Pages:
Author

Topic: Bundan sonra Türk insanının btc 'ye bakış açısı ne olur ? - page 6. (Read 1288 times)

sr. member
Activity: 504
Merit: 256
bizdeki “yaz gitsin, nasılsa okuyan yok” lise dönem ödevi ayarındakilerle biraz farklı. hani tez deniliyor ya, bunlar hafif de olsalar az biraz tez. 4. sınıf öğrencisi, ilk dönemin ilk günleri içinde (ya da son zamanlarda olduğu gibi 3. sınıfın son günlerinde) çalışmak istediği alan veya dalı seçip, konuyla ilintili bir laboratuvarda bilfiil iş içinde yer alarak, gerektiğinde kendisine verilen angarya da olsa işleri yaparak, çalışılan konunun giriş kısmına hakim oluyor. çok iyimser oldu, hakim olması umuluyo Smiley
full member
Activity: 230
Merit: 100
Türk halkı bitcoini gerçekten özümsedi ve kabul etti.Dışarıdan nekadar kolay gelsede esasında çok emek gerektiren bir iş 3 koydum 9 alırım yok o yüzden bu işi ciddiye alın Türkiye de bu işi çok iyi bilen insanlar var onların yolundan gidin.Türk halkı gaza çabuk geliyor aman dikkat
newbie
Activity: 182
Merit: 0
Genel kanı zararı kurtardım diyen çoğu kişinin girdiği rakamlara ulaşınca çıkacağı yönünde galiba.
Bu düşüş sürecinde piyasayı tanıma fırsatı bulanlardan satmayan da olur.
member
Activity: 680
Merit: 10
Nasil bitcoinin bu denli cok yukselmesi insanları olumlu yonde  motive etmisse ayni sekilde dusmesi de olumsuz etkiye yol acti ve elbette  hayal kirikligina ugramis ve guveni sarsilmis bir cok insan var.. ama btcnin tekrar yukselmeye baslamasi bu kisilerin tekrar motive olmasina yeterli bence kimse kolay kolay cekilmez bu isten diye dusunuyorum..
member
Riski sevmeyenler zarardan kurtulduğunda parasını çeker kaçar, bu artışın önünde ciddi bir handikap bence. Piyasaya güvenen birazda riski sevenler artış trendi başladığında daha fazla alım yapabilir, yapamayanlarda en azından hodl hodl hodl.
newbie
Activity: 23
bende yeni girdim bu sektöre. İns başarılı olurum
jr. member
Activity: 58
Merit: 1
vallaha akıllı adam bu kadar oynak volatilitesi yüksek bir para birimine yatırım yapmaz.bizim vatandaşlarda böyle düşünür ve hata yaptığını bilerek geri çekilir.
member
Activity: 448
Merit: 14
Bende korkuyorum ancak btcoin  batacağından değil yeterince param olup daha fazla alamadığım için.sonuçta bu parayı biz 2 gün tutmk için almıyoz ilerde ekmek çay, bebek bezi almak için biriktiriyoruz.
full member
Activity: 518
Merit: 102
Bizim insanın bakış açısı az zamanda çok para getiren yatırımlar güzel mis (Örn:  ÇiftlikBank=Tosuncuk) ama çakıldığında dolandırıcı vs. vs. Bir işi detaylı araştırmayıp emek vermeden para kazanma derdine girenlerin bakış açısı da düzgün olmuyor ne yazık ki. Ben bu noktada Bu konuda gerçekten bilgili gördüğüm birkaç twitter hesabı, youtube kanalı var onları takip ediyorum. Hatta gittim Bitcoinle alakalı kitap çıkarmış arakdaşımızın birisi (E.Emre Aksoy=Bitcoin)  kitap çıkarmış onu aldım bir çok kavramı bilmeme rağmen yeni bilgiler elde ederim diyerek satın aldım. Biz bilmediğimizin cahiliyiz. Bir olaya/konuya bakış açısı geliştirmemiz için önce onu araştırmalıyız.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Türk vatandaşları benim tahminime göre bundan sonra bitcoini diğer ponzi oluşumlardan farksız bir şekilde görecektir.Bunun en büyük örneklerini aslında televizyonlardaki tanınan simaların yorumlarından çıkarabiliriz.Örneğin Mehmet Demirkol bitcoin ile çiftlikbankı eş tutmuştu.
member
Activity: 406
Merit: 47
yukselirken yatirim yapmaliyim duserken satmaliyim mantiginda hepsi.
jr. member
Activity: 58
btc patladı bir daha yükselmez diye düşünürler. ama btc herkesi şaşırtmaya devam eder.
newbie
Activity: 3
Piyasa düzelince eldekileri satıp kurtulayım olur  Grin
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Öcü olarak bakarlar:) şaka bir yana çoğunun amacı sadece para kazanmak olduğu için ve baya zarara uğradıkları için fırsatını bulan elindekileri satıp bu piyasadan çıkacaktır.
full member
Activity: 238
Merit: 100
Bir kaç gündür gözüme şehir içinde açılmış bitcoin danışma merkezleri takılıyor tam olarak anlamıyorum neyin danışmanlığını yaptıklarını
jr. member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
Bizim insanımız yeterince araştırıp bilgi sahibi olmadığı konularda ne yazık ki kesin fikirler ortaya atıyor. Ordan burdan duyduğuyla yine balon patladı, uzak durun vs. yorumlar yapacaklar ama biraz sabırla BTc yine yükselir.
newbie
Activity: 68
Kimse bu kadar düşmesini beklemiyordu açıkcası, bu yüzden de epey müddet birçok yatırımcı adayı kendini geriye çekti, bu da esasında hiç iyi olmadı boğa sezonu bir an önce gelmeli.
member
Hiçbir şey olmaz bu sefer 30 bin dolardan geri alirlar.
member
Activity: 196
Para’yı yapan yaptı yol aldı artık.
newbie
Activity: 65
''Ooo bitgoin diye birşey varmış para yatırıyomuşsun 10 katını alıyormuşsun'' algısı ortadan kalksında ondan sonra bakarız bakış açısına
Pages:
Jump to: