Si pe langa asta, se alege si un numar de 3 cifre.
Castigator va fi cine a ales numarul cel mai apropiat de cel format de ultimele 3 cifre (arabe) din hash-ul blocului #771350 (mi-a fost clarificat, se va posta si in concurs)
Unde ti s-a raspuns, ca nu vad...?!
Am intrebat si eu, dar mie nu mi-au raspuns...
Unul din romanii reactivati chiar are probleme si a cerut ajutor in sectiunea internationala - nu reuseste sa primeasca la timp e-mail de la blockchain.com si deci nu poate face ceva opratii cu portmoneul de acolo. Din pacate nu stiu cum l-as putea ajuta...
Da-mi si mie un link... cine stie, poate imi vine vreo idee buna...
Si daca suntem la capitolul "munci simple, dar platite"
Merci, m-am inscris! Si oportunitatea asta o ratam, daca nu erai tu
Nu e bai, dar tocmai ce am mai gasit si eu vreo doua oportunitati, dintre care una similara (
[1],
[2]), fapt ce ma face sa cred ca ar trebui sa incepem sa ne uitam (mai des) si prin sectiunea Services... Al doilea link e al unui concurs realizat in sectiunea Games and Rounds, ceea ce nu face decat sa-mi intareasca convingerea ca
acolo e o paine de mancat Dar sa incepem sa ne uitam si prin Services...
Ca informatie, la urmatoarea editare voi sterge din lista de la inceput cele doua concursuri mai degraba inactive...
In ceea ce priveste concursul cu placuta aurita, sunt de acord (cu tristete spun asta, dar e un capitol incheiat). Referitor insa la concursul organizat de MJ, hai sa mai stam
oleaca.
I-am adresat acum o intrebare, daca poate rula concursul fara a mai acoperi restul locurilor, motivand cu 3 argumente foarte bune, zic eu. Hai sa vedem ce zice...