Pages:
Author

Topic: Bundan sonra Türk insanının btc 'ye bakış açısı ne olur ? - page 10. (Read 1288 times)

newbie
Activity: 95
Merit: 0
Her işte riskler vardır çok ya da az ama vardır bu piyasanın da kendine özgün riskleri var ki bunları gözlemlemeden bir anda parayı vurmak amacıyla yatırımlar yapmak zaten doğru değil lakin düşüş olması borsanın silinip yok olması anlamına gelmediği gibi yine de yükseelişin olacağını gösteriyor . Hayırlısı diyelim..  Roll Eyes
member
Activity: 308
Merit: 10
Büyük miktarlarla bu piyasaya giren türk arkadaşlar bu sert düşüşte zarar ettiyse bir daha bu işe girmeyecektir bence.Bence türk halkının BTC ye olan inancı bu sene içerisinde en az 3e katlayacaktır.
member
Activity: 476
Merit: 12
hala kriptonun ne olduğunu bilmeyen sözde saygınların lafıyla yada kendilerine yeni malzeme bulan haber kanallarının lafıyla gün geçiren bir milletiz. diğer tarafta evi arabayı satıp kredi çekip da badozlama giren insanların olduğu bir milletiz aynı zamanda . kabul edin bizim ayarımız yok Smiley
sr. member
Activity: 476
Merit: 300
ben eve geldigim de ben askere gidecem diyen bir babam var düşünün yani. emekli öyle kahvehane ortami yok sevmez etmez arada cikar tur atar döner gazete okur tv izler felan şimdi bu savaş ortaminda tabi haliyle akşama kadar tv başinda medya gücü işte öyle bişi ben gidicem askere diyor şehit olcam diyor tamam hadi eyvallah. şimdi maliye bakanı da bir yandan konusuyor bitcoin öyle bitcoin böyle balon diyip duruyor e üstüne adam dedikten sonra cakilma da meydana gelince olay döndü dolaşti adam işi biliyor yahu ya döndü şimşek'e sorsan blockchain efsane proje türk milli kripto parasını yapacaz diyor ama bitcoini sevmiyor. e yarın öbür gün milli parayi yapsak neye göre değerlenmesini alacak yine bitcoin'e göre böyle bir ortam işte bizimki de. millete sorsan desen ne diyecek balon dicek tabi.
member
Activity: 112
Riski sevmeyenler zarardan kurtulduğunda parasını çeker kaçar, bu artışın önünde ciddi bir handikap bence. Piyasaya güvenen birazda riski sevenler artış trendi başladığında daha fazla alım yapabilir, yapamayanlarda en azından hodl hodl hodl.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
bitcoin daha önce 6 defa benzeri yükseliş ve düşüş hikayesini yaşamış hepsinde logaritmik bir yükseliş ardından sert düşüş ve bir toparlanma süreci sonunda önceki hareketi tekrar eden formasyonu bulmuştur.Daha öncekilerde ne olduysa bunda da o olacaktır. Yine bir süre uzak durulacak yeni yükselmeye başlayınca yeni yatırımcıların ilgilsini çekecek panik alıcılarla logaritmik yükselip sonrasında çakılacaktır. Eskiler öldüğü yeniler doğduğu için sürekli bir giriş çıkış olacak birkaç senede bir aynı konular açılacak aynı haberler yapılıp amerika yeniden keşfedilmeye çalışılacak loopa girelecektir  Kiss
newbie
Activity: 189
Bakan Mehmet Şimşek in yaptığı açıklama bence tereddüt eden insanlara daha fazla güven verecektir. Ve önümüzdeki süreçte daha olumlu bir hava yaratacaktır.

https://www.cnnturk.com/video/ekonomi/turkiye/mehmet-simsekten-bitcoin-aciklamasi
member
Activity: 112
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Şansı olup düşük fiyattan alanlar tekrar çıkışa geçtiğinde yüzünde güller açacak ama pahalı olduğu zamanlarda alıp şuan düşüşü izleyenler ağlayıp piyasayı terkedebilir
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
Şu dönem acemi yatırımcının silkelendiği dönem bence. Fiyat giderek düşüyor ve herkesi kaçırıyorlar. Ancak çoğu kişinin dikkate almadığı bir nokta var: Satıyoruz ama kim alıyor? Evet, birileri Bitcoin ve diğer altcoinleri almaya devam ediyor. Dolayısıyla bu günlerin geçici olduğunu, ibrenin tersine döneceğini öngörebiliriz. Sabırlı olmakta fayda var...

Evet balinalar gene topluyorlar ve belkide yıl sonunda 2-3 x belki daha fazla artış olduğunda şu an zararına satanlar ah keşke satmasaydım diyecek ve almayanlarda 7 k dan şu kadarlık alıp şimdi satsaydım şu kadar kazandırcaktı hesapları yapacak.Bu piyasada en önemli şey soğuk kanlı ve sabırlı olabilmek.Bu iki altın kuralı uygulayanların keşkeleri olmayacak.Yakın zamanda toparlayamayacak gibi dursada herşey bianda drğişebiliyor.Zaman neler getirecek bakalım.
member
Activity: 196
Çevrede oluşan ne oldu patladı diyenler çoğaldı. Ani çıkışlar olduğu gibi ani düşüşlerde olacaktır. Ve bu zamana kadar kimselere kulak asmadım kulaktan duyma bilgiler ile konusanları duymamak gerekir. Blockchain teknolojisini bitcoin olarak sananlar var Smiley
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
biraz daha pump dalgası olmadan bir süre gelmezler
sonra zirveye çıkarken pump a girerler sonuç yine aynı olur
ama gelmesinler arkadaşım okuma yazmayı yeni sökmüş adam gitsin altın alsın ne işi var burada
member
Activity: 114
yav daha 4 ay once 3 4 bin dolarlardaydı neden 20 lerden 7 lere düsüsü olay olduki. inecek ki cıkacak
member
Activity: 168
Yavaş yavaş alışacaklar.dünya nasıl alışacaksa bizde alışacağız.gelecek bitcoinde
newbie
Activity: 83
insanımız zaten çekingen yaklaşıyordu. Bu düşüş de iyice soğutabilir. Ama yine de bizde alışmak önemlidir. Ne kadar gündemde olursa ne kadar çok duyarsak o kadar alışırız ve tanıdık gelen şeye güveniriz
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
kafalarinda varolan degismeyecek tek cumle `noooldu senin bitcoin` dir. Artmasi ya da azalmasiyla kesinlikle ilgilenmez sadece gundemde varoldugu icin sordugu cevabini merak etmedigi sorudur
member
Activity: 406
Merit: 11
öncesinde btcyi uyuşturucu tacirlerinin, silah satıcıların, katillerin resmi parası sanan canım milletim bundan sonrada 3. sınıf ponzi şeması zannederek hayatını geçirecek. en azında 3 sene öncesine göre daha iyi bir bakıs acısı var. önceden deep wep temalı tonla hikaye dönerken  btc bunların vazgeçilmez ögesiydi
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
100.000 TL olmayana kadar kimse yüzüne bakmaz herhalde ondan sonra "abi Bitcoin çok iyi ya" der yine girerler. Ama global de fiyatlara bir etkisi yok şu an için.
jr. member
Activity: 267
Merit: 6
Crypto Worker
Cesur bir milletiz. Korkmadan evimizi arabamızı satıp basarız. Kolay yoldan para kazanmak olsun yeter ki.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Ne yazık ki öyle hızlı bir yükseliş olacağını düşünmüyorum, öyle kolay değil malasef. Piyasa büyük ihtimalle bu yılın sonuna kadar böyle trajik bir şekilde devam edecek.
full member
Activity: 840
Merit: 103
Üst miktardan alan çoğu kişi için artık btc zarardan başka birşey değil . Bir çok insan da uzaklaşır ilgilenmek bile istemez. Tabiki de ilk düşüncesi parayı yatır degerlensin sat diyorlardı . Şimdi sadece zarar bı faydası yok
Aslinda hem biraz isin ciddiyetini farketsinler istiyorum hemde zarar etmemelerini cunku yatirim yaptigi seyin ne oldugunu ve calisma prensibini, yapisini bilmeden girisen kisilerin bu sisteme zarar verdigini dusunuyorum. Bitcoini vurgun yapip kacma seyi olarak gorenleri baya cok. usd ile bitcoin alayim sonra 2 katina ciksin satip daha cok usd elde edeyim dusuncesi bitcoinde bir balon olusturuyor. Bitcoin odeme araciydi bir urun almak veya satmayi, para transferlerini kolaylastirmak icindi.
Pages:
Jump to: