Pages:
Author

Topic: deadley, Sylon, AmaZix ve TokenSuite`in tüm aktif kampanyaları - page 11. (Read 3552 times)

member
Activity: 98
Merit: 28
eline saglık kardeşim takipteyim bende şimdi hangilerini öneriyorsun tam olarak bu kişileremi güvenelim diyorsun
yok, hocam, ben öyle bişey diyemem zaten. bunlar forumun en kaliteli managerlerinden, o yüzden..
member
Activity: 182
Merit: 22
eline saglık kardeşim takipteyim bende şimdi hangilerini öneriyorsun tam olarak bu kişileremi güvenelim diyorsun
member
Sylon`un "VTOS" ve "REOS" kampanyaları eklendi.
member
Faydalı bir paylaşım olmuş teşekkür ederim, bu projelerden Global Reit ilgimi çekti, Sharia compliant Real Estate'in blockchain üzerinde ne işi var ? Smiley Daha da enteresanı 4.8 gibi bir puan almış, sağlam bir proje midir ayrıntılı bilgisi olan arkadaşlar varsa görüşlerini merak ediyorum.
rica ederim, hocam. açıkçası ben bu tür sitelerin puanlamalarına güvenmiyorum. o yüzden puanları da tablodan kaldırmak fikrim var.

Eskiden kampanya yöneticisine bakarak bounty seçilirdi ama şimdilerde onların kampanyalarıda fos çıkabiliyor. En iyisi kampanyaya göre seçim yapmak. Güzel bir liste olmuş, teşekkürler.
aynen.

Eline sağlık hocam güzel toparlamışsın.
çok teşekkürler, hocam.
newbie
Activity: 145
Merit: 0
Eline sağlık hocam güzel toparlamışsın.
member
Activity: 406
Merit: 11
En iyi kampanyalar Deadley de sanırım. Genel olarak mağdur etmiyor ama oda çok az kampanya alıyor.
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
Eskiden kampanya yöneticisine bakarak bounty seçilirdi ama şimdilerde onların kampanyalarıda fos çıkabiliyor. En iyisi kampanyaya göre seçim yapmak. Güzel bir liste olmuş, teşekkürler.
newbie
Activity: 59
Merit: 0
Özellikle Sylon ve Tokensuite gibi yoğun çalışan bounty yöneticilerini takip etmek zor. Bu anlamda başarılı bir derleme olmuş.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
Faydalı bir paylaşım olmuş teşekkür ederim, bu projelerden Global Reit ilgimi çekti, Sharia compliant Real Estate'in blockchain üzerinde ne işi var ? Smiley Daha da enteresanı 4.8 gibi bir puan almış, sağlam bir proje midir ayrıntılı bilgisi olan arkadaşlar varsa görüşlerini merak ediyorum.
member
TokenSuite`in "Rego" kampanyası eklendi.
member
uzun zamandir girmiyordum kampanyalara işten dolayı, yeni yeni boşluk oluyor. artık bol bol vakit ayırabilirim elinize sağlık hocam. merit kalmamış olasa vericektim. bu merit yenilenen bir şey değilmiş sanirim.
düşünmeniz yeter, hocam. evet, sMeritler sınırlıdır. alacağınız her 2 merit için 1 sMeritiniz olur.

abicim süper bir başlık olmus gerçekten token suite den pek para kalmıo o yuzden direk onu es geçtim Cheesy amazix grubu felan efsana bi döküman olmus
yardımı olduysa ne hoş bana  Smiley

gerçekten ellerine sağlık ben sylonun kampanyalarına katılabilsem cok iyi olurdu ama bi kaç yerde okudum sylonun stakeleri eskisi kadar düzenli saymadıgından flan bahsediyorlardı umarım dogru değildir.
çok teşekkürler, hocam. stake işini bilmem de, member ve altını almıyor çoğu zaman.
member
Activity: 596
Merit: 14
gerçekten ellerine sağlık ben sylonun kampanyalarına katılabilsem cok iyi olurdu ama bi kaç yerde okudum sylonun stakeleri eskisi kadar düzenli saymadıgından flan bahsediyorlardı umarım dogru değildir.
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Arkadaş artık imzalardan hiç birşey gelmemeye başladı. Nerde o eski imzalar şimdi hep meteliğe kurşun atıyoruz. Güzel bi liste olmuş önceden tokensuite takılıyordum hep de sylon geçtim ico patladı patlıcak ite kaka gidiyor. Ama Türk arkadaşlar güzel işler beceriyorlar.
member
Activity: 238
Merit: 30
abicim süper bir başlık olmus gerçekten token suite den pek para kalmıo o yuzden direk onu es geçtim Cheesy amazix grubu felan efsana bi döküman olmus
full member
Activity: 322
Merit: 154
uzun zamandir girmiyordum kampanyalara işten dolayı, yeni yeni boşluk oluyor. artık bol bol vakit ayırabilirim elinize sağlık hocam. merit kalmamış olasa vericektim. bu merit yenilenen bir şey değilmiş sanirim.
member
Mükemmel düşünülüp yapılmış bir konu. Benim gibi tembeller için bire bir konu olmuş. Eline sağlık kardeşim. Favori konularıma ekledim bile.
çok teşekkürler, hocam.

Forumdaki en işe yarar başlıklardan biri herhalde, umarım hep güncel tutabilirsin. Bir kampanya bittikten sonra en azından daha derli toplu bir liste üzerinden inceleme fırsatımız oluyor.
ilgi gördüğü sürece güncel tutacağım, hocam. listeden yararlananlar en azından bi yorum atsa da, ilk sayfada kalsa başlık. bazen 3-cü sayfalara kadar düşüyor, mecburen bişeyler yazıp ilk sayfalara taşıyorum. bu ne kadar böyle devam eder onu bilemiyorum.

Evet bu tablo çok işe yarar, sayılı bountycilerden bunlar zaten gerisine de kendimiz bakarız, profiline girip bakıyorum bunların ama bir ton yazışmanın arasında girebileceğim bir kampanya bulmak zaman aluyor. Bu tablo armut piş ağzıma düş olmuş emeklerinize sağlık.
çok teşekkürler, hocam.
member
Activity: 196
Merit: 11
Evet bu tablo çok işe yarar, sayılı bountycilerden bunlar zaten gerisine de kendimiz bakarız, profiline girip bakıyorum bunların ama bir ton yazışmanın arasında girebileceğim bir kampanya bulmak zaman aluyor. Bu tablo armut piş ağzıma düş olmuş emeklerinize sağlık.
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Forumdaki en işe yarar başlıklardan biri herhalde, umarım hep güncel tutabilirsin. Bir kampanya bittikten sonra en azından daha derli toplu bir liste üzerinden inceleme fırsatımız oluyor.
full member
Activity: 420
Merit: 100
güzel olmuş böyle bir konu ona göre bakılıp yorumlanabilir neye girsem diye düşünmektense ona göre bakılıp değerlendirilebilir üç sağlam bountyci adamlar yeter
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Mükemmel düşünülüp yapılmış bir konu. Benim gibi tembeller için bire bir konu olmuş. Eline sağlık kardeşim. Favori konularıma ekledim bile.
Pages:
Jump to: