Pages:
Author

Topic: deadley, Sylon, AmaZix ve TokenSuite`in tüm aktif kampanyaları - page 10. (Read 3543 times)

sr. member
Activity: 462
Merit: 250
CAT.EX Exchange
Böyle takip edince ne kadar sıklıkla yeni proje çıktığı ve bounty kampanyanlarının bolluğu tamamen ortaya çıkıyor,  yeni bir kampanya girişi içinse liste elinizin altında güzel çalışma.
full member
Activity: 322
Merit: 100
güncel tutuluyormu diyye amazix grubunun yeni eklenen bountysine bakayım dedimn bravo arkadaşım gerekten meriti hak ediyorsun tamamı güncel

Valla öyle arkadaş hep güncel tutuyor.Benimde takdirimi aldı arkadaş.Helal olsun ve ellerine kollarına sağlık arkadaşım konu için.Hep takip ediyorum artık bu konuyu.
member
Activity: 98
Merit: 28
Cok güzel bir başlık olmuş artık bu başlık altından takip edicem kampanyaları cok derli toplu olmuş umarım emeginin karşılıgını merit olarak alırsın ve bu başlıgın devami gelir
ilgi gördüğü sürece güncel kalacaktır, hocam.

güncel tutuluyormu diyye amazix grubunun yeni eklenen bountysine bakayım dedimn bravo arkadaşım gerekten meriti hak ediyorsun tamamı güncel
çok teşekkürler, hocam.
full member
Activity: 364
Merit: 102
full member
Activity: 398
Merit: 118
Cok güzel bir başlık olmuş artık bu başlık altından takip edicem kampanyaları cok derli toplu olmuş umarım emeginin karşılıgını merit olarak alırsın ve bu başlıgın devami gelir
member
Amazix`in "Counting House" ve "CRYPTOCARZ" kampanyaları eklendi.
member
Elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş, düzenli takip ediyorum bu listeyi Smiley eğer mümkünse kampanyalar için total ödül miktarına da 1 sütunda yer verebilirseniz bence güzel olabilir Smiley
çok teşekürler, hocam. ödül miktarını token olarak mı, yüzde olarak mı yazsam acaba?
jr. member
Activity: 210
Merit: 3
Elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş, düzenli takip ediyorum bu listeyi Smiley eğer mümkünse kampanyalar için total ödül miktarına da 1 sütunda yer verebilirseniz bence güzel olabilir Smiley
full member
Activity: 602
Merit: 118
stellar için hangi cüzdanı kullandınız?
member
Amazix`in "MEDIA Protocol" ve "FlipNpik" bountyleri, TokenSuite-in "Worldex" bountysi ve "ViValid" airdropu eklendi.
full member
Activity: 462
Artık bu menajerler çok popüler oldu katılan katılana o yüzden bunların bountysinden artık pek bişey gelmiyor. Hele Sylon çok ağır işliyor tabloyu imza hariç diğer stakeler son gün hesaplanıyor ve kampanyaları da 2,3 ay civarı sürüyor. Tamam rapor yok ama mesela rt yaptınız kampanya o kadar uzun sürüyor ki twitterın ön bellek temizlemesine yakalanıyor bu yüzden eski rtlerinizi kaldırıyor.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Sylon artık eskisi gibi değil arkadaşlar sırf isme bakıp girmeyin Sylon kampanyalarına.Listeleri 2-3 hafta geriden güncellediğini görüyorum.Bu saatten sonra Amazix ve tokensuite ekibinin kampanyalarını takip etmeye başladım.
member
linklerdeki tüm kampanyaları inceledim. imzaya katılacaksanız en az member olmalısınız ki bir, iki tane anca var. onu da globaldeki alternatif kripto paralar bölümüne yazıyorsunuz, localleri kabul etmiyor.

blog içerik ekleyecekseniz en az 500 takipçiniz olmalı. izlenmeler için de sayı veriyorlar. çoğu kişi başaramıyor bu kampanyaları o nedenle geliri genelde güzel.
tüm linkleri incelediğinizden emin misiniz? bi tek Sylon member ve altını almıyor (bazen başlarda memberleri de aldığı oluyor). yalnız deadleyin developeo, amazixin rankingball, tokensuite-in nuggets ve darico kampanyaları hariç tüm kampanyalar jr. memberi alıyor.
member
Activity: 546
Merit: 10
linklerdeki tüm kampanyaları inceledim. imzaya katılacaksanız en az member olmalısınız ki bir, iki tane anca var. onu da globaldeki alternatif kripto paralar bölümüne yazıyorsunuz, localleri kabul etmiyor.

blog içerik ekleyecekseniz en az 500 takipçiniz olmalı. izlenmeler için de sayı veriyorlar. çoğu kişi başaramıyor bu kampanyaları o nedenle geliri genelde güzel.
member
@bitfather teşekkürler güncelleme için Sylon`un "VTOS" ve "REOS" kampanyaları member kabul ediyor bu sefer diğer bir kaçı etmiyordu.

rica ederim, hocam. Sylon bazen ilk başta member ve üstünü kabul ediyor. sonrasında ise memberleri de almıyor. yetişe bilirseniz artık.

Bu kampanyaların red trust kabul edenlerini ayrı bir yere yazsak iyi olurdu, forumda malum red trustlu hesaplar biriktiği için insanlar arayışa girdi bana bugün 2 kişi red trustlı bounty sordu
haklısınız, hocam. onun için de ayrı bir başlık açmayı düşünmüştüm. ama vakit bulamıyorum bi türlü.
newbie
Activity: 159
Merit: 0
AmaZix den Rutger diye biri telegramdan birşeyler yazdı nasılsınız menunmusunuz falan diye var mı böyle bir durum yüzde 50 falan bonus veriyoruz gibilerinden konuştu pek inanamadım ben
member
Activity: 406
Merit: 11
@bitfather teşekkürler güncelleme için Sylon`un "VTOS" ve "REOS" kampanyaları member kabul ediyor bu sefer diğer bir kaçı etmiyordu.

Member full memberin 5 te 1i. Memberlara iyice newbie muamelesi yapmaya başladı. Eskiden böyle değildi.
Bir iki hafta sonra da imzayı member üyelere kapıyor.
full member
Activity: 546
Bu kampanyaların red trust kabul edenlerini ayrı bir yere yazsak iyi olurdu, forumda malum red trustlu hesaplar biriktiği için insanlar arayışa girdi bana bugün 2 kişi red trustlı bounty sordu
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
member
Sylon`un "XiWATT" kampanyası durdurulmuş, "JoyToken" kampanyası da bittiği için listeden kaldırılmıştır.
Pages:
Jump to: