Pages:
Author

Topic: BTCXChange.RO - Un Exchange Romanesc / Thread Official! - page 7. (Read 36362 times)

legendary
Activity: 1397
Merit: 1019
Sa inteleg ca ai votat euro?
legendary
Activity: 1442
Merit: 1005
Am votat gresit, de obicei EUR e mai important la noi, dar pentru oamenii mai tehnici, dolarul are aplicabilitate in China si deseori SUA.

Am retras recent niste RON, au ajuns mai repede de 4 ore, multumim pentru promptitudine!
sr. member
Activity: 467
Merit: 250
Votati mai sus!

why not both? si eur si usd  Grin

l.e. si LTC Smiley
full member
Activity: 186
Merit: 100
Votati mai sus!
full member
Timpul de reimprospatare este cam mic. Nu vreau sa stiu la fiecare jumatate de ora in weekend sa stiu ca nu s-a schimbat de fapt pretul. Eventual daca se schimba, sa apara, daca nu, nu. As prefera alternativ ceva pana in 4 ore. Vreau sa stiu daca e important sa ma uit la pret sau nu.

Graficele nu imi plac, niciuna din variante. La prima nu poti identifica valorile pe linie, la al doilea culorile sunt prea saturate si lumanarile prea late. Iconitele inafara de primele doua sunt greu de inteles, dau click pe ele sa caut ce doresc. In plus telefoanele noi au rezolutii mai bune ca un monitor desktop, se vad sters.

Si la fel ca pe site, cineva uraste listele. Nu pot sorta orders. In plus am atatea comenzi deschise incat nu toate primesc X. Nu am dat click pe sterge toate comenzile, da sa nu indrazneasca aplicatia sa stearga usor lista Smiley

Alarmele nu le inteleg, aia cu sunet ramane blocata mult timp.

Foarte buna ideea cu aplicatia, sper sa nu injurati cand cititi review-ul unui om stresat, sunt sigur ca stiti deja ce trebuie imbunatatit, felicitari pentru publicare!

Multumim pentru review.

Suntem incantati sa citim orice review de la clientii nostri.

Aplicatia fiind in beta a trecut mai mult prin teste de rezolutie mica pentru a avea compatibilitate OKAY cu majoritatea Android-elor din Romania. Graficile vor fi adaugate si in rezolutii mai mari pentru a scapa de efectul blurry.
Comanda "Sterge Toate Comenzile" are confirmare pentru a fi trimisa.

Problema cu alarma am adaugate in tasklist, un fix va veni in curand.

Pentru orice features/sugestii/probleme nu ezitati sa ne contactati.

Multumim inca o data pentru review.
legendary
full member
BTCXchange Trading BETA este o aplicație care vă permite tranzacționarea facilă de BTC pe platforma BTCXchange.ro, direct de pe dispozitivul mobil pe care îl utilizați și pe care rulează Android 4.0 sau o versiune mai recentă. Tranzacțiile sunt sincronizate atât cu contul dvs. web cât și cu restul dispozitivelor pe care le folosiți în paralel. De asemenea, BTCXchange Trading BETA oferă utilizatorului ultimele actualizări de preț ale monedei Bitcoin în moduri personalizate folosind alarme acustice și vizuale.

Suntem mereu îmbunătățirea acestui produs. Dacă doriți să contribuiți la varianta BETA a acestei aplicații BTCXchange Trading cu sugestii, raportare de erori sau bug-uri, vă rugăm să ne acordați un feedback sau să ne contactați pe email la [email protected]

CARACTERISTICI APLICAȚIE:

• protecție PIN sau NFC la autentificare
• API prin scanarea cheii de conectare
• acceptare Bitcoin prin cod QR
• raport de comenzi personale
• grafice pentru cerere/ofertă și fluctuația prețului la Bitcoin
• raport cerere/ofertă cu datele tuturor utilizatorilor platformei BTXchange.ro
• detalii cont personal, sold curent și istoric comenzi
• raport ultimele tranzacții efectuate pe platforma BTXchange.ro
• tranzacții de vânzare/cumpărare Bitcoin
• notificări sistem (alarmă acustică și vizuală) când prețul de vânzare/cumpărare atinge valoarea utilizatorului
• ticker reglabil despre fluctuația prețului Bitcoin

Puteți afla mai multe detalii despre Bitcoin la:
https://www.btcxchange.ro/what

Licență: GPLv3
Folosiți această aplicație pe propriul risc!
http://www.gnu.org/licenses/gpl-3.0.en.html
full member
Stimati clienti,
va prezentam ultimele imbunatatiri aduse platformei BTCXChange:

- am adaugat statistici zilnice/saptamanale/lunare pe prima pagina. Puteti obtine aceste informatii si prin API: https://api.btcxchange.ro/stats
- grafic tip candlestick cu interval ales de dumneavoastra (1 zi, 12 ore, 6 ore, 4 ore, 2 ore, o ora);
- am adaugat functiile "Vinde rapid" si "Cumpara rapid", functia va permite sa vindeti ori sa cumparati volumul de BTC dorit. Casuta de pret va informeaza care este pretul estimat pe care il veti obtine tinand cont de volumul de pe piata;
- functie de generare  a unui cod QR pentru pasare de API Key intre mai multe aplicatii;
- au fost realizate anumite optimizari ale platformei pentru a reduce timpul de incarcare a datelor.

Va asteptam in continuare parerile si imbunatatirile la [email protected]

Cu stima,
Echipa BTCXChange
hero member
Activity: 1134
Merit: 500
    Wooaw  mi se pare impresionant, chiar nu stiam ca avem si noi un exchange pentru bitcoin.
Am sa il folosesc si eu cat de curand mai ales ca observ numai feedback-uri pozitive.
full member
Mici modificari azi:

- Au fost adaugate statistici zilnice/saptamanare/lunare pe pagina de aterizare BTCXchange.
- Statistica se poate retrage automat din noul SimpleAPI/Stats https://api.btcxchange.ro/stats (https://api.btcxchange.ro)
- Support QR pentru pasarea de API Key  intre aplicatii

legendary
Ar trebui sa notati si pe site perioada de downtime.
S-a terminat.

Oricum in weekend nu prea este activitate...
full member
Listare BTCXchange.RO si perechea BTC/RON listat acum si pe BitcoinCharts
http://www.bitcoincharts.com/markets/btcxchangeRON.html
full member
Downtime Mentenanta Programata - 10 - 11 Mai

Stimati clienti,

Va anuntam efectuarea unei lucrari programate in intervalul 10 - 11 Mai inclusiv (Sambata, Duminica).

In intervalul mentionat serviciile BTCXchange.ro de depunere/retragere/trade Bitcoin vor fi dezactivate.

Downtime-ul are ca scop migrarea serviiciilor pe noul cluster de servere BTCXchange impreuna cu alte inbunatatiri/optimizari a serviciilor.

BTCXChange.ro va transmite aceasta notificare pentru ca Dumneavoastra sa puteti determina masurile necesare asigurarii continuitatii afacerii.
Regretam inconvenientele pe care aceasta lucrare le poate avea asupra dumneavoastra si va multumim pentru intelegere.

Cu stima,

Echipa Support BTCXchange.ro
HrN
sr. member
Activity: 339
full member
Lucrati si pe 1 Mai?

Buna ziua,

Platforma BTCXChange.ro functioneaza non-stop, doar suportul va fi inactiv pe data de 1 Mai 2014; iar bancile nu vor fi operationale.
HrN
sr. member
Activity: 339
Lucrati si pe 1 Mai?
hero member
Activity: 819
Merit: 1000
Am facut si eu o mica retragere si mi-a auto completat numele invers de gen "prenume-prenume nume", sper sa fie ok si poate imi ajung banii pana maine sa am de 1 Mai de un gratar Cheesy

Edit: Am primit banii! Retragere facuta la 8 dimineata iar in cateva ore am avut banii in cont!
legendary
De asemenea azi a fost adaugata abilitatea de a include taxa de retragere (Bitcoin) in pret la retragere bitcoin si setata pe default in cat sa
nu mai creeze probleme cu sistemele de plata care au un timp de expirare a platii.

Va multumim!
M-am chinuit doua minute sa rescriu pretul ala, incluzand manual fee-ul perceput, pana mi-am dat seama ca apare 0.0004 pentru ca se pune automat...
full member
Comenzile sunt anulate si totusi eu nu pot trimite nici un ordin in piata ptr ca imi spune ca nu am fonduri suficiente.

S-a rezolvat imediat, greseala de noob din partea mea, sry! Dar sincer nu ma asteptam sa mi se raspunda la mail asa de repede si dupa aia sa fiu contactat telefonic, am fost foarte placut impresionat de suportul oferit. Multumesc.

Orice moment aveti probleme, sugestii sau neplaceri cu platforma nu ezitati sa ne contactati. Lucram incontinuu sa o inbunatatim.

De asemenea azi a fost adaugata abilitatea de a include taxa de retragere (Bitcoin) in pret la retragere bitcoin si setata pe default in cat sa
nu mai creeze probleme cu sistemele de plata care au un timp de expirare a platii.

Va multumim!
member
Activity: 85
Merit: 10
Comenzile sunt anulate si totusi eu nu pot trimite nici un ordin in piata ptr ca imi spune ca nu am fonduri suficiente.

S-a rezolvat imediat, greseala de noob din partea mea, sry! Dar sincer nu ma asteptam sa mi se raspunda la mail asa de repede si dupa aia sa fiu contactat telefonic, am fost foarte placut impresionat de suportul oferit. Multumesc.
Pages:
Jump to: