Au fost 15 zile minunate!
Ma bucur foarte mult! Le-ai meritat si cred (din experienta proprie) ca si aveai nevoie de acea deconectare.
Iti recomand cu caldura sa incerci si Creta. Am ajuns acolo in 1h50' cu avionul. Nici nu mi-am dat seama cat a trecut timpul. Am vazut lagune ca in Caraibe, cu plaje cu nisip roz... plaje cu paduri de palmieri... Am vazut marile Egee, Mediterana si Libiei... A fost extraordinar de frumos. Ma aflu la a doua vizita in Creta si abia acum cred ca pot spune ca am vizitat cam tot ce e de vizitat pe acolo.
Am retinut si am pus Creta pe lista de destinatii de neratat. Mersi!
Sincer sa fiu, nu eram hotarat daca merita sa postez aici tentativa asta de concurs, dat fiind premiul derizoiu
Problema cea mai mare nu este dimensiunea premiului, ci faptul ca nu este in Bitcoin (bineinteles, fiind asa mic nu prea putea fi in Bitcoin). Asemenea concursuri in general nu sunt permise (sau cel putin un in zonele unde ne uitam noi). Si da, deja a fost sters.
premiile au fost sponsorizate de 1miau, Learn Bitcoin and Laikai
Thank you all for the generosity and for the opportunity.
Daca doreste cineva sa se inscrie, este rugat sa ii trimita lui 1miau un mesaj cu postarea pe care doresc sa o faca la inscriere, iar 1miau va verifica eligibilitatea si va traduce postarile in germana
Asta este o idee foarte inteligenta. Multumim 1miau.