Nu am inteles ce fel de portofel hardware este... o fi un Ledger Nano S Plus un pic modificat? Cum deja am un Nano S, am lasat pe altii sa se bucure (desi daca e S+ poate ca era mai bine sa ma bag).
Uhm... buna intrebare... nici eu nu-mi dau seama.
Dar... vad ca s-a incheiat concursul? Fara a anunta Betnomi, oficial, castigatorul...?
Vazusem gluma, dar cred ca aricii de fapt nu vad chiar asa bine, deci nu sunt convins ca fusese de bine; deci am lasat-o asa..
Looool nici nu stiu ce m-a amuzat mai mult - ce ai scris tu sau gluma lui 1miau =))) (P.S.: gluma consta doar in jocul de cuvinte "Igel eye" vs "eagle eye", nu era un compliment pentru tine, in mod special... sper ca nu ti-ai pierdut simtul umorului
)
Imi pare rau, dar partea asta nu o stiu, nu am urmarit-o. Nu era.. sponsora ta... de fapt vulpitza forumului?
Uhm... scrisesem daca o fi avut icopress vreo implicare in alegerea acelui emoticon pentru ca el e sponsorizat de Betnomi (nu stiu ce afacere are cu ei, dar stiu ca are -- poti vedea si la profilul lui). Si, stiind de aceasta relatie amicala cu ei (tot el i-a convins sa sponsorizeze si tombola lui 1miau, unde Betnomi va dona doua portofele hardware), m-am gandit ca nu i-ar fi fost greu sa le spuna sa puna si iconita cu vulpita, chiar daca ea nu este implicata nicium in acest concurs
Asa, de amuzament. Uneori, el mai face glume de genul, fara a avea nevoie de un context anume. De pilda, o data le-a spus participantilor unei campanii al carei manager este, ca e ziua mea si
sa-mi ureze "La multi ani!" =))) M-am trezit cu mesaje de felicitari si nu stiam de ce