Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 711. (Read 1110547 times)

hero member
Activity: 840
Merit: 1000
son 2 senede ki volatasyonun en dusuk oldugu gunleri yasiyoruz. bunun hayirli olacagini dusunuyorum
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Ben bile duruldum, hiçbirşey hissedemiyorum.

Şaka gibi yav 4 gündür aynı tablo.Umarım cakır ın dediği çıkar da bugün hareketlenir piyasa az da olsa.Bu sessizlik çok sıkıcı gerçekten.

bir dokun bir ah işit herkes dertliymiş meğer bu durdunluktan  Cheesy
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014

Şaka gibi yav 4 gündür aynı tablo.Umarım cakır ın dediği çıkar da bugün hareketlenir piyasa az da olsa.Bu sessizlik çok sıkıcı gerçekten.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
legendary
piyasada acaip bir sakinlik var ne iniyor ne çıkıyor, hacimler dersen yerlerde fırtına öncesi sessizlik gibi geliyor bana inşallah hareketlenir , böyle sakinliğa alışık değiliz arada ufakta olsa hareketler iyi oluyor
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
çok yanlış zamanda yatırım yaptık herhalde ya ne hacim kaldı ne piyasa.

Ne zaman yatırım yaptınız? Durgun dönemlerde ufak ufak toplamak her zaman iyidir.

Parça parça 654, 648 ve 615 TL'den ufak miktarlarda aldım.
615 bence iyi fiyat. aceleniz yoksa her turlu kara gecersiniz.Dolar cok düstü tekrar 2.7yi gördüğünde btc sabit kalsa bile kara gecme ihtimaliniz var.tabi 654 ve 648 çok yüklü değilse
newbie
Activity: 34
Merit: 0

Ne zaman yatırım yaptınız? Durgun dönemlerde ufak ufak toplamak her zaman iyidir.

Parça parça 654, 648 ve 615 TL'den ufak miktarlarda aldım.
sr. member
Activity: 328
Merit: 250

newbie
Activity: 34
Merit: 0
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
chartsları 1 dakikaya fixlemişken artık 15m veya 30m yapar hale geldik ne oldu bize ne hale geldik biz Grin

@mentalpanda bilgili bir abiye benziyorsunuz, sizce en doğru ne zaman alım yapmalı

Mentalpanda sattığı zaman al Grin
ansızın sataram bak ha  Grin
full member
Activity: 133
Merit: 100
uzun zamandır hareket yok ve benim sabrım taşmak üzere.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
chartsları 1 dakikaya fixlemişken artık 15m veya 30m yapar hale geldik ne oldu bize ne hale geldik biz Grin

@mentalpanda bilgili bir abiye benziyorsunuz, sizce en doğru ne zaman alım yapmalı

Mentalpanda sattığı zaman al Grin
hero member
Activity: 1932
Merit: 799

legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
legendary
18.05.2015 - TSİ: 15:00' civarı 10$lık bir yükseliş olacağını öngörüyorum. Piyasa biraz hareketlenecek gibi.

o tarihte özel bir olay mı var acaba, yeni  bir açıklama yada açılış falan mı olacak
sr. member
Activity: 266
18.05.2015 - TSİ: 15:00' civarı 10$lık bir yükseliş olacağını öngörüyorum. Piyasa biraz hareketlenecek gibi.
sr. member
Activity: 328
Geldi yaz ayları koptu bitcoin yayları Cheesy Herkes tatilde borsalar durgun bitcoin borsaları da bundan nasibini alıyor.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
elinde btc tutup tatile çıkanlar başlıcak daha,buda fiyatları olumlu etkilemez.Ben artık büyük bir çıkış beklemiyorum yaz sonuna kadar.stabil gitmek hem iyi bence.istikrar her zaman daha cok ilgi ceker

Bide şu pencereden baksak,

-Stabil bir btc piyasasının kısa-orta vade yatırımcı için kazanç getirmemesi.
-Döviz piyasasından bile daha hareketsiz ve çok daha riskli bir mecraya yatırım yapılması cazibesizliği
-Btc borsalarının stabilite yüzünden düşen hacimleri ve bunun sonucu zarar ederek kapanması
-Kapanan btc borsalarının btc ekosistemine verdikleri güvensizlik
-Elinde Btc tutan yatırımcının değerlenmeyen btc sonucunda sabrının tükenip satışa geçerek piyasayı düşürmesi

Aşırı oynak,manipülasyonun kol gezdiği bir macerayı bende istemem ancak btc nin %30-35 değer bandında sürekli fiyatının değişmesi gerekir ki yatırımcı çeksin.
full member
Activity: 504
Merit: 120
Btc'nin hafif düşüşüne oranla doların düşüşü TR piyasasını baya düşürdü. Btc sabit kalsada dolar biraz daha düşecek gibi duruyor. Seçime kadar bu şekilde devam etsin bakalım sonrasında ya uçar ya biraz daha düşer.
hero member
Activity: 840
Merit: 1000
istikrar konusuna kesinlikle katiliyorum, bu bir takim traderlari etkileyecektir ancak, piyasaya yeni kullanicilarin girmesini saglayacaktir
Jump to: