Pages:
Author

Topic: deadley, Sylon, AmaZix ve TokenSuite`in tüm aktif kampanyaları - page 13. (Read 3552 times)

member
Activity: 98
Merit: 28
TokenSuite`in "HashCard" ve "DAOstack" kampanyaları eklendi.
member
Activity: 378
Merit: 11
Sylon ' ın kampanyalarına girelim bakalım. Bu arada shivom iyi başladı arkadaşlar 20k eth yi geçtiler ilk saatlerde. Boşta olan varsa imzasına bakabilir.

amazix olmasa iyimiş aslında saatlik rt olayı kötü ya başka bir şey yok ama steemite girmeyi düşünüyorum 10k takipçili steemit hesabı var Cheesy
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Deadleyin yönettiği ödül kampanyalarını değilde imzasına girdiği projelere dikkat etmek çok faydalı olur yeni arkadaşlar için. Adam en son utrusta girmişti ve güzel bir ödül kazanmıştı dogrusu
member
Teşekkürler güncellemeler için Sylon'un eklenen iki kampanyası yine Member kabul etmiyormuş, memberlarıda kabul etmemeye başladı artık.
rica ederim, hocam. size de meritiniz için teşekkürler  Smiley
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Sylon ' ın kampanyalarına girelim bakalım. Bu arada shivom iyi başladı arkadaşlar 20k eth yi geçtiler ilk saatlerde. Boşta olan varsa imzasına bakabilir.
sr. member
Activity: 1918
Merit: 347
Teşekkürler güncellemeler için Sylon'un eklenen iki kampanyası yine Member kabul etmiyormuş, memberlarıda kabul etmemeye başladı artık.
full member
Activity: 602
Merit: 118
sylon un holdwest olan bounty si waves altyapısını kullanıyormuş. umarım iş yapar. adam waves  li olan boutnysine bile ful ve üstünü dahil etmiş. iyice sıkıyor katılamayan çok kişi var. bu gidişle hero ve üstünü dahil ederse hiç şaşırmam
member
TokenSuite`in ViValid, Sylonun Towerbee ve Holdvest kampanyaları eklendi.

Teşekkürler hocam yeni eklenenleri yazmışsıniz. Eve gidince hemen yapayım. Allah size daha çok versin inşallah
çok teşekkür ederim, hocam. cümlemize bol tokenler  Cheesy

Ben Sylonun yönetdiği bir kaç kampaniya katıldım fakat beni kabul etmiyor. Neden acaba?
Sylon artık member ve altını almıyor. bazı kampanyalar yeni başlarken memberleri alıyor, ama sonrasında memberleri de almıyor daha.

TokenSuite`in ViValid, Sylonun Towerbee ve Holdvest kampanyaları eklendi. Biten kampanyalar listeden çıkarıldı.

Hocam Towerbee'nin bounty linki yanlış olmuş. Creator'e yönlendiriyor.

Towerbee : https://bitcointalksearch.org/topic/towerbee-platform-for-everyday-business-3328108
bilgilendirme için çok teşekkür ederim, hocam. düzenledim
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
TokenSuite`in ViValid, Sylonun Towerbee ve Holdvest kampanyaları eklendi. Biten kampanyalar listeden çıkarıldı.

Hocam Towerbee'nin bounty linki yanlış olmuş. Creator'e yönlendiriyor.

Towerbee : https://bitcointalksearch.org/topic/towerbee-platform-for-everyday-business-3328108
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Ben Sylonun yönetdiği bir kaç kampaniya katıldım fakat beni kabul etmiyor. Neden acaba?
member
Activity: 532
Merit: 22
TokenSuite`in ViValid, Sylonun Towerbee ve Holdvest kampanyaları eklendi.

Teşekkürler hocam yeni eklenenleri yazmışsıniz. Eve gidince hemen yapayım. Allah size daha çok versin inşallah
member
TokenSuite`in "ViValid", Sylonun "Towerbee" ve "Holdvest" kampanyaları eklendi. Biten kampanyalar listeden çıkarıldı.
member
Activity: 476
Merit: 31
Tebrikler hocam gayet başarılı bir spreadsheet olmuş . Bende takipteyim bu listeyi sylon özellikle kampanyalarında rapor istememesiyle gayet güzel bir yönetim tarzı geliştirmiş aynısını bountyhive ekibi de yapıyor
member
11 Nisanda eklenen Tokensuite kampanyası https://bitcointalksearch.org/topic/bounty-vivalid-13m-usd-rewards-8-weeks-3301710 Vivalid projesinide listeye ekleyebilirsin. 8 hafta sürecekmiş 1.3m $ ödül dagıtılacakmış.
çok teşekkürler, hocam. resmi telegram gruplarından duyuru yapmayınca gözden kaçırmışım. listeye ekledim.

Hocam güzel bir derleme olmuş elinize sağlık. Bu tarz derleme postlara ne kadar saçma olsa da merit olayından sonra çok arttı. Eleştirirken meriti bunu da düşünmek gerekiyor.
çok teşekkürler, hocam. sonunu pek anlayamadım ama  Cheesy
member
Activity: 224
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Hocam güzel bir derleme olmuş elinize sağlık. Bu tarz derleme postlara ne kadar saçma olsa da merit olayından sonra çok arttı. Eleştirirken meriti bunu da düşünmek gerekiyor.
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
11 Nisanda eklenen Tokensuite kampanyası https://bitcointalksearch.org/topic/bounty-vivalid-13m-usd-rewards-8-weeks-3301710 Vivalid projesinide listeye ekleyebilirsin. 8 hafta sürecekmiş 1.3m $ ödül dagıtılacakmış.
member
hocam bountyleri tweet isteyen istemeyen diye yazman mümkün mü tweet olayını beceremeyenler var Cheesy
tweet isteyen derken, hocam? rapor mu demek istediniz?

Güncel tutulabilirse mükemmel bir başlık olmuş, hiç uğraştırmayan kampanyalar var içlerinde hiç bir şey yapamayan gitsin telegramına katılsın, az token olur ederi az olur ama belki ileride çoğalır.
elimden geldiğnce güncel tutmaya çalışacağım.
member
Activity: 154
Merit: 10
Güncel tutulabilirse mükemmel bir başlık olmuş, hiç uğraştırmayan kampanyalar var içlerinde hiç bir şey yapamayan gitsin telegramına katılsın, az token olur ederi az olur ama belki ileride çoğalır.
member
Activity: 378
Merit: 11
hocam bountyleri tweet isteyen istemeyen diye yazman mümkün mü tweet olayını beceremeyenler var Cheesy
full member
Activity: 392
Merit: 101
Bu konuya ara ara bakıyorumi oldukça doyurucu dolu dolu bir konu, güncelleme konusunda da pek sıkıntı yaşanmıyor, book marka ekleyip ara ara inceleyin derim herkese
Pages:
Jump to: