Pages:
Author

Topic: deadley, Sylon, AmaZix ve TokenSuite`in tüm aktif kampanyaları - page 15. (Read 3552 times)

full member
Activity: 392
Merit: 101
Güzel konu olmuş hocam elinize sağlık, bence belli başlı yöneticler hariç girmemek lazım ödül kampanyalarına yoksa para etmiyor
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
Deadley diğerlerinden çok daha az proje yönetiyor. Ekip olarak yaptıkları için sorun yaşanmıyor olabilir ama diğerlerinde bir dünya Ico var..
sr. member
Activity: 779
Merit: 253
Başlık için teşekkürler güzel olmuş, ben deadley ve amazix takımının işlerinden gayet memnunum buarada, işlerini güzel yapıyorlar ve ne derlerse o, colorless di sanırım sürekli ertelemeler vesaire olan, onlar can sıkıyorlar genelde.
member
Activity: 98
Merit: 28
hocam newbie olman burda kaliteli içerik paylaşmayacağın anlamına gelmiyor tebrik ederim seni gayet güzel şekilde hazırlamışsın listeyi çoğu arkadaşım faydalanacak buradan. başarılarının devamını diliyorum activity olmamasına rağmen şimdiden 5 merit almışsın tebrikler  Smiley
çok teşekkürler, hocam  Smiley

Güzel bir başlık olmuş bütün bounty managerlerin kampanyaları tek başlık altında konu güncel olursa burdan takip edilebilir umarım emegin karşılıgını alırsın merit olarak elinize saglık teşekkürler
çok teşekkürler, hocam.

Çok teşekkür ederim paylaşımınız için. Hemen inceleyeceğim.
rica ederim, hocam. kolay gelsin.

sylon yeni kampanya konusu açmış memberlara kapatmadan girin isterseniz hocam konuya ekle istersen takip edenler görsün
ekledim, hocam. bilgilendirme için çok teşekkürler.
member
Activity: 378
Merit: 11
sylon yeni kampanya konusu açmış memberlara kapatmadan girin isterseniz hocam konuya ekle istersen takip edenler görsün
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Forumu kırmızıya boyadıkları için needmoneyin kampanyaları çok kalabalık olmaya başladı. Şuanlık benim gördüğüm bountysi para kazandıracak bir ico yok. Cpchain iyi gibi duruyordu da hem yahoo hem de 100 kişi max aldıkları için girememiştim
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Çok teşekkür ederim paylaşımınız için. Hemen inceleyeceğim.
full member
Activity: 630
Merit: 103
needmoney`i TokenSuite ile değiştirdim. TokenSuite`in bu gün başlatılan kampanyasını da ekledim. bi göz atmanızda fayda var.

son kampanya fena görünmüyor, tokensuite bana hep güven veren bi ekip oldu. bugüne kadar dağıtımı gerçekleşmeyen projeleri olmadı heralde, baya iyi gidiyorlar. bountyhiveda şansımı deneyim dedim onların imzasına girdim umarım pişman olmam Smiley
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Güzel bir başlık olmuş bütün bounty managerlerin kampanyaları tek başlık altında konu güncel olursa burdan takip edilebilir umarım emegin karşılıgını alırsın merit olarak elinize saglık teşekkürler
member
needmoney`i TokenSuite ile değiştirdim. TokenSuite`in bu gün başlatılan kampanyasını da ekledim. bi göz atmanızda fayda var.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
hocam newbie olman burda kaliteli içerik paylaşmayacağın anlamına gelmiyor tebrik ederim seni gayet güzel şekilde hazırlamışsın listeyi çoğu arkadaşım faydalanacak buradan. başarılarının devamını diliyorum activity olmamasına rağmen şimdiden 5 merit almışsın tebrikler  Smiley
member
En güzel başlıklardan birisi oluşturulmuş. En kaliteli bounty yöneticilerinden oluşan bir tablo bizim için mükemmel bir çalışma. Deadleyin son çalışmalardan birisine katılmayı düşünüyorum. Henüz imzası başlamayan bir kampanyası mevcut.
çok teşekkürler, hocam. ben de jr olmayı bekliyorum. sylonun değil de, diğerlerinin kampanyalarından seçip katılacam.
full member
Activity: 448
Merit: 157
En güzel başlıklardan birisi oluşturulmuş. En kaliteli bounty yöneticilerinden oluşan bir tablo bizim için mükemmel bir çalışma. Deadleyin son çalışmalardan birisine katılmayı düşünüyorum. Henüz imzası başlamayan bir kampanyası mevcut.
full member
Activity: 840
Merit: 103
Bazi kampanyalarda farkli farkli konuya sahip uyeler vardi demek bundan dolayiymis. Soyle bir listeye goz attim da neredeyse hic duzgun bir proje kalmamis fikri olan insanlar bile piyasanin duzelmesini bekliyorlar.
member
Eline sağlık hocam güzel olmuş ben tek tek hepsinin açtığı son topicleri takip ederek ekliyordum kendi listeme benim içinde kolaylık oldu
çok teşekkürler, hocam.

