Pages:
Author

Topic: Büyük yükseliş çok yakında. (Migros deterjan ürünlerinde %10 indirim var) - page 17. (Read 2259 times)

member
Activity: 406
Merit: 10
Bu ay içinde tekrar 11.000 seviyelerini görüp tutunabilirse çok mutlu olacağım. Piyasaya biraz güven tazelemiş olur.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Yahooda yatırımlara başlayacağını açıkladı bugün. umarım böyle devam eder ve nispeten erken girenlerden olur ve çok büyük kazançlar elde ederiz. Umarım herkesin gönlüne göre olur hepimiz bu işten karlı çıkarız.
member
Activity: 380
Merit: 20
Malesef düşüş daha bitmedi gibi duruyor.Bitcoin için önümüzdeki hafta bir düşüş daha olabilir.Benim düşüncem 7200 lere bir kez daha ineceğimiz.Büyük ihtimal bügün yarın 9300 leri geçemeyip düşebilir.Gönlüm düşemesin diyor tabiki.Zararda olduğum altlar var onları da satamıyoruz bi türlü.Ancak 2 hafta felan sonra piyasa düzelmeye başlıyacaktır inşallah..
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
Piyasa yukselecekte sürekli spekülasyonlarla dusuyor hep düzlüğü çıkıyor vitesi yükseltecek sonra rampadan geri geriye gitmeye başlıyor. Olumlu haberler ardi ardina gelecek ve kötü haber gelmeyecek.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Son bir ayı düşündüğümüzde sadece grafiğe bakarak yorum yaparsak biraz daha var gibi, olumlu haberlerin çoğalması yükselişi ateşleyecektir. Olumsuz gelişmeler yaşanmadığı sürece sıkıntı yok

member
Activity: 365
Büyük yükselişin çok yakında olmasını hepimiz istiyoruz. Ancak btc nin hareketleri yeşil ilaç içmiş bir yoğun bakım hastasının hareketleri gibi. Hiç bir işaret yok yükseleceğine dair.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Vaziyet alın burası karışacak. $8,646

Vaziyet alın burası karışacak. $9,002
member
Activity: 448
Merit: 17
Nisanda yavaş yavaş yükselmeye başlar Temmuza kadar temmuzda bi durulur veya düşer temmuzda ülkelerden gelicek habere göre durum belli olur
member
Activity: 266
Genel hava Nisan- Mayıs zamanı güzel bir yükseliş göreceğimiz yönünde. Tabi bunların hepsi tahmin. Bitcoin çok öngörülemez hareketler yapıyor
member
Activity: 434
Merit: 14
Bu sene eylül ayından sonra yükseliş olacağını düşünüyorum. temmuz ayındaki g20 düzenlemesi ve eylül ayındaki mtgoxx davası piyasayı rahat ettirmez. Tabi eylülden sonra da yeni bir şey çıkmazsa yükseliş bekleyebiliriz.
member
Activity: 90
Merhaba arkadaşlar; G20 zirvesi sonrası büyük hayaller kurmak yanlış olur. Görünen bir mantık kavramı var geçen yıl bu zamanlarda 800 milyar $ olan kripto market büyüklüğü yarı yarı ya düşmüş durumda. Bundan dolayı kısa sürelerde büyük değişiklikler beklemek hayal kırıklığı olur. Benim her zaman savunduğum ve söylediğim bir tezim var. Bu düşüş kimlerin işine yaradı onu bilmek ve nasıl faydalanırız bu konuda yoğunlaşmak ve bu doğrultuda taktik ve çözüm üreterek pastadan payımızı almamız lazım. Asıl dikkat edilmesi gereken konu balinalar yani asıl kapitaller.

Bilmenizi isterim ki asıl tehlike bunlardan gelecek. Bu kripto zenginlerinin gücü bu düşüşten dolayı her zamankinden daha güçlü. Panik satışlarından kaynaklanan düşüşler bunların işine yaradı ve çok düşük miktarlardan ellerinde binlerce kripto stok ettiler. İlerleyen süreçler de piyasaya ciddi anlamda yön verecekler inanın bana asıl iş bundan sonra başlıyor.  Cool
sr. member
Activity: 1064
Merit: 350
Bence biraz abartı olmuş ben cok yakında oldugunu düşünmüyorum olursada yavaş yavaş artar bu sene 20 30k doları görse yeter daha ne olsun 1milyon dolarlar denmiş Cheesy
member
Activity: 139
Umarım kısa zamanda bir hareketlenme olur
full member
Activity: 602
Madem kehanetler başladı ben de kendi kehanetimi söyleyeyim. Bitcoin bence misyonunu tamamladı. O bahsedilen fiyatları görmesi artık çok zor. Eski ve hantal bir teknoloji. Kendini yenileme konusunda acelesi yok. Benim tahminim yakın gelecekte bir kaç alt coin
(Özellikle eth) değer olarak bitcoini geçecek. Bitcoin'in bu teknolojiyle gelecekte ilk 5'te kalması uzak bir ihtimal.

Söylediklerinde haksız sayılmazsın, bitcoinin piyasadaki değeri ve destekçileri düşünüldüğünde ben bir yenilik getireceğini düşünüyorum aksi halde dediğin gerçekleşebilir.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Gelecekten geldiğini iddia eden birinin sözüne itimat etmek biraz güç ama diğerlerinin söylemlerinin piyasa için daha etkili olduğunu düşünüyorum. Bitcoin fiyatının bu yıl daha sağlıklı olacağını ve anormal yükselişler olmayacağı kanaatindeyim.
member
Activity: 612
Madem kehanetler başladı ben de kendi kehanetimi söyleyeyim. Bitcoin bence misyonunu tamamladı. O bahsedilen fiyatları görmesi artık çok zor. Eski ve hantal bir teknoloji. Kendini yenileme konusunda acelesi yok. Benim tahminim yakın gelecekte bir kaç alt coin
(Özellikle eth) değer olarak bitcoini geçecek. Bitcoin'in bu teknolojiyle gelecekte ilk 5'te kalması uzak bir ihtimal.
full member
Activity: 602
Büyük yükselişin mi yoksa çöküşün mü yakında olduğunu kestirmek zor. Bazen olumsuz haberler geliyor kötümser bir havayla kısmi düşüşler yaşıyoruz ya da tam tersi olumlu haberlerle kısmi yükselme, atılım için daha fazlası gerekli
member
Activity: 336
Merit: 17
Yok öyle bir dünya ya biz 15 bin doları gorsek yeter diyoruz su durumda. Bu bile x2 demek btc için. Senin dediğin değere çıkması için btc 10 kat artmasi gerekiyor buda demek oluyor ki marketcap değeri kat kat artmasi gerekiyor. Aralıktaki en yüksek değerini bile belki sene sonunda ancak gorur gibi belki bir daha oraya bile çıkamayacak.
member
Activity: 266
Umarım ama bana daha zamanı var gibi geliyor.
member
Activity: 378
Merit: 11
Gelecekten gelen adam >>> 2018 yılında BTC’nin değer 100000$ değerini bulacak ve 2019’da ise 1 milyon $ değerini görecek. Bundan sonra ise iddiaya göre Bitcoin artık dolar cinsinden ölçülmeyecek, çünkü Amerikan doları artık tedavülden kalkmaya başlayacak.

bunu okuduktan sonra saçmaladığını düşünmeye başladım Cheesy

ama boğa yakındır herkes aynı beklenti içerisinde benim anlam veremediğim bu kadar kişi boğa için hold yaparken bu satanlar kim Cheesy
Pages:
Jump to: