Pages:
Author

Topic: deadley, Sylon, AmaZix ve TokenSuite`in tüm aktif kampanyaları - page 12. (Read 3552 times)

member
Activity: 98
Merit: 28
TokenSuite`in "Impressio" kampanyası eklendi.
member
Amazix`in "Global REIT" kampanyası eklendi.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Davda 1 yıl kalmış gibi geliyor bana çok uzun sürdü bu kampanyada bana göre Bancor içindeki kampanyalarda iyi oluyor genelde ama bazıları uzun oluyor artık çoğu uzun olmaya başladı aslında.
member
emeğinize sağlık güzel bir çalışma olmuş. listeyi güncel tutabilmeniz halinde bol bol meritle destekleneceğinizi düşünüyorum.
çok teşekkürler, hocam.
member
Activity: 108
Merit: 14
ROBOTINA
emeğinize sağlık güzel bir çalışma olmuş. listeyi güncel tutabilmeniz halinde bol bol meritle destekleneceğinizi düşünüyorum.
member
TokenSuite`in "Token Changer" airdropu eklendi.

gördüm katıldım eline sağlık kardeş.
çok teşekkürler, hocam.

Daha önce böyle bir konu açıldı diye hatırlıyorum ama önemli olan sürekli güncel tutmak ellerinize sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş bir çoğunu bilmiyorum ama amazix ekibi çok iyi çalışıyor diye duymuştum böyle faydalı bilgileri de bir arada toplayıp paylaşmanız çok güzel herkes için hayırlısı diyelim
çok teşekkürler, hocam. vallaha ben buna benzer bi tek (Sylonun kampanyaları) konu gördüm. 4ü bi yerde olan konu varsa daaktif değilmiş ki görememişim.

Çok iyi olmuş ellerinize sağlık hocam. Takip etmek çok zor oluyor kampanyaları, güncellerseniz tadından yenmez meritim olduğunda dönüş yapacağım.
çok teşekkürler, hocam. ilgi gördüğünce güncel tutacağım.
member
Activity: 280
Merit: 10
deadleyi ben gerçekten dürüst ve güzel bir adam olarak görüyorum, bu açıdan bakınca kampanyalarını da girilebilir görüyorum
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
İmzam haftaya bitiyor tokensuitein sprintx imzasını almışlar. 6100 civarında bir para ayırmışlar bountye ne kadarını tamamlıyabilecekler bilmiyorum ama pek gerçekçi gelmiyor. Şartları da çok ağır değil şimdiden 300 kişi girmiş bile imzasına değerlendirilebilir
hero member
Activity: 784
Merit: 502
Sylon cedex kampanyasına girdim 2 ay uzattılar çıktım. Yoklukta kalırsam belki tercih ederim. Token Suite Türklerden kurulmuş bir ekip. Kuralları ağır değil genelde 10 mesaj istiyorlar 7 si ingilizce. Hiç mağdur etmediler sağolsunlar
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Çok iyi olmuş ellerinize sağlık hocam. Takip etmek çok zor oluyor kampanyaları, güncellerseniz tadından yenmez meritim olduğunda dönüş yapacağım.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Daha önce böyle bir konu açıldı diye hatırlıyorum ama önemli olan sürekli güncel tutmak ellerinize sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş bir çoğunu bilmiyorum ama amazix ekibi çok iyi çalışıyor diye duymuştum böyle faydalı bilgileri de bir arada toplayıp paylaşmanız çok güzel herkes için hayırlısı diyelim

amazix işi yalan oldu be bacım. adamların repux a girdik 13 hafta kaldık 7 mi 8 nisan da mı ne bitti satış adamlar daha listeye dokunmamışlar bile aradan 10 gün geçmiş ne ara 3000 tane makale okuyacaklar ne ara stake hesaplayacaklar ne ara dağıtacaklar amazix de yavaş en hızlısı yine bountyhive. birkaç kampanyası iyi borsalara girerse artık onların imzalarını taşımayı düşünüyorum
member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
member
Activity: 532
Merit: 12

gördüm katıldım eline sağlık kardeş.
member
member
güzel paylaşım olmuş eline sağlık, sylon şartları çok ağır, hafiflettikleri zaman belki daha iyi sonuçlar alınabilir.
çok teşekkürler, hocam. evet member ve altını almaması bizim için sıkıntı.

TokenSuite`in HashCard ve DAOstack kampanyaları eklendi.

Dao iyi gibiydi ama ikiside local kabul etmiyorlar.Sınırlı kabul ediyorlar malesef.
evet amazix maximum %30 local kabul ediyordu yanılmıyorsam.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
TokenSuite`in HashCard ve DAOstack kampanyaları eklendi.

Dao iyi gibiydi ama ikiside local kabul etmiyorlar.Sınırlı kabul ediyorlar malesef.
full member
Activity: 336
Merit: 111
Amazix kampanyalarına girerken temkinli olun. Kyc istiyorlar adam gibi belge atıyoruz kabul etmiyorlar 3 4 gün uğraştırıyorlar. Ne istediklerini onlar da bilmiyor sanırım. İstedikleri belgeler kimlik selfie adres belgesi gibi değerli belgeler. Doğru belgeleri ilettiğim halde mağdur ediyorlar
jr. member
Activity: 316
Merit: 1
güzel paylaşım olmuş eline sağlık, sylon şartları çok ağır, hafiflettikleri zaman belki daha iyi sonuçlar alınabilir.
member
Hocam bu güzel listelerin hatrına son meritimi de sana verdim ve artık member olman garantilendi senin için hayırlı olur umarım  Smiley senden ve forum ahalisinden tek ricam meritlerinizi mezara saklamayın hakeden yazılara veya katıldığını görüşlere harcayın iyi forumlar umarım foruma daha da katkı sağlarsınız
çok teşekkür ederim, hocam  Smiley zaten sMeritler mezara kadar gider mi gitmez mi orası bile şüpheli. ileride sMeritleri tamamen kaldıra biliriz yazmış adminler. o yüzden ben de yararlı başlık görünce yapıştırıcam meritlerini.
10 meritim oldu, artık member ola bilirim evet. zaten bu gidişle direk member olucam gibi. 53 postum var activity hala 28.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Hocam bu güzel listelerin hatrına son meritimi de sana verdim ve artık member olman garantilendi senin için hayırlı olur umarım  Smiley senden ve forum ahalisinden tek ricam meritlerinizi mezara saklamayın hakeden yazılara veya katıldığını görüşlere harcayın iyi forumlar umarım foruma daha da katkı sağlarsınız
Pages:
Jump to: