Pages:
Author

Topic: Bundan sonra Türk insanının btc 'ye bakış açısı ne olur ? - page 9. (Read 1288 times)

full member
Activity: 840
Merit: 103
Son yukseliste alipta hala elinde tutan kac kisi vardir ne kadari satmistir merak ettim simdi Cheesy Disarida pek konusulmamaya basladi yine bitcoin
member
Activity: 75
Merit: 10
Bence insanlar artık daha çekimser olacaklar. Yatırım için istikrar ve güven gerekiyor ve bu kadar hızlı degiskenlikler tedirgin ediyor herkesi.
newbie
Activity: 23
Merit: 0
Bu kadar yükselişten sonra düşeceği belli olan dönemden sonra tekrar o kadar yükselmesi imkansız kabul edilen bir döneme geçmişken, ben bizim insanımızın ciddi paralar yatırmaktan kaçınacağı düşüncesindeyim. Fakat süreç hep böyle olmayacaktır. Tarih tekerrürden ibarettir. Bu yaşadığımızı iki üç yıl sonra tekrar yaşayabiliriz.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
Tam anlamıyla şu bakış açısıyla bakıyorlar

''Sanal Para''
newbie
Activity: 196
Şu dönem acemi yatırımcının silkelendiği dönem bence. Fiyat giderek düşüyor ve herkesi kaçırıyorlar. Ancak çoğu kişinin dikkate almadığı bir nokta var: Satıyoruz ama kim alıyor? Evet, birileri Bitcoin ve diğer altcoinleri almaya devam ediyor. Dolayısıyla bu günlerin geçici olduğunu, ibrenin tersine döneceğini öngörebiliriz. Sabırlı olmakta fayda var...

Aynı düşünce içerisindeydim taa ki düşük fiyatlardan piyasaya giriş yapan girişimcileri görmezden gelmeyi bırakana dek. Muhakkak piyasaya + ve - yönleri olmuştur bu durumun. Umarım altcoinleri arttırıcak yöndedir.  Cheesy
newbie
Activity: 112
btc yada diğer sanal paraların arkasında devlet desteği olmadığından ve güçlü bir ticaret aracı olmadıklarından dolayı her türlü spekülatif olaylar ve açıklamalar karşısında sert yükseliş ve düşüşler yaşanması doğaldır.
newbie
Activity: 98
Türklerin bundan sorna iyi bakıcaklarını düşünmüyorum cünkü bitcoin okadar  yükselişteyken bi anda düşürüp herkesi zarara soktular  yani bundan sornada türklerin iyi bi gözle bakıcaklarını düşünmüyorum .
member
Activity: 182
Merit: 11
Türk insanının bakış açısı olarak sınırlandırdığımız bir görüş büyük bir çerceveden bakmak demek olacaktır. Populizm sayesin de haberlerden daha dar açıdan ele alırsak haber sitelerinin bitcoin kısmından btc yi duymuş euro dolar mantığıyla para yatırıp kısa vadede 2-3 e katlamaya calışmıs adam tabi ki bundan sonra iyi bakmayacaktır ancak bu artış amacına ulaştırmış bir çok insanın dikkatini btc ye çekmeye başarmıştır. Bundan sonra pek olumlu olmasa da Türk insanı btc diye bir şeyin varlığından daima haberdar olacaktır.
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
Türk insanı bir zahmet Bitcoin'e bakmasın ulan Binance'ye girişlerimiz Aralık ayında %3800 artmış.. Aralık'tan sonra piyasa düştü bütün Türklerin eline 20 binden Bitcoin vermiş adamlar, resmen oltaya gelmişiz kardeşim medyanın gazına gelip gelip tepe fiyattan almayın şu mereti, dipten alın dipten! crash bekleyin.

😀 belli bi kitle var tabi dipten yada dibe yakin kısımlardan toplayan kesimde yok değil tabi ama kolay para var diye hiç bilmeden kulaktan dolma bilgilerle atlayan bu kesime de bir ders oldu.Kimi ağır bedeller ödedi kimi daha ucuz yırttı ama er yada geç bu dersi alacaklardı.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Çok fazla riske giremiyoruz . Bizim için kolay para kolay kazanç lazım . Bundan zarar edenler komple uzaklaşır gibi geliyor . Başkaları kazandıktan sonra tekrar girer ve yine kaybederler . Bu şekilde devam eder
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
Türk insanı bir zahmet Bitcoin'e bakmasın ulan Binance'ye girişlerimiz Aralık ayında %3800 artmış.. Aralık'tan sonra piyasa düştü bütün Türklerin eline 20 binden Bitcoin vermiş adamlar, resmen oltaya gelmişiz kardeşim medyanın gazına gelip gelip tepe fiyattan almayın şu mereti, dipten alın dipten! crash bekleyin.
full member
Activity: 448
Merit: 107
İşimiz haber sitelerine kalırsa Bitcoin dolandırıcılık olarak anılacak.
full member
Genelde bir düzelme yok. İş yerindeki arkadaşlarım 'niye hala çıkmıyorsun, balon' vs diyor halen. Bu millete btcyi blockchaini anlatamazsınız ama öküz, inek, tavuk deyin herkes atlar. En güzel örneği Çiftlikbank. Eğer o oğlan millete miningi anlatmaya çalışsa 1000 kişiyi dahi toplayabilir miydi ? sanmıyorum. Ama öküz inek de onbinler zıplar.

Birde btc düşünce kendi girmediği için içten içe sevinirler. Çünkü kafasında ah yatırım yapsamıydım düşüncesine cevap bulmuştur.Kendince kazançlı çıkmıştır genelde bahsettiğiniz tiplerin bakış açısı birazda böyle.
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
Bize yukselecegini soylemislerdi ah keske elimizde tutabilseydik diyecekler.piyasa genel olarak boyledir diye dusunuyorum.
sr. member
Activity: 478
Merit: 250
Türk insanının Bitcoin'e bakış açısını hiç ama hiç umursamıyorum çünkü forumdaki yeni üyelerin ve ekşisözlük'ün bitcoin'e karşı bakış açısı belli.. Bu adamlar 7/24 referanslı link paylaşıp blokzincir teknolojisine ya da bitcoin'e inanmıyorlar.. Ben onları topluluktan biri gibi görmüyorum.
member
Activity: 137
Merit: 10
Genelde bir düzelme yok. İş yerindeki arkadaşlarım 'niye hala çıkmıyorsun, balon' vs diyor halen. Bu millete btcyi blockchaini anlatamazsınız ama öküz, inek, tavuk deyin herkes atlar. En güzel örneği Çiftlikbank. Eğer o oğlan millete miningi anlatmaya çalışsa 1000 kişiyi dahi toplayabilir miydi ? sanmıyorum. Ama öküz inek de onbinler zıplar.
newbie
Activity: 70
Bu işe bir anda zengin olmak girenler harici btc ye ve arkasındaki sağlam coinlere güvenip yatırım yapanlar bu noktada ayrılacaktır bence, hiç araştırmadan kısa zamanda zengin olanlar elenip gidebilecektir bu piyasadan ama bu işin teknolojisine ve btc ye güvenenler zamanla çok kazanacaktır inşallah.
newbie
Activity: 30
Kimisine göre boş gelen kimisine görede bu aç kalmaz denilen sanal  para birimi
newbie
Activity: 189
olumlu olacaktır. Özellikle maliye bakanının açıklamalarından sonra yerli ve milli bir coin üretilirse harika olur.
full member
Her işte riskler vardır çok ya da az ama vardır bu piyasanın da kendine özgün riskleri var ki bunları gözlemlemeden bir anda parayı vurmak amacıyla yatırımlar yapmak zaten doğru değil lakin düşüş olması borsanın silinip yok olması anlamına gelmediği gibi yine de yükseelişin olacağını gösteriyor . Hayırlısı diyelim..  Roll Eyes

Aslında haklısın hocam en kaba mantıkla düşsün ki güç toplasin ve daha fazla yükselebilsin. Asıl korkulması gereken spekülasyonlarla devamlı arttırılan fiyatlar olmalı ama özellikle yeniler için spekülasyonlarla artan fiyatlar cazip gelirken düşüşler korkutuyor bir ters psikolji var 🤔
Pages:
Jump to: