Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 714. (Read 1109549 times)

legendary
Activity: 1470
Merit: 1024

1500 yuanı geçer geçmez hemen dumplamışlar. Tam alacak gibi oluyorum tekrar vazgeçiyorum Smiley Sanki bize olumlu gibi göstermeye çalışıyorlar. Yoksa 1500 yuan'dan neden bu kadar sert bir dönüş oldu anlayamadım.
full member
Activity: 221
Merit: 100
Merhaba arkadaşlar, ufak miktarlarla alım satım yapıcam şimdi alma zamanı mı?

Beklentinize göre değişir. Kısa zaman için alsat yapmayı düşünüyorsanız bence kaybetmeye razı olduğunuz miktarla yatırım yapın. Uzun vade (6 ay+) düşünüyorsanız dediğiniz gibi ufak miktarlarla alım yapabilirsiniz.

Piyasada bir yükseliş beklentisi var ama BTC piyasası çok değişken.10 TL artar 30 TL düşer 1 gün içerisinde. O yüzden gözlem yaparak ve de paranızın az bir kısmıyla alsat yaparak tecrübe edinmenizde fayda var.
newbie
Activity: 34
Merit: 0
Merhaba arkadaşlar, ufak miktarlarla alım satım yapıcam şimdi alma zamanı mı?
newbie
Activity: 20
Merit: 0
Güzel şekilde ilerleyecek gibi umarım yanıltmaz

Birde btcturkun mum grafiğine güvenebilirmiyiz ? Eğer hayırsa güvenilir bir grafik link i verebilirmisiniz
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
btc turktte gecen haftadan bu yana bir durgunluk var. islem fazla olmuyor

piyasanin da altina dusmus , ancak eski seviyesini bulacaktir , daha once oldugu gibi..

Btc stabil olduğu sürece hacimde düşük olur.Bazı günler 20 btc ye kadar düşüyor hacim.Dünkü fiyat artışından sonra btcturk tede hacim 200 btc nin üzerine çıkmış.Normal bir durum.
hero member
Activity: 840
Merit: 1000
btc turktte gecen haftadan bu yana bir durgunluk var. islem fazla olmuyor

piyasanin da altina dusmus , ancak eski seviyesini bulacaktir , daha once oldugu gibi..
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
btcturkte degerinin altından seyrediyor ama sabah havaleleriyle yükselişe geçti tahminim 660-670tl civarına kadar yükselicek. nakitte olan varsa fırsatı kaçırmasın.
hero member
1500 yuan tekrardan zorlanmaya baslandi, haydi bakalim beline kuvvet.. azimle zorlayan yuani delermis.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
ben temkinli olmaktan yanayım. olumlu havalarda hep kaybeden olduk. pump dump
legendary
1.5-2 gün sonra zorluk derecesi yeniden belirlenecek ve şu anda eskisiyle aynı olacak gibi. Belki de son 2 gün eksiye döner. Eksi olursa üst üste 2 sefer negatif artış göreceğiz zorluk derecesinde. Bu da bir sonraki sefer yüksek ihtimalle zorluk sevviyesinin artması demek.

Önümüzdeki hafta bu vesileyle ve de olumlu haberlerin de etkisiyle fiyatlarda da artış bekliyorum.

Bende bu hafta artış bekliyorum.Piyasa olumlu, trend yükseliş yönünde olacaktır.
hero member
Activity: 625
Merit: 500
Bitcoin: The End of Money As We Know It (Trailer)

https://youtu.be/lUF6klWuB38
hero member
yukari yonlu hareketi beklentimi halen surduruyorum, ortada bir de gercek var ki artik eskisi(1-2 yil onceki) yillara nazaran volatilite fazla olmuyor, emekli doneminin sonuna yaklasiyoruz yavas yavas
full member
Activity: 221
1.5-2 gün sonra zorluk derecesi yeniden belirlenecek ve şu anda eskisiyle aynı olacak gibi. Belki de son 2 gün eksiye döner. Eksi olursa üst üste 2 sefer negatif artış göreceğiz zorluk derecesinde. Bu da bir sonraki sefer yüksek ihtimalle zorluk sevviyesinin artması demek.

Önümüzdeki hafta bu vesileyle ve de olumlu haberlerin de etkisiyle fiyatlarda da artış bekliyorum.
full member
Activity: 504
Merit: 120
Yuan 1450 civarına düştü bir türlü 1500 barajını geçemedi. Tekrar denense fena olmaz aslında.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Oo herkes olumlu moda gectiyse kafamiza btcleri cakmalarina az kaldi demektir. Siz 300u beklediginize gore 200 e inicek demektir.
legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
1500-2000$ seviyesinde başladığım bitcoin geçmişime göre bitcoin fiyatlarındaki beklentilerim ve bitcoin fiyat döngüsü benim için tam şu şekilde gidiyor bugün itibarıyla  Grin

https://i.imgur.com/dWID1HO.gifv

full member
Activity: 504
Merit: 120
btc-e'de 1484 şuanda. bu gece 1500'ü kırarsa yakın zamanda 1800lere doğru tırmanır yine tabi hacimli şekilde kırması da önemli Cheesy
full member
Activity: 224
All I want is a new CLEAN page for just to live!
asagidan mal toplama sureci tamamlandi demekki,

yukari hareket basladi ..

bakalim 1500 yuani gosterecekler mi?

1500 yuana 35 yuan kaldı.Bence gece 2 olmadan geçebilir.Sabaha ise sürpizle uyanabiliriz  Smiley

Pc'yi yatağın başına koyup uyuyorum fiyat yükseldimi bildirimin sesine uyanacağım.. Smiley hadi bakalım umarım hepimiz kazanırız.
legendary
asagidan mal toplama sureci tamamlandi demekki,

yukari hareket basladi ..

bakalim 1500 yuani gosterecekler mi?

1500 yuana 35 yuan kaldı.Bence gece 2 olmadan geçebilir.Sabaha ise sürpizle uyanabiliriz  Smiley
Jump to: