Organizatorul a mai pus niste premii la bataie, pentru extragerea care va avea loc maine: o copie a cartii de colorat cu tematica Bitcoin si niste abtibilduri.
I have also updated the OP to include:
a random copy of the Bitcoin Colouring Book
and some of the limited edition BCB stickers.
In complet alta ordine de idei, ca un fel de reamintire, poate ca ar fi util sa redeschizi topicul cu meritele de oferit de Sarbatori in sectiunea romaneasca.
NeuroticFish, m-am tot gandit si eu la asta dar, data fiind prezenta din anii trecuti (adica nimeni
), nu stiu daca ar avea sens...
Vrei să îl citeşti sau vrei să îl cumperi?
Vreau sa il detin
Daca intrebi prin prisma a ceea ce scrisesem mai sus -- faptul ca am sunat la The Times si la diverse anticariate -- da, in acel caz eram dispus sa il cumpar, cu gandul ca la sediul ziarului sau la un anticariat l-as fi gasit la un pret de cateva lire... dar nu sa dau 250.000$ pe el.
Înţeleg că este o bucată extrem de importantă din istoria Bitcoin.
Asa este.
Că tot ai adus vorba în discuţie despre ziar. Voi ce sumă aţi fi dispuşi să plătiţi pentru a avea voie să petreceţi câteva minute răsfoind acel ziar? Colecţiile în general, cel puţin pentru cei interesaţi, înseamnă de multe ori admirarea îndelungată a fiecărui detaliu. În cazul unei picturi, atenţia la fiecare mânjire de vopsea de pe pânză. În cazul unei lecturi, atenţia şi admirarea cuvintelor alese pentru a descrie scenarii. În cazul unei monede, detaliile de pe monedă şi ce reprezintă. Istoric, sentimental et cetera. Şi aşa mai departe. Unii oameni ar da mulţi bani pentru a putea admira ceva ce consideră a fi istorie sau operă.
Nu stiu... chiar nu m-am gandit la asta... Probabil ca as fi dispus sa achit cateva zeci de lei.
Iar dacă în postarea ta te refereai la citit, chiar nu se găseşte nicăieri o copie?
Ba da, sigur ca se gasesc copii. Chiar The Times imi trimisese o copie electronica, doar ca nu era ceea ce cautam eu... Eu nu voiam o copie, ci ziarul fizic. Eventual, poti citi ziarul chiar si pe site-ul celor de la The Times (contra cost) --
aici. Si, daca scormonesti pe Internet, il mai gasesti si pe alte site-uri...
In alta ordine de idei, am si eu o rugaminte
Daca nu ai vazut cumva, ti-am trimis un mesaj pe data de 14 decembrie. Poate nu l-ai vazut sau poate ai uitat de el... in orice caz, am zis sa iti scriu si aici