Amazix ekibi gerçekten profesyonel çalışıyor.
Ekibin telegramdaki sayısı bile 10-15 kişi yaw.Ki bence daha fazla bu adamlar.Acayip örgütlenmişler.
İşlerinide çok düzgün yapıyor.
Paylaşım için ayrıca teşekkür ediyorum sana.
Bu ekibin yönettiği bountylerin hepsine girmenizi öneririm.
evet, amazixin kampanyaları gerçekten iyi. ben shivoma katılacaktım da, tokenleri kyc yaptırdıktan sonra gönderecekler.

Valla tebrikler kardeşim, daha öncede bazı arkadaşlar açmıştı sağolsunlar takip ettim ama seninki içlerinde en derli toplu olanı diyebilirim.bide random yöneticiler için bi sekme açarsan dahada güzel olur potansiyel gördüğün diğer projeleride oraya ekleyebilirsin.sık kullanılanlar'a ekliyorum senin listeyi ve takipte kalacağım.umarım güncelliği korumayı başarırsın tekrar teşekürler
güzel sözleriniz için teşekkür ederim, hocam. ilgi gördüğü kadar güncellerim elbette. random bountyler için açılmış başlıklar var.

Tebrikler eline sağlık güzel liste olmuş tek sıkıntı bunun güncel kalıp kalmayacağı güncel kalırsa çok iyi kalmazsa bu da diğerleri gibi çöp olur
güncel kalması da sizlere bağlı, hocam. hiç kim ilgilenmezse güncellemenin de bi anlamı kalmaz, dimi?

güzel bir konu açmışsınız. favorilere de kayıt ettim. elinize sağlık. umarım sıkılmadan bunalmadan güncelleyebilirsiniz.
tekrar teşekkürler
çok teşekkürler, hocam. umarım dediğiniz gibi olur.
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
güzel bir konu açmışsınız. favorilere de kayıt ettim. elinize sağlık. umarım sıkılmadan bunalmadan güncelleyebilirsiniz.
tekrar teşekkürler
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
bu bahsi geçen  managerleri takip ediyorum gerçekten iyiler. ponzilere iş yapmıyorlar. bazen beklenenin altında çıkıyor ama genel olarak iyiler. ayrıca  çalışma da iyi olmuş elinize sağlık.
Pek katılmayacağım mesajınıza. Amazix de daha denk gelmedim ama diğerlerinde çok ponzi çıktı. Sylonun kampanyaları ponzi olmasa bile neredeyse hepsi leş TORQUAL vardı mesela kendi bile ulaşamadı adamlara.Creatoarimidir nedir potansiyel ponzi. Tokensuite in sapien kampanyası vardı mesela. Ekip ödülleri düşürdü sonradan. Tokensuite in elinde olan bir şey değil ama caydırıcı bir etki beklerdim. Uzlaşmacı olmayı seçip ne ayranım dökülsün ne hunterlar sürünsünü tercih ettiler ki ben pek tasvip etmiyorum bunu. Bunu yapan ekip işi bitince bountyleride dağıtmayabilir. O zaman daha mı iyi olucak mesela?

Piyasada bildiğim kadarıyla ESCROW olarak çalışan tek ekip,bountyhive ekibi. Tokenları kesinlikle alıyorsun ama ekip kaçıp giderse ona zaten yapıcak bir şey yok.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Sürekli güncel tutacaksınız güzel konu olur. Özellikle amazix güzel icolar alıyor. İlgi alakası da iyi ben genelde onların kampanyalarına katılıyorum
member
Activity: 448
Merit: 10
Tebrikler eline sağlık güzel liste olmuş tek sıkıntı bunun güncel kalıp kalmayacağı güncel kalırsa çok iyi kalmazsa bu da diğerleri gibi çöp olur
full member
Activity: 420
Merit: 100
Valla tebrikler kardeşim, daha öncede bazı arkadaşlar açmıştı sağolsunlar takip ettim ama seninki içlerinde en derli toplu olanı diyebilirim.bide random yöneticiler için bi sekme açarsan dahada güzel olur potansiyel gördüğün diğer projeleride oraya ekleyebilirsin.sık kullanılanlar'a ekliyorum senin listeyi ve takipte kalacağım.umarım güncelliği korumayı başarırsın tekrar teşekürler
Pages:
Jump to: