In plus, nu uita ca a fost acuzat de doua ori de plagiarism (prima data fiind acuzat de nullius, care a explicat foarte bine de ce, ceea ce a facut, este, intr-adevar, plagiarism). Din motive nestiue, a scapat de ambele dati.
Nu uita ca primele 5000 de merite le-a facut fix cu acest mod ingenios de plagiarism, traducand diverse articole si aruncand undeva, intr-un coltisor mic sursa, insa articolul parand ca e scris de el. E ca si cum m-as apuca eu sa scriu pe un forum S.F. din Jules Verne, sa primesc mii de merite dar -- ce crezi? -- tot ce scriu sa fie din cartile marelui autor.
Nu uita ca a fost si exclus din campania din care facem si noi parte (si, din motive nebanuite, reacceptat).
Tot ce face omul acesta mie mi se pare cusut cu ata alba sau ca este o incercare de a iesi in fata cu ceva. De aceea sunt reticent la aceasta sponsorizare - de zece ori mai mare decat premiul pus la dispozitie de organizator...
Nu imi spui nimic din ceea ce nu stiu. Cred ca descrierea pe care i-a facut-o un DT chiar ca trust feedback neutru este cel putin adecvata. Ce alte motive are in spate, nu stiu.
Dar sa stii ca mai cunosc persoane care tin cu orice pret sa fie in centrul reflectoarelor. Au un defect de fabricatie Asa ca nu stiu ce sa zic.
Iar motivul pentru care a fost re-acceptat cred ca, oricate putem spune despre el, face un numar mare de postari lucrate cu grija si foarte informative, ceea ce este un plus pentru forum, si adaugand la asta dorinta de a fi sub lumina reflectoarelor, inseamna ca nu ai cum sa-l ratezi nici pe el, nici reclama pe care o poarta. Si as mai adauga ca rusii pot fi clienti importanti pentru un mixer, si ambasador mai bun decat el pentru acea zona s-ar putea sa nu prea fie...