Pages:
Author

Topic: Büyük yükseliş çok yakında. (Migros deterjan ürünlerinde %10 indirim var) - page 14. (Read 2259 times)

full member
Activity: 392
Merit: 101
An itibariyle BTC 8.000$ seviyelerinin altına indi yükseliş yükseliş diyoruz yine aşağı yönlü seyir devam ediyor. Bakalım beklenen yükseliş ne zaman gerçekleşecek?

member
Activity: 448
Merit: 10
Böyle diye kendimizimi kandırıyoruz acaba ? Yoksa hala az bir şey kalan kanımızı bitirmek isteyen balinaların bir ümit  pompası mıdır. Hani kurbağayı yavaş yavaş ısınan bir suda haşlanırsa kurbağa pişirildiğini nasıl farketmiyorsa bizim durumda o yavaş yavaş.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Yok hacı dayı adamlar yemin etmiş piyasayı bir türlü rahat bırakmıyorlar. En ufak saçma sapan haberde anında milyarlarca doları kaçırıyorlar dışarı. Bence bu ürkek tayfa piyasadan çıkmadıkca düzelme olmaz.
member
Activity: 378
Merit: 11
Büyük yükseliş en erken 2019 ortalarında gelir, balina sabrı denilen birşey var ve gerçekten adamların paraya ihtiyacı olmadığından çok sabırlı olabilirler. Hatta 2 yıldan once yükseliş falan gelmeyedebilir
member
Activity: 336
ocak sonra şubat daha sonra mart derken nisan geldi ve hala btc yükselmedi artık yükselirse iyi olacak ama bir türlü olumsuz haberler btc nin peşini bırakmıyor.Tüm altcoinler yerlerde btc de öyle sonumuz nereye gidiyor kestirmek yok artacağını düşüünüyorum kesin ama ne zaman merak konusu doğrusu
member
Activity: 476
Ne zaman yukselecek bu deyyus, yukselsina rtık sürekli eriyor 100 dolar 100 dolar düşüyor kerata her baktığımda artık toparlansa çok iyi olur. Portfoye bakasım gelmiyor.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Tam yükseliş başladı biraz para kazanıcaz elimizdeki altcoinlerin değeri artacak bitcoin kazanacağız diyoruz.Hoop bir kötü haber piyasayı sallamaya başlıyor.Daha sonra o haberin herhangi bir öneminin olmadığı anlaşılsa bile etkisi kolay kolay dağılmıyor.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Bende benzer düşüncedeyim büyük bir yükselişin yakın zamanda başlayabileceğini düşünüyorum ancak sert bir yukseliş beklentisinde değilim eğimi düük bir yukseliş bekliyorum.
member
Activity: 154
hepimizin isteği büyük yükselişin bir an önce gerçekleşmesi yönün de fakat bir türlü gerçekleşemedi umarım daha fazla beklemek zorunda kalmayız
member
Activity: 560
Merit: 12
Yakında yakında deyip milleti heyecanlandırıp durmayın . Ben haziran temmuzdan önce yükseliş falan beklemiyorum. Belki yine aralığı bile bulabilir.
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
Valla Mehteran takımı mübarek. Bazen bir ileri iki geri yapıyor. Bazen de iki ileri bir geri yapıyor. Piyasa ne zaman düzelir kestirmek çok zor. Ama şu gerçek var ki, çoğu büyük yer de BlockChain ve Bitcoin ismi anılmaya başlanıldı. 13 yıldır katıldığım bir toplantı var. İlk defa bu yıl GELECEK diye bahs edildi.
member
Activity: 756
Merit: 16
Bu haberler cidden piyasa için çok önemli büyük firmaların destek vermesi fiyatta yükselmeye neden olur. Bende bu görüşteyim şu anda yine bir düşüş olsa da yakında çok yüksek değerler göreceğiz
member
Activity: 280
Merit: 71
Dünya genelinde ekonomik bir kriz yakın arkadaşlar. Piyasalar kan ağlayacak. Dolar ve diğer güçlü para birimleri çöküşe geçecektir Bu durumda insanlar ya altına ya da yeni bir para olan kripto paralara sarılacaktır. Bu 2018 yılında olur mu bilemem ama 2020 yılına kadar olacağı kesin. Büyük yükseliş kaçınılmaz oalcaktır yine.
member
Güzel dört tane haber yazmışsınız hocam, bunun yanında bir de geçenlerde amerikadan gelen haber bir coinin fiyatını oldukça düşürdü, bakalım ne olacak, pazartesiye düşüşle başladı
sr. member
Activity: 987
Merit: 254
özellikle tür lokalinde son zıplayıştan itibaren büyük yatırımlar yapan insanlar var ve bu insanlar hala piyasanın toparlanıp en azından aldıkları miktardan tokenlerini satmak istiyor umaırm bu yükseliş çok bekletmeden bir an önce başlar
full member
Activity: 630
Merit: 102
Yükseliş yakında iyi güzel de yatırımcı psikolojisi nasıl davranacak bakalım. Ben hiç beklenilmeyecek derecede büyük bir pump geleceğini düşünüyorum bitcoine. Yeni bir zirve yapacaktır: Bu arada da altcoinler kan ağlamaya devam eder
member
Hocam valla ağzından bal damlıyor, inşallah yakında büyük yükseliş başlar, resmen piyasa bitti, çok düştü her şey, bakalım böyle devam edecek mi
member
Activity: 224
Yavaş yavaş bu düşüş herkesin canını sıkmaya başladı gibi hissediyorum. Artık herkes rahat bir nefes almak istiyor, bunun için de uzun soluklu bir yükseliş şart.. Umarım bir an önce yükseliş başlar..
newbie
Activity: 87
Merit: 0
Gelsin artık yorulduk arkadaş ya.Ciğerimiz soldu aç gezmekten yoruldum ben arkadaş ya.Gelmesini dört gözle bekliyorum ben.Gelsin şenlenelim bir araba alalım geri.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Çok yakında çok yakında dedikçe BTC'yi dumpluyorlar.Nereden nereye geldik 3 ayda.Hala indirmeye çalışıyorlar.Sabır sabır diyoruz yapacak bir şey yok.Düzelecek düzelmesi lazım yoksa işler iyice karışır.2018 böyle gitmez.Gitmemeli.
Pages:
Jump to: