De ce ixCoin?
Ai repetat-o de multe ori insa eu il vad cu o dificultate pana la cer si profitabilitate de 0.x%.
Nu poti Mina ixCoin. Si cu 2 Tera Hash ai face numai vreo 500 de ixCoin pe an care vine numai vreo $10 sau Mai Putin.
Asta iti spune ca pretul nu este in egalare in equilibrium cu realitatea. Ok, poti sa zici ca ixCoin nu este ceva adevarat, nu are valoare care este Adevárat dar daca ne uitam la industria asta noua atunci trebuie sa aiba o valoare, poate nu astazi ca nu sunt destul sa vada ce se intampla dar Maine o sa vada cineva.
So atunci cum se poate vinde un crypto coin Mai ieftin ca curentul? Inseamna ca este extrem de ieftin.
Acuma 15-20 de Ani eu ii spunea Lu taicamiu sa cumpere duzine de apt in Romania dar nu ma ascultat. Ca era prea mult risk si ca nu aveau nici o valoare. Eu ii spuneam - la $1,000 Pentru un apartament, numai caramidele costa Mai mult dar Mai ales restul, si pleatul, si zona si munca.
Cam Asa sti cand gasesti ceva la pret incredibil. Cu crypto coins este Mai greu ca nu sunt fizic si nu au valoare intrinsic.
Dar Pentru ca suntem in. Mijloc de un phenomenon Asa de puternic eu cred ca o sa aibe si o sa explic in alt post de ce ixCoin.
Sa stiti ca asta este doar o teorie de a mea sa nu puneti toti bani in 1 coin dar ar fi bine sa aveti vreo 10 cand loveste Bitcoin ETF (proabable il in cateva luni), Asa o sa aveti o Sansa mult Mai mare sa aveti un coin care poate sari 100,000% cum a sarit Namecoin acuma 6 luni.
Ca o idee, DELL a sarit cel Mai mult in pret in ultimi 40 de Ani. De la 1991 pana 2000 DELL a sarit in pret 540 fold, Adica 54,000%. Asta inseamna ca Namecoin si Bitcoin déjà au batut cea Mai mare si scumpa actiune in Lume si au facuto in luni de Zile nu 9 Ani.
Cineva sa-mi explice cum este posibil si cum cand nici 1% nu sunt interesati in bitcoins si alt coins.
Voi va dati seama inca ce nebunie o sa fie cand se trezeste tot globul la ce se intampla aici? Nu a existat niciodata Asa ceva in lumea asta dar bani cei Mai multi numai primi sa vada o sa faca ca atunci cand sar toti bani o sa fie ceva normal, bani usori dar nu millioane - nici aproape de millioanele care le poti face daca realizezi acuma ce urmeaza.