Una peste alta, la primul concurs nu am cum sa ma inscriu, nedetinand nicio moneda Lealana (spre tristetea mea), dar, cu siguranta, ma voi in scrie la al doilea!
Nu stiu daca se consideră ce trebuie, cred că cel mai probabil nu, dar eu am câștigat acum mulți ani, tot de la Smoothie, o moneda Monero DYI (pe holograme chiar si scrie Lealana)
Oricum, o să văd cum fac, planul este să particip. Acum depinde și de timp...
Intre timp, vad ca organizatorul a venit si cu o propunere noua:
Da, nu m-ar mira ca modificări să mai tot apară. La un asemenea concurs e normal până la urmă; mă aștept să se mai adauge premii, iar asta să vină cu alte modificări la reguli.
Whoop whoop! Am castigat amandoi! Felicitari noua
Da, mulțumesc și felicitări!
cum ai de gand sa procedezi? Intreb de curiozitate... Eu inclin spre a-i spune sa ii dea premiul meu lui MJ, pentru a mi-l trimite acesta.
Având în vedere că am mai câștigat un premiu anul acesta de la Mopar, sunt 99% convins că și dacă mai iau sau câștig altceva de la el, până la urmă tot la MJ va ajunge
Așadar cel mai probabil voi aștepta, adică îi voi scrie lui Mopar să îi dea premiul lui MJ (dar nu-i nicio grabă), iar cu MJ voi aștepta
cel puțin încă o lună, să treacă toate concursurile de Crăciun ș.a.m.d.., și doar apoi îl rog să îmi calculeze prețul și să îmi trimită coletul.
Eu dacă aş fi în locul vostru m-aş îndrepta spre MinerJones.
Exact. Este cea mai bună variantă. Super corect și super profi.