Pages:
Author

Topic: Bundan sonra Türk insanının btc 'ye bakış açısı ne olur ? - page 5. (Read 1288 times)

newbie
Activity: 44
Merit: 0
Bu hamsidir Cheesy balinalara yem olur.
member
Activity: 252
Merit: 10
bu piyasa eskisi kadar değer görürmü bilemeyiz ama çok madur çok kayıp yaşayan oldu çıkan geri dönmez bu piyasaya ama parası içerde çaresizce yükselişi beklemekten başka çaresi yok hepimizin bu işi borsa olduduğunu unuttuk borsa altyapısı olanlar kazandı bilmeyenede acı bir tecrübe kaldı
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
düşüşe geçtiğinde satar, yükselişe geçtiğinde alır.
jr. member
Activity: 157
Merit: 2
Insanlar bilincleniyor abi
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Valla benim bildiğim Türk insanı kendisi Bitcoine yatırım yaptıysa, mezara kadar destekler ve savunur, komşusu ya da akrabası Bitcoine yatırım yaptıysa, ben demiştim diyebilmek için çökmesini bekler, hatta dört gözle bekler:))) Şaka bir yana kripto paralarla ilgilenmeyen Türk kaldığını sanmıyorum, büyük düşüş biraz cesaret kırmış olabilir fakat bir çok yatırımcı adayı piyasayı araştırıp gözlemliyor. Türkiye kripto paralarla tanışalı bir yıl oldu ama Türkiye’den yatırım hızla artacaktır diye düşünüyorum.
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
Bir şey olmaz, biz kolay yoldan para kazanmayı severiz. 20000 dolara kadar scam scam denilecek, 30000 dolar olunca bak yine patlatacaklar buradan düşecek denecek, 40000 dolar olunca hepsi tekrar alacak.
full member
Activity: 222
Merit: 100
çevremde ki insanların hepsinin söylediği bir söz sonunda patlayacak ama ne zaman patlama da iyi anlamda değil elinde olana yazık olacak anlamında , çünkü sadece görsel basından takip ediyorlar ve oraya çıkan konuşan insaların çoğunluğu da konudan bir haber ha birde şu rekor haberleri de çıkıyor tabi fakat insanımız bitcoin'i saadet zinciri olarak bile algılıyor hele Tosun vakasından sonra Grin olumlu görmüyorum kısa vadeli görüşümdür.
full member
Activity: 571
Merit: 113
İnsanlar bitcoini sadece yatırım olarak görüyor şuan düşünce sövüp sayıyorlar yükselmeye başladımı onlardan iyisi yok sabredemiyorlar.
newbie
Activity: 126
Zararlı olanlar hep kötü gözle bakmaya devam edecek, sabırlı davranıp hodl yaptılarsa belki biraz yumuşar düşünceleri ama çoktan satmışlarsa ömür boyu lanet edip dururlar.
newbie
Activity: 168
biz yine batılıların gerisinde kalırız. sokak röportajlarına bakıyorumda biz pek düşünmüyoruz. iyi, öyle böyle, küçük cümleler kuruyoruz. bu havadayken gelişmemiş çok zor.
newbie
Activity: 29
değeri 50k olursa cebinde btcsi olmayan ağzı laf yapan bir insan grubu oluşur. değersiz hale gelirse ben demiştim diyen tipler etrafta sık sık konuşur. her ihtimalde sadece konuşan insanlar olur etrafta. malesef türkler btc konusunda geride kaldılar.
newbie
Activity: 15
biz hep önyargılı bakarız kardeşim. ne olursa olsun. ne zamanki btc ye muhtaç hale düşeriz işte o zaman anlarız bunun kıymetini. şu aralar fiyat dalgalanmalarından ötürü pek sıcak bakmıyor insanlar.
newbie
Activity: 70
Yani bizim insanımız sadece bunu bitcoin olarak düşündüğü için ve birçoğu da eski kafalı olduğu için çok sağlıklı bir bakış açısına sahip olmaz muhtemelen. 2 senede 20 katına çıkmış bir mal var ortada yüzde geçen senenin bugunune göre bilmem kaç kat değerli ama biraz düşünce ooo btc yalan dolan:D biz maalesef olaylara çok sığ bakıyoruz.
member
Activity: 154
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Türk halkı bitcoini gerçekten özümsedi ve kabul etti.Dışarıdan nekadar kolay gelsede esasında çok emek gerektiren bir iş 3 koydum 9 alırım yok o yüzden bu işi ciddiye alın Türkiye de bu işi çok iyi bilen insanlar var onların yolundan gidin.Türk halkı gaza çabuk geliyor aman dikkat
Türk halkının bitcoini özümsediğini nereden çıkardınız nasıl bu sonuca ulaştınız gerçekten çok merak ediyorum. Sonuçta hiçbir şey yok halkın bilme oranı 1 basit soru sorduğun bir anket yapsan %1 i bile bulmaz kulaktan dolma ismini biliyorlar sadece
member
Activity: 154
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Çiftlikbank gibi şerefsiz projelerle adının anılması bence büyük talihsizlik oldu btc adına onun dışında Türk milleti araştırmadan tanımayı sever. negatif bakıyorlardır diye tahmin ediyorum.
newbie
Activity: 33
Bitcoin artımı zamanı her kes para kokusu hiss etmis gibi para yatırımına kalkışdı. Kimisi buna hala inanmıyor. Ama bu hakda net bi şey söylemek mümkünsüz. Ne zaman kalkır ne zaman iner bilemeyiz amma kimisinin bildiyi küçük ip ucları falan oluyor ki bununla kiçik risklere gire bilir. Bunda sonra da fiyata artımında çok para yatıranlar hiçde az olmucak , niye ki 800 civarındayken 1 BTC alsaydık şimdi ne az ne çok 10 defa artk kazanmış olurduk.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Medya sürekli '' Bitcoin kaçakçısı, bitcoin basma makinası, ülkeye sokmaya çalışırken yasakladılar (sanki kokain yakalatmış adam tamam vergisizde ekran kartı be sonuçta Smiley   gibi haberleri ballandıra ballandıra anlattıkça yetkililerimiz saadet zinciri tabirleri , (birde sanal para mevzuu var ona hiç girmiyorum )oldukça bizim projelerimiz ne devlet desteği görür ne de ico çıkarıp arkasında büyük türk firmaları olur . Sonra birisi çıkar dandik bi site yapar milyonuncu para transferini ben hızlı yapacam icosu Smiley sonra batar kaçar biyerlere sonra yine biz kötü oluruz:)  . Bitcoin varsa elinde yasadışı birşeyler yapıyorsuun , hackersin , kumarbazsın ,
member
Activity: 588
Merit: 18
Ben türk insanın bu konuda mantıklı bir fikir yürütüp dünyanın ilerleyişine ayak uydurabileceğine inanmıyorum. Sanırım yine nal toplayacağız. Bunun en önemli sebebi kendini geliştirme ve bir şeyler öğrenmeye karşı geliştirdiğimiz bağışıklığımızdır. Önce kafamızı çalıştırma şeklimizi değiştirmemiz gerek ki o da bence çok zor.
member
Activity: 126
Bence inanılmaz Trend olur
jr. member
Activity: 157
Merit: 3
Türk halkı bitcoini gerçekten özümsedi ve kabul etti.Dışarıdan nekadar kolay gelsede esasında çok emek gerektiren bir iş 3 koydum 9 alırım yok o yüzden bu işi ciddiye alın Türkiye de bu işi çok iyi bilen insanlar var onların yolundan gidin.Türk halkı gaza çabuk geliyor aman dikkat

Hocam halkımız maşallah internet ortamında olan herbişeye hemen ısınıveriyor ne ile alakalı olduğunun pek önemi yok  Grin Şaka bir yana gerçekten dediğiniz gibi kripto piyasası ve altyapısıyla uğraşan ve başarılı olan birçok insan var onları takip edip bilgilerinden faydalanmak gerekiyor. Onlarda sağolsunlar ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar.
Pages:
Jump to: