Pages:
Author

Topic: Büyük yükseliş çok yakında. (Migros deterjan ürünlerinde %10 indirim var) - page 15. (Read 2259 times)

full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
valla sadece kripto paraların piyasada kalması için devletlerin para kontrolünü bırakması gerekiyor ki bu durum pek de mümkün gibi değil, hele hele yakın gelecekte, hatta bir adım öteye taşıyayım, devletler kalkmadan olmaz o iş.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Hadi abi şu büyük yükseliş bir an önce başlasın da görelim. Yerlerde sürünmekten bıktık artık. Ne olacak bizim bu sonumuz.. Art artık be bitcoin...
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Buyuk yukselisi bilmiyorum ama yulselis 3 ay oncesinden soyledim Nisan'in 2.haftasi gibi baslar.  Arada kar satislari ve parayi kurtarip cikmayi dusunenler cikar bu tekrar bir dusus trendi demek.  Sonrasinda Mayis'ta eger kotu bir haber gelmezse ki bu aylarda genelde dunya gundeminde bitcoin olacagini dusunmuyorum,  yukarlara atsriz kendimizi.  Az daha sabir.  Okyanusu gectik derede bogulmayalim arkadaslar. 

Bu arada grafik filan cizenlere itibar etmeyiniz,  tamamiyle organize sekilde yonlendirme cabasindan baska birsey degildir.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Şimdi şu başlığı görünce istemsiz bi gülme tuttu beni.yükseliş çok yakında diye beklerken malesef tam tersi düşüş geldi.bu dönem yapılacak en güzel şey heralde tatile çıkmak olacak arkadaşlar.yoksa hergün ekranı takip ederek bu durumla başa çıkmak gerçekten çok zor.bi süre sonra sinirler yıpranır hale geliyor ne yazık ki ve zararına satış yapabiliyorsunuz
member
Activity: 252
Merit: 10
her zaman yükseliş olsun diye bekliyoruz ama nedense bir türlü bu yükseliş olmadı artık büyük olması gerekmiyor yeterki düzenli yükselsin
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
G20 den gelen haber açıkçası içime su serpti diyebilirim. Şu an kripto piyasasındaki projeler ne kadar reel hayata uygulanmak için tasarlansa da maalesef şu an için o mümkün değil. Sanal paranın, reel dünya da aktif kullanımı için en az 2 senesi var diye düşünüyorum ve bu saatten sonra da kripto piyasasının önü kesilemez bence.
sr. member
Activity: 406
Merit: 263
Konuyu okumaya bailadığımda ilk başta iyi gidiyordu, gerçek haberlerden alıntı yapılmış, somut örneklerle devem ederken birden "gelecekten gelen adam" örneğini gördüm ve ciddi bir konu bir anda şakaya dönüştü benim için. Yanlış anlama ben yükseliş gelmeyecek diye bir şey savunmuyorum ama gelecekten gelen adamın söylediklerini alıntılayarak örnek veren bir konu nasıl ciddiye alınabilir.
member
Activity: 61
Merit: 100
Ben de çok yakında olduğun tahmin ediyorum, çünkü grafikleri inceledim gerçekten çok sıkıştı grafikler
member
Activity: 140
yakında olamayacak, henüz şartlar olgunlaşmadı
member
Activity: 476
Btc transferlerini iyi takip etmek lazım. Bittrex e yapılan transferleri bazı twitter hesapları yayınlıyor hesapları öğrenip kendinizde bu işlemleri takip edebilirsiniz. Altcoin pumpı için en büyük sinyaldir bence.
newbie
Activity: 40
Btc bu aralar inceden aşağı sallansa da altcoinlerin pek aşağı sallandığı yok. Bu güzel gelişme. Büyük düşüş bitmiş gibi altcoinlerde. Hepsinin grafiği dipten ucunu kaldırmış vaziyette. Fakat sağlam bir yükseliş için btc nin bir miktar paralel seyretmesi hatta 10K civarında tutunması harika olur. Sözün özü şuan kesin bir yükselişten söz edilmese de umut var arkadaşlar..

BTC Dominance: 44.1% görüyorum şuan daha önce 44.4 ü gördüğümü anımsıyorum.
Çıkardığım sonuç btc endeksli altcoin botu kullanan gerzeklerin bundan vazgecmeye başladığı yönünde.
Öngörüm yavastan btc yerinde sayarken altların yuruyeceği.
full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
buyuk yukselis icin hala dominance yuksek degil ve bitcoin yeterince guven vermiyor. ne zaman bitcoin 15k dolar olur dominance seviyesi %60lara gelir o zaman buyuk yukselis baslayabilir.
full member
Activity: 546
Olumsuz diyebileceğimiz hiçbirşey olmadı son günlerde ama neden piyasa hala tam bir yükseliş trendine giremedi acaba bekletip bekletip mi vuracak bilemiyorum.
full member
Activity: 420
hadi inşallah diyelimde ümidim yok be daha var gibi geliyor nerede o günler tek korkum geri her şeyin tepe taklak düşmesi inşallah olmaz devamlı artış başlar artık
newbie
Activity: 112
ne kadar yakın? falcılık oynamayı bırakalım o haberler bitmez o yüzden beklemek en iyisi yok yakında uzakta gelecek gibi yorumlar gerçekten ilgimi çekmiyor artık bu piyasada.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Gelecekten gelem adammı iyiymiş. Bonus olarak koyman daha iyimiş güldürdün teşekkür ederim.Gayet olumlu bir tablo evet ama çıkan iyi haberler kadar kötü haberler ve kötü bir piyasada var bakalım zaman gösterecek ne olacağını
full member
Activity: 476
CAT.EX Exchange
Gelecekten gelen adam birşey ifade etmez bence spekülasyon yaratamaz, önemli olan diğerleri artış yavaş yavaş başlıyor gibi gözüküyor.
full member
Activity: 630
Merit: 101
Büyük yükseliş gibi bir beklentim yok küçük küçük devamlı yükseliş bekliyorum piyasa biraz daha oturaklaşır diye umuyordum ancak hareket hızında bir değişiklik gözlemlemedim hale çılgın.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Btc bu aralar inceden aşağı sallansa da altcoinlerin pek aşağı sallandığı yok. Bu güzel gelişme. Büyük düşüş bitmiş gibi altcoinlerde. Hepsinin grafiği dipten ucunu kaldırmış vaziyette. Fakat sağlam bir yükseliş için btc nin bir miktar paralel seyretmesi hatta 10K civarında tutunması harika olur. Sözün özü şuan kesin bir yükselişten söz edilmese de umut var arkadaşlar..
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Yapılan açıklamalar iyi hoş da bu gelecekten adam bilmem ne alıntısı bana çok uçarı birşeymiş gibi geldi sonuç olarak teknoloji çağında yaklaşık 100 yıldır olsa da blockchain daha bebek bir sistem
Pages:
Jump to: