Pages:
Author

Topic: Büyük yükseliş çok yakında. (Migros deterjan ürünlerinde %10 indirim var) - page 10. (Read 2259 times)

member
Activity: 490
Merit: 16
Çok yakında da ne zaman çok yakında insanlar eridi bitti paraları gitti piyasa kan ağlıyor bitcoin sektörünü karalamak isteyenlere de gün doğuyor böylece geçen forumda açılmıştı konusu gelecekten gelen adam diye umarım sadece 2019 da 100 bin dolar olacak teorisi çıkar  Grin
newbie
Activity: 196
Merit: 0
nisan mayıs diyordum bende yorumlarda ama herhalde yıl sonunu bulacak gibi. sabırla beklemek lazım ama bu seviyelerden çıkışlar çok mutsuz edecektir.
member
Activity: 490
Yakında yakında diye boşunuza kendinizi kandırmayın. O son büyük pumptan sonra gelen crashin dönüşü daha sürer. 2019 u bulur artık. Nisan-mayıs değil yani. Sabırlı olun yeterli. Bu piyasa sabredenlere kazandırıyor.

hocam inşallah 2019 u bulmaz ya bu zamana kadar hep nisan mayıs gibi boğa daha sonrası düşüş sonra ekim kasım gibi bir daha boğa görmüş bundan sonra bu süre uzarsa düşüşler sürerse herkesin elindeki eriyip gidecek hadi biz küçük yatırımcıyız evini arabasını satan var  Undecided
full member
Activity: 238
Merit: 100
Presale Starting May 1st
Yakında yakında diye boşunuza kendinizi kandırmayın. O son büyük pumptan sonra gelen crashin dönüşü daha sürer. 2019 u bulur artık. Nisan-mayıs değil yani. Sabırlı olun yeterli. Bu piyasa sabredenlere kazandırıyor.
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
Durum bu sefer farkli gibi , yaklasik 1 sene once piyasaya girdigimde, acemilikle tepedende alsam gene toparliyordum. bitcoin cash dagitildiginda dibin dibini gormustu portfoy, ama kisa surede geri toparlanmasini da bildi, bunun gibi ornekler cogaltilabilir.
Su anda 1300-1400 kusurden eth , 20 dolardan stratis , 16 dolardan waves toplayan yeni yatirimci kendini kim bilir nasil hissediyordur. Piyasayi ayakta tutan taleptir, simdi su durumda, kim niye sicak para yatirsin. Tam duzeldi diyoruz , yine 2 saate %10 dusup  bir dip daha yapiyoruz.

BCH zamanlarını bende yaşadım ve hepte dile getiririm yine o döngü olacak şuan o zamandan daha kötü bir durumda olduğumuzu şöyle özetliyim.

45 bin tl param vardı 30 bine düştü 20 gün sonra 99 bin oldu çektim. (Portföy Toplamı) bekleseydim 17 aralıkta 600 bin tl olacaktı.

2.5 ay önce 160 Bin tl param vardı şuan 25 bin tl param var Smiley

evet şuanki durum çok kötü malesef benim tüm paramda bu inanın bankada 3.5 bin tl den başka kuruş param yok bi gelirim de yok.
Ben inadına hold yapacam yatırdığım paranın tamamı yada biraz fazlasını çekmek için beklicem eğer olmazsada 1 kuruş dahi çekmicem all in $NCASH yaptım 1 tane bile satmak yok 1$ olmadan.
evet yanlış yaptım ama zararın neresinden dönsek kardır artık al sat yapmak yok hold var.
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
işte tamda bunu istiyorlar son 2 sayfadaki yorumları okuyun umut kalmamış kimsede

sorun yoksa sorun var demektir, sorun var ise sorun yok demektir.

$NCASH HOLD = To the moon.

Google ye Market cycle yazın açın bakın Depression Kısmındayız Şuanda Smiley
member
Activity: 104
Merit: 10
Durum bu sefer farkli gibi , yaklasik 1 sene once piyasaya girdigimde, acemilikle tepedende alsam gene toparliyordum. bitcoin cash dagitildiginda dibin dibini gormustu portfoy, ama kisa surede geri toparlanmasini da bildi, bunun gibi ornekler cogaltilabilir.
Su anda 1300-1400 kusurden eth , 20 dolardan stratis , 16 dolardan waves toplayan yeni yatirimci kendini kim bilir nasil hissediyordur. Piyasayi ayakta tutan taleptir, simdi su durumda, kim niye sicak para yatirsin. Tam duzeldi diyoruz , yine 2 saate %10 dusup  bir dip daha yapiyoruz.
member
Activity: 154
2018 yılı pek yükseliş sağlayacağını yaşatacağını düşünmüyorum 2017 de baya bir yükseldi popüler oldu indi kalktı ama 2019'a kadar böyle devam edeceği kanatindeyim inşallah hayırlısı olur büyük kayıplar yaşamayız
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Artık artması zor vadeli işlemler zaten baskılamak amacıyla kullanılıyor genelde en güzel örneğide altın.Ne kadar iyi haberde gelse vadelideki babalar istemedikten sonra artmaz ki amaçları sanırım basabildikleri kadar basmak.Btcden büyük bir patlama değil de ilerleyen zamanlarda artık altlarda bu durum stabilleştikçe bir patlama bekliyorum.Btc sayımızı arttırıp btc buralarda kalırsa güzel kar edebiliriz.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Piyasadan sürekli para çıkışı oluyor pek hayra alamet değil. Düşüşün devam edeceğini ön görüyorlar belki haziran belki 2019'a kadar. Eth'un 400$ altında olması ümitsizlik düşüncesine boğuyor beni. 2019'da olsa sabretmeye devam edeceğiz. Bu fiyatlardan satmak bence pek mantıklı değil. Satmadığımız sürece zarar etmiş olmayız. Büyük yükseliş biraz zor gibi duruyor 2018 2.yarıya kadar. Bekleyip göreceğiz.
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
Son haftalarda olumlu yönden haberler çıkmaya basladı medya ayagı iş basına geçti yakında yükseliş baslayabilir benim tahminim öyle böyle bir yükseliş daha önce görülmedi.

Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey >>> Gezegenin tek para birimi bitcoin olacak !
Google >>> Bitcoin teknolojisi Blockchain'in üstünde testler yapmaya başladı.
Tayvan >>>  Tayvan Havayolları Bitcoin ile Uçak Bileti Satışına Başladı
Paypal >>> Paypal, kripto para transferlerini hızlandırmak için bir patent başvurusunda bulundu.

Bonus:
Gelecekten gelen adam >>> 2018 yılında BTC’nin değer 100000$ değerini bulacak ve 2019’da ise 1 milyon $ değerini görecek. Bundan sonra ise iddiaya göre Bitcoin artık dolar cinsinden ölçülmeyecek, çünkü Amerikan doları artık tedavülden kalkmaya başlayacak.

Yazı yazıldıgında bitcoin fiyatı : 8250$
Market: 322 milyar$

Boğa sezonu başlama saati 3 Nisan saat 18:00 de.

hepsi yalan oldu.

an itibariyle marketcap 249 milyar dolar

hazirana kadar bir hareketlilik beklemiyorum.
20000 seviyeleri ise ancak 2020 lerde olur.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
büyük yükselişi bi anda yapıp, medya aracılığıyla pohpohlayıp yine tepeden alanların eline verirler bu sefer de 30 k yı görür, 12-15 k arasına sabitlenir diye düşünüyorum. Her sene olan döngü bu zaten..
full member
Activity: 206
Merit: 100
Kehanetler olmuş hep harbiden ama şu boğa sezonu gelse bir an önce nisan sonu mayıs gibi gelir gibi geliyor bana ama artık inancımda kalmadı erimeye devam ediyoruz kaç aydır bi mutlu olamadık
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
1-2 hafta daha 6-8k arası döner dolanır gibi geliyor, haftasonu tekrar 7500'ler görülebilir, yer yer sağanak yağışlı ve çok bulutlu  Cheesy en geç mayıs'a yükseliş başlar tahminim...

member
Activity: 392
Artık çok yakında laflarından sıkıldım çok yakından kastınız nedir onuda söyleseniz çok güzel olucak ama kimse söylemiyor ucu açık bırakıp gidiyosunuz
full member
Activity: 350
Merit: 106
Herkes umutsuzluğa kapılmış durumda.şubatta düştğ martta yükselir dedik, martta düştü nisanda yükselir dedik bir türlü yükselmedi aksien her ay dahada düşüyor gitgide portföy eriyor.gözümüzü çok fena korkuttular birdahaki yükselişte eminimki biçok kişi piyasadan çıkmayı bile düşünüyordur.bende tamamen olmasada elimdekinin en az %80 kadarını satmayı planlıyorum eğer yükseliş görürsek tabi
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Az kaldı biraz daha sabır şu ABD deki btc satışı bir bitsin biraz olsun toparlanma gelecektir zaten piyasanın güven tazelemesi lazım. Resmen kurbağa gibi kaynattılar bizi.
member
Activity: 168
Olumlu haberler bir türlü ilaç olmuyor. Bunun üstüne bitcoin her düşüşünde yaptığı tepki yükselişleri bir öncekinden daha küçük oluyor.
Piyasanın enerjisinin bittiğine inandırdılar insanları bence. Nisan ayında bir kaç coin güzel sıçramalar yapabilir ama bence alt ralli hala uzak ihtimal.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Nedense son dönemde özellikle ethereumun 400 altına sarkmasıyla bende bir ümitsizlik başladı.Daha öncede düşüler gördük ama bu kadar amansızı ilk defa oluyor satıp çıkayım diyorum bu fiyatlardan satmak insanın içinden gelmiyor malesef.
Sabır dediğimiz şey bu sefer çöküşümüze sebep olacak diye korkuyorum açıkçası.daha önce meyvesini yedik sabrın ama bu sefer yedirmeyecekler gibi.sonumuz hayrola
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Haberler artık eskisi gibi pump'ı etkilemiyor hocam,bence eskidende etkilemiyordu zaten insanlar haberlerden değil potansiyelini gördükleri için başvurdular,ama bakalım yükselişi dört gözle bekliyoruz
Pages:
Jump to: