Pages:
Author

Topic: Büyük yükseliş çok yakında. (Migros deterjan ürünlerinde %10 indirim var) - page 13. (Read 2259 times)

sr. member
Activity: 475
Merit: 250
Presale is live!
Büyük yükseliş yakın yakında diye git gide uzaklaştırdık bence artık iş işten geçti. Ne kazanırsanız tadını çıkarmaya bakın arkadaşlar. Araba bile yenileseniz tatmin olun. Çok şanslı değilseniz zengin olma devri kapandı artık.
full member
Activity: 490
Merit: 105
yükselişin ilk belirtisi olan bitcoinin dönüm noktası olan 7 k seviyelerinden sonra yükselme trendine geçmesidir.
newbie
Activity: 252
Merit: 0
vllah sevgili canım kardeşim benim tahminimde artık yükselişin geleceği ama ben nisan sonu vallan yükselişin geleceğini düşünüyorum ve bu fiyatlara alamayan arkadaşlar ağ vah diyecek çünkü bu fiyatlardan almayan bence bu iş bilmiyor
member
Activity: 756
Merit: 16
Nisan ayında olmasada özellikle mayıs ve haziran ile beraber 10-11k usd üzerine çıkmasını bekliyorum. Çünkü yaz ayları her zaman kripto paraların en fazla değer kazandığı sezonlar arasında yer alıyor. Nasıl ocak ve şubat aralıklarında düşüş oluyorsa yaz aylarında da tam tersi yükseliş oluyor. Umarım umduğumuz şekilde olur.
member
Activity: 406
Merit: 10
Mayıs, haziran, temmuz döneminde hareketlenme bekliyorum. Bu dönemde de hareket olmazsa bu yıl kayıp olarak geçer.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Büyük yükselişten ziyade sakin ve daha doğrusal bir yukseliş olacağını düşünüyorum. Bence şu ABD deki bitcoin satma olayını kesmek istiyorlar yani fiyatı iyice çakıp bu bütçeyi piyasadan atmak istiyorlar notralize etmek de diyebiliriz.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Evet arkadaşlar haber geldi bize boğa sezonu baslamıs bulunmaktadır herkeze bol kazançlar 3 ay devam edecekmiş. 3 aydan sonrasına bakarız.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Bence artış yükseliş başladı gibi.Pazar günü bu son düşüş demiştim 6420'ler den döndü.Çinliler bu hafta dump yapmazsa bitcoin yükselişine devam eder.Kritik bir hafta.Biz günlük düşünüyoruz arkadaşlar.Balinalar ise 3 ay sonrasını düşünüyor.Daha fazla Bitcoini baskılamaları işlerine gelmez.Boğa sezonunda lazım olacak şu ana kadar topladıkları.Bindiği dalı kesmezler.Bence artık yavaştan yavaştan Boğa sezonuna giriyoruz.Geçen seneyi taklit ediyor döngü.
newbie
Activity: 196
bir kere daha düşüp sonra yükselmesi bekleniyor. mayıs ayından önce yükselmeyecek gibi duruyor 10 bin bandına tutunsa gerisi gelecek ama o seviyeleri bulması gerekiyor.
newbie
Activity: 68
çok büyük yükselişlerin yaşanması için btc'nin aktif olarak kullanılması gerektiğini düşünüyorum onun dışında şuan için en büyük problem btc için hız problemi.
full member
Activity: 336
Merit: 111
Hocam bu şı gelecekten gelen adam dısındakilere katılıyorum, ama şeye de çok şaşırdıö blockchain bitcoin üzerinde degil de bitcoin blockchain üzerinde test yapmaya başladı olayı nedir tam olarak?
member
Activity: 476
Düzeltme diyemeyeceğim artık bildiğin silkeleme ve hatta silkeleme üstüne silkeleme yaşatıyorlar piyasaya tamam çok iyi yukseldi ancak 2 adet babalar gibi düşüş yaşadık 19k 8k ve 14k 8k!
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Önce bir düşüş evrelerini tamsmlasın da ardından büyük yükselişi de göreceğiz elbette. Uzun ve çalkantılı bir dönemin geçmesini sabırla bekliyoruz şimdilik.
member
Activity: 476
Merit: 75
Çok büyük ve sert bir yukseliş görürmüyüz bilmiyorum ancak bir anda 50k dolarlara falan dayandığı zaman beni daha tedirgin ediyor daha sakin ve sağlıklı bir yukseliş olsun.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Çok büyük yükseliş falan beklemeyin. Eğer böyle dengesiz davranmaya devam ederse kimsenin güveni kalmayacak yatırımda gelmeyecek. Önceki yıllarla karşılaştırma yapmayın o zamanki değer ile şimdiki değer bir değil.
newbie
Activity: 252
değerli kardeşim  bende size katılıyorum yükselişin yakın zamanda başlayağını düşünüyorum o yüzden bende bu fiyatlardan habire topliyorum yükselişin nisan ayının başında başlayaçagını düşünüyorm
member
Activity: 62
bende bakmıyorum valla elim gitmiyor ya sabır
full member
Activity: 728
Merit: 151
nisan mayıs diyen arkadaşlar neye dayanarak bu aylarda yükseliş olacağını söylüyor ? hayır falcı bacılığa başladıysanız söyleyinde okumayalım yorumları gereksiz vakit kaybetmeyelim  Grin
newbie
Activity: 126
bezdirme politikasının devam ettiğini düşünüyorum açıkçası, unutan uzun vadede kazanacaktır. kısa vadede alsatçılar terste kalabilirler. Bu piyasada her türlü zarara uğranabilir.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Geçen seneki büyük tırmanışta hatırlarsanız BTC neredeyse hiç alım fırsatı vermiyordu, yani geri çekilmiyordu. Sürekli bir tırmanış söz konusuydu. $20.000'i gördüğümüz zaman $100.000'in hiç de zor olmayacağını düşünmeye başlamıştım. Buna "algıda yakınsama" deniyordu sanırırm: Önceleri sizin için imkansız gibi görünen hedefler, daha sonra onlara yaklaşmaya başladığınızda daha gerçekçi görünmeye başlar.
Şu son aylarda defalarca 7.000 - 10.000 bandındaki hareketleri gördükçe, büyük yükselişten uzaklaşmaya başladığımızı hissediyorum. Elbette yeni zirveler yine test edilir ama $100.000'ler hayal gelmeye başladı.
Pages:
Jump to: