklardır.
Bu sebeple coinlerini bozdurabilirler, bu da düşüşe sebep olur fakat güzel haberler ya da bir balinanın piyasaya girmesi bu durumu tersine çevirebilir.

Zararlarınızı ancak sevgimle karşılayabilirim  Cheesy tatil muhabbetinin bitcoini pek etkileyeceğini sanmıyorum. Bütün grafikleri de incelesek herşeye hakim olamayız . Hem analizi hem hisleri birleştirmek lazım. Hisleri ben söyledim analizi de testerman ya da petahashminer yaparsa tadından yenmez Smiley
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Nedense içimde yükselişe dair bir his belirdi. Beklentiden farklı bir his. Genelde hislerimde yanılmam . Umarım buda gerçek olur Smiley

Buralarda bir laf vardır ''yatırım tavsiyesi değildir'' diye  Grin Şaka bir yana bende yükseleceğini düşünüyorum yavaştan.Zamanı geldi..
Smiley))
Geçmiş senelerin grafiğini incelemedim ama yazın gelmesi sebebiyle insanlar tatile çıkacaklardır.
Bu sebeple coinlerini bozdurabilirler, bu da düşüşe sebep olur fakat güzel haberler ya da bir balinanın piyasaya girmesi bu durumu tersine çevirebilir.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014

legendary
I am a good bro
legendary
legendary
Activity: 980
Merit: 1011
beyler bi pump durumumu var ? Uzun vadeye yayılmış pump var gibime geldi.
Yada talepmi oluşmaya başladı. Durumla alakalı bilgisi olan varmı ?
legendary
I am a good bro
itbit zaten vardı o kısmı düzeltelim.
legendary
Arkadaşlar merhabalar, cahilliğimi mazur görün ancak bir şey sormak istiyorum mesela bitcoin yükseldi örnek veriyorum türk lirası cinsinden 800 türk lirası oldu biz bu fiyatta satarken karşı taraf neden pahalıya almak istesin bunu çözemedim eğer açıklarsanız çok sevinirim.

Daha büyük aptal teorisi , bu konudaki kafa karışıklığını gidermen için sana yardımcı olabilir. Aşağıdaki linkten okuyabilirsin. Özetle senin aldigin fiyattan daha yüksek fiyata alıcı bulabileceğini düşünmektir daha büyük aptal teorisi Smiley

https://bitcointalksearch.org/topic/alternatif-kripto-paralarn-maliyet-ve-deerlerininfiyatlar-belirlenmesi-968146
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Arkadaşlar merhabalar, cahilliğimi mazur görün ancak bir şey sormak istiyorum mesela bitcoin yükseldi örnek veriyorum türk lirası cinsinden 800 türk lirası oldu biz bu fiyatta satarken karşı taraf neden pahalıya almak istesin bunu çözemedim eğer açıklarsanız çok sevinirim.

Dolar geçen sene 2.2tl ydi şimdi 2.7 tl.Bu mantığa göre kimsenin dolar almaması gerekir.Zamanında 2800tl den  btc alanlar oldu onlar nabsın.
legendary
pump var dediler geldik.  Shocked Shocked itbit.com açılmış exchange 25M dolar yatırımla. hemde NYFDS den onaylı. Hemde sigortalı. Hemde Worldwide

https://bitcoinmagazine.com/20316/breaking-itbit-raises-25-million-granted-charter-nydfs-operate-nationwide-fdic-insurance/

25 milyon dolar az buz bir yatırım değil. Sigortalı olması apayrı bir olay. Bence bu gerçekten pump ı hakeden bir haber Smiley
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
800 tl dem almak isticek cunku oda 1000 tl den satmak isticek
hero member

soyle yanitliyalim guzel kardesim,

bugun ekmek 1 lira, yarin 1.5 tl olursa, insanlar neden almak isterse ondandir. ha ekmek bir ihtiyactir,

ekmek yerine baska kalemler koyabilirsin, altin olabilir dolar olabilir, mobile-phone olabilir, patates bile olabilir. kilosu 5 lira olmus.
member
Activity: 210
Merit: 11
♦ SIMDAQ ♦

Sen 600'den alırken yükseleceğini düşündüğün gibi 800den alanda yükseleceğini düşünerek alabilir yada alışverişlerinde kullanacak olabilir yani.
hero member
volatiletenin azalmasi her zaman, btc istikrari icin daha iyi olmustur.

eger btc bir para birimi olacaksa oncelikle bu oynakligi uzerinden atilmasi lazimdir

Şahsen ben bu oynaklık olmasaydı btc almazdım.Gidip daha rsiksiz döviz,altın almak varken niye gidip riskli btc dünyasına gireyim ki?Riski fazla ise kazançda fazla olmalıdır.Btc bunu sağlıyor bana.

hocam bu sizin btcye bakis anlayisiniza gore degisir. siz btc ile bu sekilde risk almayi para kazanip kaybetmeyi tercih etmissiniz.

ancak btc bir para birimidir diye yola cikti.. ve hic bir devlet yada ticari kurum volatiletesi bu kadar degisken hic bir metayi degisim araci olarak kullanmaz , kullanamaz.

bu donemdeki volatiliteye de baktigimizda 1 sene oncesine kadar azalmis durumda, 2 sene oncesine kadar cok cok azalmis durumda.. bu da olumlu bir gelisme.. demekki artik btc emekleme doneminin sonuna yaklasiyor yavas yavas
newbie
Activity: 34
Merit: 0
hero member
ve yukari hareket basladi,

1480 yuani gectik, hacim de desteklemeye basladi..
Jump to: