Nu t obliga nimeni sa ii citesti postarile lui vlad...pur si simplu treci peste postarea lui.
Referitor la ce zice vlad....chit k nu inteleg 100% toata povestea lui cu etc-urile, e oarecum o veste buna si el merita laudat k a impartasit ideea nu criticat.
Pt vlad:
Mai bine spune-ne despre ce alte "alternative currency" crezi tu k o sa fie la cautare. Si as vrea ceva pro/contra despre cele care au un timp de....maturizare cat mai rapid, cele care valideaza tranzactia cat mai rapid. NU vreau sa vorbim despre minat ci doar trading speculativ pur. Si ignora jignirile colegilor de pe forum.
Bravo, un Om care vrea sa invete ceva.
Ok: Ce se intampla acuma este chiar o industrie noua este creata, o industrie de digital currencies si o sa urmeze crypto-stocks. Adica actiuni care sunt si bani. Deja exista una dar nu face multi bani la current. Devcoin este prima crypto care developeaza un business plan. Bitcoin ar putea face asta usor dar aia care fac decizile sunt programmers si nu au facultati de business.
In orice cauza, ce se intampla acuma nu se poate intoarce inapoi. Chair daca ar vrea America nu ar fi posibil. Dar America et al chiar vor un crypto coin in loc de dolar, euro, yen, yuan, etc...
Acuma un pic istorie. Un 1994 a iesit multe firme de Internet: eBay, amazon, AOL, yahoo, si Mai multe. Problema era ca nu le intelegea nimeni ca internet-ul era Nou, mic si mergea prost.
Iti dai seama, in 1994 cand a iesit primul stock fund cu firme de Internet pe wallstreet toti se radeau cum se rad acuma de bitcoin ETF. Defapt, multi sunt chiar aceiasi oameni.
Si ce sa intamplat? Nici un an nu a trecut si this stock fund a sarit in aer. Oameni chair vroiau sa cumpere de pe Internet si oameni chiar vroiau sa cumpere actiuni de Internet firme.
Si imediat cand au vazut bancheri ce se intampla au sarit pe toate firmele de Internet. Nu conta daca o firma era rahat toate au sarit in sus. Milliarde de dolari au fost bagat in actiuni de Internet Pentru 6 Ani si a creat un bubble enorm de mare.
Acuma: astazi cu crypto coins este identic numai ca o sa Sara in aer si Mai mult si Mai repede ca astazi nu exista liquidity cum era pe wallstreet cu Internet stocks. Si astazi nu sunt mi de firme doar maxim 100 de crypto coins si astia coins nu au sute de millioane de actiuni doar zeci de millioane.
Ce inseamna asta este cand vin bani speculativi sa caute crypto coins o sa Sara aproape toate in sus Asa de mult ca nu o sa-ti vina sa crezi. Si nu 6 Ani, IC Mai aproape de 6 luni. Nebunia care a fost la Internet stocks nu o sa se compare cu ce vine la crypto coins. Si eu cred ca Bitcoin ETF o sa fie ce da foc la Cryptos cum a dat foc primul stock fund la Internet stocks.
Eu de aia am zis de mult ca $1,000 Pentru bitcoin o sa fie nimic. Asta doar inceputul. Si de aia este bine sa minezi sau sa bagi bani in Mai multe crypto coins ca unele din ele o sa Sara in sus 10,000% dar cateva o sa Sara in sus 100,000% care inseamna ca chiar poti sa ajungi millionar in dolari daca nimeri banul correct. Dar oricum poti sa faci bani multi numai nu vinde prea devreme, astia care se caca pe ei o sa vanda tot cand se vad cu $10,000 in buzunar. Asteapta pana cand vezi nebunia in strada.
Aici pe wallstreet se zice sa nu vinzi ceva pana cand nu vezi orphani si vaduvele ca cumpara ce ai tu. cand ii vezi pe toti ca baga bani la Cryptos atunci vinzi tot.
Eu Pentru acuma am ales in primul rand pe primul loc ixCoin si pe urma Devcoin. Si acuma incerc sa Mai cumpar Altele dar Nu cred ca Mai am mult timp. De aia am cumparat ASICS miners de la BFL, dar nu stiu cand o sa vina.
Multa Baftà Române!