Am si eu o intrebare. La depundere BTC scrie ca adresa e temporara daca trimit acum si vreau sa trimit si peste 1 ora adresa nu e tot aceasi?
Adresa stabila nu e? ADRESĂ DEPUNERE STANDARD aici pot trimite oricand? Multumesc !
Am si eu o intrebare. La depundere BTC scrie ca adresa e temporara daca trimit acum si vreau sa trimit si peste 1 ora adresa nu e tot aceasi?
Adresa stabila nu e? ADRESĂ DEPUNERE STANDARD aici pot trimite oricand? Multumesc !
Intr'adevar este o intrebare buna.
Ar fi foarte utila o adresa de depunere standard si chiar necesara. Daca vreau sa'mi trimit bitcoinii minati direct in exchange, cum fac?
nu exista, tocmai ca sa descurajeze utilizatorii sa foloseasca wallet-ul exchange-ului ca pe unul personal. Daca vrei adresa BTC stabila creaza-ti una personala in care esti tu in control, cum ar fi wallet-ul blockchain.info(si seteaza Two Factor Authentication) daca nu vrei sa downloadezi tot blockchain-ul pentru clientul Bitcoin standard.
Adresa este temporara si se schimba dupa fiecare depunere. Nu este recomandata refolosirea unei adrese sub nici o forma. Nu incurajam folosirea serviciului de exchange ca pe un wallet personal, recomandam folosirea unui wallet personal pentru tranzactii mixte https://bitcoin.org/en/choose-your-wallet . @BTCXchange, aveti sistemul de plati si conversie automata in RON la primirea BTC, de ce nu investiti mai mult in publicitate/reclama astfel incat comerciantii din Romania sa stie ca pot sa primeasca plati in bitcoin fara niciun risc din partea lor, acceptarea bitcoin pe meleagurile noastre ar fi utila pentru toata lumea si voi va puteti implica mult mai serios decat o putem noi face ca persoane private.
BTCXchange.ro intentioneaza sa lanseze serviciul BTCXpay , special creat pentru procesarea tranzactiilor BTCRON/BTCUSD/BTCEUR, fiind orientat catre comerciantii retail si e-commerce. Dupa lansarea acestui serviciu, BTCXchange isi va indrepta atentia catre campanii publicitare de promovare.
Cu stima,
Echipa BTCXchange