Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 771. (Read 1110306 times)

legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
Türk olarak ne enteresan al sat taktiklerimiz var, dün yukarı yönlü büyük bir ivme vardı; fakat TL olarak bizim borsalar bir türlü piyasayı yakalayamadı ve piyasanın altında kaldı. Şimdi ise fiyat düşüyor, bizim borsada TL olarak tam tersine yukarı çıkıyor, ilginç bir milletiz Smiley

Sistemsizlik bizim sistemimiz olmuş resmen.

Dengesizlikte bir dengedir Smiley
dün 850 dedin evi arabayı satıp yatırdık yattık
bugunde 350 dedin hanımın yüz görümlüğüyle bilerzikleri satıp yattık

bi donumuz kaldı oda sana feda olsun Cheesy
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Türk olarak ne enteresan al sat taktiklerimiz var, dün yukarı yönlü büyük bir ivme vardı; fakat TL olarak bizim borsalar bir türlü piyasayı yakalayamadı ve piyasanın altında kaldı. Şimdi ise fiyat düşüyor, bizim borsada TL olarak tam tersine yukarı çıkıyor, ilginç bir milletiz Smiley

Dengesizlikte bir dengedir Smiley
full member
Activity: 218
Merit: 100

legendary
Activity: 1596
Merit: 1014

Ben 350 $ üstü bekliyorum. Yatırım tavsiyesi değildir Cheesy

350$ ı bulurmu belli değil ama yukarı yönlü hareket başlayabilir bu ara.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024

Ben 350 $ üstü bekliyorum. Yatırım tavsiyesi değildir Cheesy
hero member
Activity: 625
Merit: 500
zorlana zorlana 5-6 gunde 300 dolara geliyor

sonra 15 dakka da geldigi yere donuyor

Hala aynı şeyi söylüyorum bence çok güzel bir hareket oldu ben kesinlikle üzülmüyorum yükselip düştüğünde, çok dinamik bir araç benim gözümde borsadan da, dövizden de, forex'den de daha keyifli. Durağan hali bence daha kötü kaç zamandır bir ile bir geri hareket ediyor adamın canını sıkıyordu.

ve de dune nazaran 6% yukardayiz

bankalar tl ye 1 senede veriyorlar bu faizi..

bankanin 1 yilda verdigini 1 gunde vermis oluyor..

aldığını da 1 günde alıyor  Grin
newbie
Activity: 38
Merit: 0
daha hafta başındayız ne dersiniz yükseliş olurmu tekrar ?   300$ civarına ?
sr. member
Activity: 350
Merit: 250

Hala aynı şeyi söylüyorum bence çok güzel bir hareket oldu ben kesinlikle üzülmüyorum yükselip düştüğünde, çok dinamik bir araç benim gözümde borsadan da, dövizden de, forex'den de daha keyifli. Durağan hali bence daha kötü kaç zamandır bir ile bir geri hareket ediyor adamın canını sıkıyordu.

Kesinlikle katılıyorum
Gerçi bu sefer al- sat yapamadım, yükseliş trendine elimdeki Bitcoinlerle yakalandım
ama yine de düşüş ve çıkışlar heyecan ve fırsat yaratıyor
durağan olmasından iyidir..
hero member
Activity: 840
Merit: 1000

ve de dune nazaran 6% yukardayiz

bankalar tl ye 1 senede veriyorlar bu faizi..

bankanin 1 yilda verdigini 1 gunde vermis oluyor..
hero member
Activity: 826

hero member

EFS
staff
Activity: 3976
Merit: 2260
Crypto Swap Exchange
O zaman biz para kazanamazdık ki. İyi oldu. Smiley
hero member
Buün yaşananlar bitcoin'e zarar vermez tam tersi daha da değerli bir varlık haline getirir. Bence bu iniş çıkışlar beklenen bir tepki. Durup seyrettim aynen düşündüğüm gibi oldu. Beklentiler satın alınır, Gerçekleşenler satılır. Birileri çok güzel yerde dönüş yaptı deli paralar döndü 1 saat içinde.
Dün yazmıştım 24 saat içinde müthiş bir düşüş olacağını; hatta saati de apaçık belliydi "TSİ 16:00" (coinbase geri sayım bitişi) Grin
sonuç? diplere iniyoruzzzzz Grin

coinbase in yaptığı spekülasyon olmasa daha iyiydi, 220-240 civarı seyredicekti. Yine aynı yere geliyoruz.
sr. member
Activity: 266
Merit: 250
Buün yaşananlar bitcoin'e zarar vermez tam tersi daha da değerli bir varlık haline getirir. Bence bu iniş çıkışlar beklenen bir tepki. Durup seyrettim aynen düşündüğüm gibi oldu. Beklentiler satın alınır, Gerçekleşenler satılır. Birileri çok güzel yerde dönüş yaptı deli paralar döndü 1 saat içinde.
Dün yazmıştım 24 saat içinde müthiş bir düşüş olacağını; hatta saati de apaçık belliydi "TSİ 16:00" (coinbase geri sayım bitişi) Grin
sonuç? diplere iniyoruzzzzz Grin
hero member
Activity: 826
hero member
adamlar yeni bir resmi exchange site actilar,

piyasa sanki biz istemiyoruz bunu dedi

hacklemesinler daha açılmadan Grin
hero member
adamlar yeni bir resmi exchange site actilar,

piyasa sanki biz istemiyoruz bunu dedi
hero member
Activity: 938
BTC-e 253 dolar…
Sabah elden çıkaranlar %15-20 kazandılar..
Bitcoin'den en güzel kazanma yolu traiding ama bende de şans yok
alırım düşer, beklerim beklerim yükselmez,elimden çıkarırım fırlar, alırım durur Smiley
bizim gibi acemiler olmasa piyasa nasıl kazanır değil mi? Smiley
full member
Activity: 160
Merit: 100
Dusus daha devam edermi ne dusunuyorsunuz? Ben gece saatlerinde 300 usd'yi tekrar gorebilir diye dusunuyorum..
legendary
Activity: 1484
İki senenin tecrübesi ile aslında bazı hareketlerin ne kadar basit şekilde öngörülebildiğini yeniden tecrübe etmiş oldum. Bir şeyler öğrenmişiz demek ki.

alcaz alcaz bekliyoz alamadık bi türlü Cheesy
Jump to: