Pages:
Author

Topic: Büyük yükseliş çok yakında. (Migros deterjan ürünlerinde %10 indirim var) - page 11. (Read 2259 times)

sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
uzun bi sure baskilayacaklarini dusunuyorum piyasayi. 2013 dususunu hatirlayin. toparlamasi kac yil surmustu. simdi de bi benzerini yasayabiliriz. ben hedeflerimi 2020ye aldim. ona gore hareket ediyorum.
full member
Activity: 364
Merit: 102
üst üste kötü haberler geliyor şimdi de hindistan çomak sokmaya başlamış böyle giderse şuanda 7k seviyesinde kalması bile mucize bence
member
Activity: 196
Merit: 10
Streamity Decentralized cryptocurrency exchange
Bence yaz aylarına kadar büyü bir yükseliş göremeyeceğiz maalesef. Düşüş sonrasında sabit kaldığı süre de çok fazla değerlerin. Ben sabir aralıklarda uzun bir süre devam edeceğini düşünüyorum. Ama umarım en kısa sürede büyük bir yükseliş görebiliriz.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
vallahi büyük yükseliş geliyor dedikçe düştü. Yükseleceğine dair bir umudum var ama artık zaman konusundan emin dğilim. Yılın sonunu mu bekler nisan ortası mı mayıs mı temmuz mu. herkesin farklı tahminleri var
member
Activity: 588
$CYBERCASH METAVERSE
umarım dediğiniz gibi olur. büyük yükseliş yapacağını düşünüyorum ben de. çünkü dibi gören bir şeyin zirveyi görmesi çok kolay olur nede olsa biliyoruz bunu.
member
Activity: 406
Merit: 11
Kriptoda büyük yükseliş ancak Trump'ın Kripto ihracıyla mümkün olabilir bu da mümkün olmadığına göre böyle bir süre daha devam eder. Açık söylemek gerekirse bu seviyelerde kalsa bile iyi. Daha aşağılara düşmesinden endişe ediyorum.

On-On beş gün içinde ciddi bir yukarı yönlü hareket gelmezse bende aşağı yönlü hareketin yavaş yavaş devam edeceğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
Bu kripto dünyasının sonu ya çok yükselecek uçacak ya da çer çöp olacak gibi geliyor.Ama bence uçacak bir bitcoin 100k dolar falan olacak gibi ya bakalım tutacak mı

agzın bal yesin kardeş Smiley
full member
Activity: 462
Merit: 102
 Bu kripto dünyasının sonu ya çok yükselecek uçacak ya da çer çöp olacak gibi geliyor.Ama bence uçacak bir bitcoin 100k dolar falan olacak gibi ya bakalım tutacak mı
member
Activity: 365
Kriptoda büyük yükseliş ancak Trump'ın Kripto ihracıyla mümkün olabilir bu da mümkün olmadığına göre böyle bir süre daha devam eder. Açık söylemek gerekirse bu seviyelerde kalsa bile iyi. Daha aşağılara düşmesinden endişe ediyorum.
member
Activity: 406
Geçmil yıllarda Nisan-Mayıs-Haziran dönemleri hareketli geçmiş ama bu sene gerçekten hiç umut yok.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Geçen senelerde de bu zamanlar bir yükseliş oluştu, bu sene de olmaması için bir neden yok diye düşünüyorum
full member
Activity: 686
Merit: 104
bu tarz başlıklar görmek hoşuma gidiyor artık. son zamanlarda nereye baksam düşüş düşüş düşüş. başka başlık kalmamış gibi aynı başlıktan onlarca var.
member
Activity: 182
Tutmadi siradaki tahmini alalim.
full member
Activity: 268
Merit: 109
kardes agzından bal damlıyoda tarihte gecikme yaşanmış umarım söylediklerin ertelemelide olsa gerceklesir bir an önce ben de bahar aylarını olumlu görüyorum
newbie
Activity: 212
Merit: 0
Neyin yükselişi bu gelmeyin yükseliş veya gerçekleşmeyen yükseliş mi olur yakın falan değil gelmesin çokta tırı vırı yani beklemiyorum yükseliş flan duruyorum burda böyle
full member
Activity: 854
Merit: 113
Herkesin beklediği bu büyük yükseliş bir türlü gerçekleşmiyor nedense.Herkes ayı piyasasının bitip boğa piyasasının gelmesini istiyor ama durum böyle giderse belkide bitcoinin 3-4 bin dolarlara düştüğünü göreceğiz.
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Win-Won-Betfury
Yükseliş büyük mü küçük mü onu tartışmak gerekiyor aslında artık 1 yükseliyor 3 kaybediyoruz burda pes etme noktasına geldim
full member
Activity: 532
Merit: 151
Doğarken ardından güneş tepelerin , yükselme vakti geldi altcoinlerin...
full member
Activity: 728
Merit: 151
" Büyük yükseliş çok yakında."
 ne zaman ?   
-"yakında yakında....." 
seneye yani...  Grin
full member
Activity: 546
Merit: 100
Başlık açılalı daha 2 hafta kadar oldu. BTC deki oynaklık ve krılma devam ediyor 7k sınırı ciddi bir psikolojik sınır oluşturdu ama acaba diye düşünürken vadeli işlemlerle alakalı haberler geldi. Kademeli olarak düşüş yapılmak isteniyor ama bir grup ta buna direnç gösteriyor gibi bakalım kim kazanacak.
Pages:
Jump to: