Pages:
Author

Topic: Bundan sonra Türk insanının btc 'ye bakış açısı ne olur ? - page 2. (Read 1288 times)

member
Activity: 182
Merit: 11
Ciftlikbank hadisesi ile cok fazla anılması halkın coğu tarafından ilk defa o zaman duyulması kendi istikbali açısından baya üzücü bir durum bu yüzden ötürü düzelmesi cok zor
jr. member
Activity: 39
Merit: 2
2018 sonunada doğru BTC ve altcoinler muhakkak hareketlenecektir. Ancak bu yükseliş 2017 deki çok reklam içerir olmayacak diye düşünüyorum. yalnız şu da var BTC ve diğer altcoinler için dünya genelinde olan alım satım hareketleri trendi sağlıyor. Yani sadece türkiye borslarındaki kıytırık alımlar veya satımlar değil. bunu yazmamdaki sebep bazen öyle saçma yorumlara denk geliyorum ki sanki BTC hareketi TL'nin dolar karşısında ani erimesi gibi hep aşağı yönlü olacakmış gibi demeleri sinir ediyor beni.
syg.
newbie
Activity: 98
Merit: 0
Tekrar yükselmedikçe Türk insanı artık Bitcoine girmez. Bizim gibi ilgilinen, zamanı olan insanlar da para yatırmadan toplama derdine düşer.
full member
Activity: 854
Merit: 113
Bitcoin'den para kaybettikten sonra şu saatten sonra bizim insanımız bitcoine yatırım yapmaz ne zamanki bitcoin tekrar yükselsin direk yatırım yaparlar sonra  bir düzeltme hareketi gelince elindeki paradanda olurlar.
newbie
Activity: 68
Maalesef durum son 6 aydır türkiye de kriptolar için iyiye gidişat yok tam aksine gittikçe popülaritesi düşüyor. İnsanlar da balon algısı yerleşti. Globale yayılmadığı sürece sorun yok.
newbie
Activity: 51
Btc alır başını yine gider bizimkiler başlar. Balon saadet zinciri vs vs.
jr. member
Activity: 56
Merit: 1
BTC yükselişe başladı sanırım boğa geliyor. Bayramda geliyor ya. Cheesy Shocked Shocked Shocked
newbie
Activity: 70
Önce korkar bu ne lan dolandırıcı bunlar der yine. Fakat yükselmeye başladıktan sonra büyün söylemler tam tersine döner. Bizden çok savunurlar bitcoini.
newbie
Activity: 41
Bence insanların tek amacı kulaktan dolma bilgilerle veya duyumlarla kısa yoldan borsalardan Btc veya alt Coin alıp para kazanmak oysa işler o kadar kolay değil çoğu kişi araştırmadan veya Btc hakkında net bilgisi olmadan yatırım yapıyor gereksiz zamanlarda bilinçsizce alım yapıp yüklü miktarda para kaybedenler var. genel anlamda Türk insanı Btc'ye hoş bakıyor ama araştırmıyor işin kolayına kaçmaya çalışıyorlar. bilinçli olan grup ise daha çok alt coinlere rağbet ediyor piyasayı araştırıyor olayları yakından takip ediyor coinlerin boğa(hareketli) zamanlarını veya ayı(durgun) zamanlarını yakalamaya çalışıyor gayette güzel miktarda kazanç sağlayanlar var, ama bağzı borsalarda yaşanan sızmalar Türk insanını endişelendiriyor ve dolandırılmaktan korkuyor yani kısacası bilinçli insanlar kazanıyor bilinçsiz insanlarda şansı varsa bir yerlerden bir şeyleri kapıp öğrenmeye çalışıyor genel anlamda bu durumda bence Türk insanının bakış açısı hatam veya yanlışım olduysa affola saygılar.
jr. member
Activity: 126
Tekrardan yükseliyor büyük ihtimalle geçen sene tamamen unutulacak ve tekrardan kısa yoldan zengin olmak isteyen herkes hücum edecek
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Btc ne olur btc her zamanki gibi rekorlarını kırmaya devam eder ama türk projelerinin çoğu dolandırıcı scam ve saadet zinciri oldukları için genel olarak halkımız bu tür teknolojik devrimleri seyretmeyle yada dolandırılmayla geçiştirecekler.umarım artık herşey yolluna girer de bilgili bir toplum oluruz
newbie
Activity: 140
Türk toplumu ile arasında büyük bir duvar oluştu ama fark ettim ki insanlar bunu yıkmak için ciddi uğraşlar yapıyor.  Hala görmediğim paraya yatırım yapmam diyen büyük bir kesim var
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
2017 Kasım ayında Bitcoin piyasasına giren biri olarak kaybedenler kulübündenim.. 30000 TL kaybettim ama şimdiki aklım olsa langur lungur diye girmezdim. Acemilik işte ne yaparsın. Ama arkadaşlara tavsiyem lönk diye yatırım yapmadan önce temel konuları öğrensinler, muhakkak grafik incelesinler, anlamasanız bile yardım isteyin. Yatırım yapacak muhakkak alan bulunur ve fırsatlar bitmez ama bir kez kaybedince gerisi eksi olarak devam eder. Ona dikkat etmek lazım.
jr. member
Activity: 224
Bir çok türk piyasaya çok geç girdi ve hepsinin canı çok yandı pek güzel bakacaklarını sanmıyorum. Tabi kazananlar çok güzel bakıyordur. 2018 başında piyasaya girenlerin hali pek iç açıcı değil.
jr. member
Activity: 268
Merit: 4
Gelişmekte olan neredeyse tüm ülkelerin btc ye bakış açısı olumlu ve desteklemekteler. Devletler bazında gelişmiş ülkeler çekimser, süper güçler karşı, gelişmekte olan ülkeler sıcak bakıyor.
jr. member
Activity: 630
Turk insaninin bakis acisi tamamen piyasalarin artida olup olmamasina bagli. Gerci bu durum herkes icin gecerli. Piyasalar yukari yonlu harekete basladiginda herkes icin bitcoin harika bir yatirim araci ve super bir firsat oluyor. Ama isler tersine donunce bitcoinde diger kripto paralarda birer tuzak oluyor. Bu nedenle ne zaman dip yapar veya piyasa durulursa orda alima gecmek lazim.
newbie
Activity: 119
O boğa sezonunu bekleyecek herkes, eninde sonunda bu piyasa canlanacak ümidiyle bekliyoruz, umarım kazançlı çıkarız.

Bir boğadır almış başını gidiyor. Boğa BTC'nin tekrar 20 binleri görmesiyse eğer. bu bi sezon olmamalı. BTC'nin dengesiz yükselmesinin nedeni aniden oluşan ilgiydi ve balina arkadaşlar bu ilgiyi "balıklama atlama" fırsata çevirerek çok güzel kazançları kasalarına indirdiler.
newbie
Activity: 210
O boğa sezonunu bekleyecek herkes, eninde sonunda bu piyasa canlanacak ümidiyle bekliyoruz, umarım kazançlı çıkarız.
newbie
Activity: 81
bundan sonra insanımız nasıl bakar bilemem ama nasıl bakması gerektiğini söyleyeyim: bu işin öyle kolay olmadığı ve yatırayım hemen kazanayım mantığıyla yürümediği. parayı sokaktan toplamıyorsanız akıllı olacaksınız.
newbie
Activity: 119
Türklerden çok dünyanın btcye bakış açısı önemli bence. Evet ülke bu tarz konularda tabiri caizse balıklama atladığımız için mevzuya çoğu kişinin canı ciddi derecede yandı. Dünyada da keza böyle. Bitcoin veya diğer tüm kripto para birimlerinin kaderi ülkelerin bu para birimlerine karşı tepkilerine bağlı bundan sonra. Kolay kolay insanların öyle fevri atlayışlar yapmayacağını düşünüyorum artık.
Pages:
Jump to: