Pages:
Author

Topic: BTCXChange.RO - Un Exchange Romanesc / Thread Official! - page 8. (Read 36367 times)

full member
Activity: 186
Merit: 100
Am incercat sa cumpar btc si imi spune fonduri insuficiente si nu este cazul. De ce?

In platforma fondurile alocate in comenzi active sunt rezervate si trebuie anulate inainte pentru ca sa puteti folosi fondurile

Folositi butonul de Anuleaza Toate Comenzile pentru a recupera fondurile din order book.

member
Activity: 85
Merit: 10
Am incercat sa cumpar btc si imi spune fonduri insuficiente si nu este cazul. De ce?
full member
Buna ziua,

timpul ramas pentru mentenanta este estimat la 15 minute. Ordinele de vanzare/cumparare efectuate pana la momentul respectiv raman active.

Ne cerem scuze pentru downtime.

Platforma este inapoi ONLINE
member
cat dureaza mentenanta? ordinele de cumparare/vanzare se anuleaza sau sunt iar active dupa ce s-a terminat mentenanta?
member
Okei, multumesc. Am facut transferul, acum astept sa intre banii.
full member
daca transfer o anumita suma in cont pana in ora 16:00 banii intre tot astazi pe site?

Depinde de programul bancar, daca ne afiseaza pe extras este automat afisat in contul BTCXChange.ro.

Cel tarziu pe dimineata (09:30 GMT+2) banii vor fi afisati in cont.

Depunerile facute de obicei pana in ora 12:00 sunt afisate in aceeasi zi.
member
daca transfer o anumita suma in cont pana in ora 16:00 banii intre tot astazi pe site?
full member
BTCXchange.ro listat la BitcoinAverage https://bitcoinaverage.com/markets.htm#RON
member
Activity: 88
surprins sa vad un deposit bancar peste 10 mii la ora 2pm azi facut mi-a aparut in cont la 5 pm deci doar 3 ore, mult peste asteptarile mele asa ca daca o sa va miscati mereu la fel de rapid nu vad de ce as folosii alt exchange din afara unde dureaza cel putin 1 2 zile sa fac un withdraw sau deposit bancar; sper ca nivelul de securitate sa fie la acelasi standard

La fel merg si retragerile daca sunt pana in ora 11:59 AM. Peste 10mii RON in 3/4 ore. Smiley
Din ce vad pe afara legat de depuneri retrageri, ai nostrii sunt cam cei mai rapizi.

sr. member
Activity: 392
Merit: 250
surprins sa vad un deposit bancar peste 10 mii la ora 2pm azi facut mi-a aparut in cont la 5 pm deci doar 3 ore, mult peste asteptarile mele asa ca daca o sa va miscati mereu la fel de rapid nu vad de ce as folosii alt exchange din afara unde dureaza cel putin 1 2 zile sa fac un withdraw sau deposit bancar; sper ca nivelul de securitate sa fie la acelasi standard
sr. member
s-a rezolvat, multumesc!
full member
Buna Ziua, puteti totusi:
1. Sa trimiteti manual mailul de verificare, nu de pe serverele companiei ?
sau
2. Sa dezactivati optiunea pe contul meu(dukma) ca sa ma pot loga si schimba mailul ? in momentul inregistrarii am depus o suma modica si nu vad de ce as arunca-o

si
3. Sa avertizati pe cei care se inregistreaza ca sa nu aibe aceiasi problema ca a mea ?

Va rugam trimiteti un mail la [email protected] de pe adresa cu care sunteti inregistrat si cereti o schimbare de email in cu email-ul nou pe care doriti.

Va multumim
sr. member
Buna Ziua, puteti totusi:
1. Sa trimiteti manual mailul de verificare, nu de pe serverele companiei ?
sau
2. Sa dezactivati optiunea pe contul meu(dukma) ca sa ma pot loga si schimba mailul ? in momentul inregistrarii am depus o suma modica si nu vad de ce as arunca-o

si
3. Sa avertizati pe cei care se inregistreaza ca sa nu aibe aceiasi problema ca a mea ?
full member
Sunt pe acelasi Ip si totusi primesc mesajul:
Different IP address. For security reasons we have sent you an email to confirm your identity. Please check your email and access the confirmation link

Iar mailul cu confirmarea nu ajunge, astept de 10 minute...
dupa 1 ora si ceva mailul tot nu ajunge, nu pot sa ma loghez `datorita` securitatii in plus pe care nu am activat-o personal si nu mi-o doresc, daca e introdusa cu forta cel putin mailul sa vina in maxim 1 minut, bataie de joc

Buna ziua,

Am analizat cauza problemei dumneavoastra si am descoperit ca AOL blocheaza toate e-mailurile din partea noastra
Si cer o inregistrare speciala cu aol.com pentru aceasta capabilitate http://postmaster.aol.com/Postmaster.FeedbackLoop.php

Pentru moment singura recomandare este creerea unui mail diferit pentru interactiunile cu btcxchange.ro
sr. member
Eu m am logat fara nici o problema
Tu pe contul tau, eu incerc pe al meu si mailul de confirmare nu ajunge, am mail pe aol poate de aia nu stiu
sr. member
Activity: 345
Eu m am logat fara nici o problema
sr. member
dupa 1 ora si ceva mailul tot nu ajunge, nu pot sa ma loghez `datorita` securitatii in plus pe care nu am activat-o personal si nu mi-o doresc, daca e introdusa cu forta cel putin mailul sa vina in maxim 1 minut, bataie de joc
sr. member
Sunt pe acelasi Ip si totusi primesc mesajul:
Different IP address. For security reasons we have sent you an email to confirm your identity. Please check your email and access the confirmation link

Iar mailul cu confirmarea nu ajunge, astept de 10 minute...
full member
Cu orice browser as accesa site-ul, are momente cand mi se blocheaza. Am testat pe 3 calculatoare si pe iPhone; aceeasi problema. Cateodata iau crash la mozilla si opera.

Multumim pentru raportare,

Am urmarit cauza incetinirii si am gasit cauza problemei sa fie Sagetile de copiere din lista de comenzi.
Momentan a fost deactivata aceasta functionalitate pentru a elimina cauza incetinirilor / blocarii in browser. Aceasta functionalitate va reveni cu o implementare mai eficienta.

De asemea am adaugat o serie de comenzi simple pentru retragerea de date publice din BTCXchange la Sectiunea API

Va multumim!
sr. member
Activity: 252
Cu orice browser as accesa site-ul, are momente cand mi se blocheaza. Am testat pe 3 calculatoare si pe iPhone; aceeasi problema. Cateodata iau crash la mozilla si opera.
Ce poate fi? Huh
Eu sunt de la inceput pe platforma asta si nu am avut nici o problema, niciodata... 
Pages:
Jump to: