Pages:
Author

Topic: BTCXChange.RO - Un Exchange Romanesc / Thread Official! - page 6. (Read 36385 times)

legendary
Activity: 1302
Merit: 1000
Ok, mersi. Sunt putin cicalitor dar e normal sa intreb mai ales cand adresa nu e una stabila..sa nu ma trezesc ca trimit bitcoin la altu.  Roll Eyes

Ce varsta ai ? ca pari cam .. "rusty"  Cheesy

23  Smiley De multe ori aparentele inseala.

EDIT: Am schimbat btc cu succes la fel am facut si retragerea. Acum astept sa vad cat le ia alora de la banca sa trimita banii  Grin

E vre-o sansa sa intre azi banii? Ar fi minunant sa intre tot azi banii tinand cont ca intram in weekend.  Grin
administrator
Activity: 3962
Merit: 3184
full member
Activity: 186
Merit: 100
Am si eu o intrebare. La depundere BTC scrie ca adresa e temporara daca trimit acum si vreau sa trimit si peste 1 ora adresa nu e tot aceasi?
Adresa stabila nu e? ADRESĂ DEPUNERE STANDARD aici pot trimite oricand? Multumesc !

Am si eu o intrebare. La depundere BTC scrie ca adresa e temporara daca trimit acum si vreau sa trimit si peste 1 ora adresa nu e tot aceasi?
Adresa stabila nu e? ADRESĂ DEPUNERE STANDARD aici pot trimite oricand? Multumesc !

Intr'adevar este o intrebare buna.
Ar fi foarte utila o adresa de depunere standard si chiar necesara. Daca vreau sa'mi trimit bitcoinii minati direct in exchange, cum fac?

nu exista, tocmai ca sa descurajeze utilizatorii sa foloseasca wallet-ul exchange-ului ca pe unul personal. Daca vrei adresa BTC stabila creaza-ti una personala in care esti tu in control, cum ar fi wallet-ul blockchain.info(si seteaza Two Factor Authentication) daca nu vrei sa downloadezi tot blockchain-ul pentru clientul Bitcoin standard.

Adresa este temporara si se schimba dupa fiecare depunere. Nu este recomandata refolosirea unei adrese sub nici o forma.  Nu incurajam  folosirea serviciului de exchange ca pe un wallet personal, recomandam folosirea unui wallet personal pentru tranzactii mixte https://bitcoin.org/en/choose-your-wallet .

@BTCXchange, aveti sistemul de plati si conversie automata in RON la primirea BTC, de ce nu investiti mai mult in publicitate/reclama astfel incat comerciantii din Romania sa stie ca pot sa primeasca plati in bitcoin fara niciun risc din partea lor, acceptarea bitcoin pe meleagurile noastre ar fi utila pentru toata lumea si voi va puteti implica mult mai serios decat o putem noi face ca persoane private.

BTCXchange.ro intentioneaza sa lanseze serviciul BTCXpay , special creat  pentru procesarea tranzactiilor BTCRON/BTCUSD/BTCEUR, fiind  orientat catre comerciantii retail si e-commerce.  Dupa lansarea acestui  serviciu, BTCXchange isi va indrepta atentia catre campanii publicitare de promovare.

Cu stima,
Echipa BTCXchange
hero member
Activity: 826
'All that glitters is not gold'
Ok, mersi. Sunt putin cicalitor dar e normal sa intreb mai ales cand adresa nu e una stabila..sa nu ma trezesc ca trimit bitcoin la altu.  Roll Eyes

Ce varsta ai ? ca pari cam .. "rusty"  Cheesy
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
lol nicio problema, poti face o proba, trimite 1 satoshi si vezi daca e primit :-), daca ai wallet la blockchain du-te la custom si lasa miners fee 0
legendary
Ok, mersi. Sunt putin cicalitor dar e normal sa intreb mai ales cand adresa nu e una stabila..sa nu ma trezesc ca trimit bitcoin la altu.  Roll Eyes
sr. member
poate se schimba dupa ce faci primul transfer. Ar fi iresponsabil sa creeze adrese bitcoin la fiecare refresh, chiar daca sunt aproape infinite.
legendary
Inca ceva..ei zic acolo ca e temporar si se schimba la un refresh de pagina. Se schimba pe dracu ca am intrat pe cont la ore diferite si e aceasi adresa.
sr. member
Vreau sa vand niste btc. Am vazut acolo...dar adresa e aia de la STANDARD ?

da aia e adresa pe care sa depui, e una temporara.
sr. member
nu exista, tocmai ca sa descurajeze utilizatorii sa foloseasca wallet-ul exchange-ului ca pe unul personal. Daca vrei adresa BTC stabila creaza-ti una personala in care esti tu in control, cum ar fi wallet-ul blockchain.info(si seteaza Two Factor Authentication) daca nu vrei sa downloadezi tot blockchain-ul pentru clientul Bitcoin standard.
legendary
Vreau sa vand niste btc. Am vazut acolo...dar adresa e aia de la STANDARD ? care e aia temporara si care e cea stabila? sau nu exista asa ceva pana acum?
sr. member
Eu tot nu am inteles unde trimit bitcoin pe ce adresa.  Angry
Deposit ? Bitcoin Deposits: https://www.btcxchange.ro/deposit/bitcoin ?

later edit: sa nu-ti lasi toti bitcoinii pe wallet-ul btcxchange, fa-ti un wallet personal si fa-ti backup, tine-ti doar o parte pe btcxchange daca esti trader sau vrei sa lasi sell order.
legendary
Eu tot nu am inteles unde trimit bitcoin pe ce adresa.  Angry
sr. member
@BTCXchange, aveti sistemul de plati si conversie automata in RON la primirea BTC, de ce nu investiti mai mult in publicitate/reclama astfel incat comerciantii din Romania sa stie ca pot sa primeasca plati in bitcoin fara niciun risc din partea lor, acceptarea bitcoin pe meleagurile noastre ar fi utila pentru toata lumea si voi va puteti implica mult mai serios decat o putem noi face ca persoane private.
legendary
Activity: 1161
Merit: 1001
Don`t invest more than you can afford to lose
nu este recomandat sa bagi din pool direct in bursa!
legendary
Activity: 1397
Merit: 1019

Intr'adevar este o intrebare buna.
Ar fi foarte utila o adresa de depunere standard si chiar necesara. Daca vreau sa'mi trimit bitcoinii minati direct in exchange, cum fac?
legendary
full member
Activity: 186
Merit: 100
Nu va diversificati piata ? Adica sa vindeti LTC ?

Buna ziua,

avem in plan si implementarea LTC in viitorul apropiat, insa pentru moment, BTCXchange.ro se bazeaza pe tranzactionarea Bitcoin. Va multumim pentru interesul acordat.

Cu stima,
echipa BTCXchange
hero member
Activity: 826
'All that glitters is not gold'
Nu va diversificati piata ? Adica sa vindeti LTC ?
legendary
Activity: 1442
Merit: 1005
Pages:
Jump to: