Pages:
Author

Topic: deadley, Sylon, AmaZix ve TokenSuite`in tüm aktif kampanyaları - page 9. (Read 3543 times)

member
Activity: 98
Merit: 28
Konuyu güncel tutmanız güzel elinize sağlık. Bir de rankingball bountysini bildiğim kadarıyla amazix yönetmiyor, sadece duyurusunu yaptılar.
çok teşekkürler, hocam. siz diyince baktım da, bounty-de Amazix adına rastlamadım. demek ki duyuru yapınca yanlışlıkla eklemişim. kaldırıyorum hemen. bilgilendirme için teşekkürler.
full member
Activity: 504
Merit: 120
Konuyu güncel tutmanız güzel elinize sağlık. Bir de rankingball bountysini bildiğim kadarıyla amazix yönetmiyor, sadece duyurusunu yaptılar.
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
Bu Jinbi renkleri ve altınla olan ilişkisi nedeniyle bana eski bir tokeni hatırlatıyor ama bir türlü adını çıkaramadım. Scam çıkmıştı hatırlayan varsa lütfen yazsın kafamı kurcalıyor iki gündür.

Benzeri Sudan Gold Coin Smiley
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
Jinbi token benzersiz ve iddialı bir projeye benziyor, altınla ilişkisi çok önemli, ben de katıldım, fakat bu Sylon denilen arkadaşla ilgili negatif geribildirimler de var dikkatli olun.
Özellikle onun kampanyalarında şeffaf bir spreadsheet olmaması ve koyduğu bazı dogmatik kurallar, çeşitli dolandırıcılıklara açık biri olduğu iddialarını kuvvetlendiriyor, kendine ve yakın çevresine torpil geçen bu fransızdan uzak durun falan demişler Smiley umarım adaletli bir iş yapar, yoksa direkt Jinbi ekibine bildirmek gerekebilir.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
ICO fiyatından geri toplayacaklarsa birkaç hafta içerisinde zaten o fiyatın üzerine çıkacaktır. Daha önce de bu tarz kampanyalar gördük ve ico fiyatına geri verenler pişman oldu Cheesy ben de bu kampanyaya katıldım bakalım, Sylon'un tarzı hoşuma gidiyor fakat mesaj sayısı fazla olunca yorucu olabiliyor
full member
Activity: 420
Merit: 101
doğru söylüyorsunuz hocam. özellikle ico katılımcısı açısından düşünürsek zaten bir icoya projenin iş yapacağına inandığımız için giriyoruz. ico fiyatından geri vermenin bir anlamı yok.

bounty için kişinin fikrine göre değişebilir tabi. ama sabırla  beklemek daha mantıklı olur her zaman için.
hero member
Activity: 784
Merit: 502
Buy back katılımcının tercihine kalmış bir durum. İster icoya katılın ister bounty, eğer sitede, telegramda orda burda buy back yazıyorlarsa kazandığınız veya aldığınız token karşılığında ico fiyatına göre veya piyasadaki dump/pump durumuna göre fiyat belirleyip size ether gönderirler. Tavsiyem tertemiz borsa yüzü görmemiş tokenlerinizi heba etmeyin. Kumar oynayın emin olun kazanırsanız tam kazanırsınız. Ether yapsa yapsa 2x yapar ama sıfır km token 5x 10x belki 30x bile yapabilir. Herşeyin ilacı zaman Smiley
full member
Activity: 420
Merit: 101
ödülle dağıtılan tokenlerin bir kısmını ico fiyatından geri alacaklar sanırım. ödül miktarı iyi geldi katıldık bakalım. imza seçmek zor iş gerçekten. bu konu da seçimi kolaylaştırması açısından çok yararlı oldu.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Bende öyle anladım ama bu bir zorunluluk değil sanırım.
member
Sylon`un "Jinbi Token" kampanyası eklendi.

Bu kampanyada böyle bir uyarı var. Tam olarak nasıl oluyor mu geri alma filan?

This bounty campaign is based on a BBB (Bounties Buy Back) model: a portion of the bounties tokens that will be distributed through this campaign will be purchased back, at the ICO price, after the token sale ends.
benim bundan anladığım, ICO sonrası, bountyden yolladıkları tokenlerin bi kısmını eth karşılığında geri alıcaklar (ICO fiyatı ile). yanlışım varsa bilgili arkadaşlar düzeltir.
sr. member

Bu kampanyada böyle bir uyarı var. Tam olarak nasıl oluyor mu geri alma filan?

This bounty campaign is based on a BBB (Bounties Buy Back) model: a portion of the bounties tokens that will be distributed through this campaign will be purchased back, at the ICO price, after the token sale ends.
member
member
kryll tamamlandi listeden kaldirilabilir. deadley bikac yeni kampanyaya baslamis da bu ara kampanyalarda local postlar %30 ile sinirlandirilmaya baslandi. meritten sonra bu kisitlama da bu ise balta vuracak
bilgilendirme için çok teşekkürler, hocam. Kyrll bittiği için listeden kaldırıldı. deadleyin listede olmayan yeni kampanyasını göremedim.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
kryll tamamlandi listeden kaldirilabilir. deadley bikac yeni kampanyaya baslamis da bu ara kampanyalarda local postlar %30 ile sinirlandirilmaya baslandi. meritten sonra bu kisitlama da bu ise balta vuracak
member
Ico fiyatları ve bounty ödül miktarlarını eklemen iyi olmuş @bitfather listede de baya bir kampanya birikmiş. Teşekkürler güncelleme için.
rica ederim, hocam.

arkadaşlar, parayı veren düdüğü çalar misali, bu puanların parayla alınmadığından emin olamayız. o yüzden yanlış yönlendirmemek adına, listeden ICObench puanlarını kaldıracağım. karşılığında ise bounty ödül miktarlarını ekleyeceğim. düzenleme esnasında listeye ulaşamayacaksınız. düzenleme bittikten sonra buradan bildiririm yine. var mı eklememi/kaldırmamı istediğiniz bişey? önerilere açığım.
düzenlemeler yapıldı. listeye ulaşa bilirsiniz artık.
Liste gün geçtikçe kendini geliştiriyor tebrik ederim gerçekten. Çok işlevli kullanışlı bir hal alıyor. Yenileri ekliyorsunuz eskileri belirtiyorsunuz. Çok çok iyi tebrikler.
güzel sözleriniz +Merit için çok teşekkürler, hocam.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
arkadaşlar, parayı veren düdüğü çalar misali, bu puanların parayla alınmadığından emin olamayız. o yüzden yanlış yönlendirmemek adına, listeden ICObench puanlarını kaldıracağım. karşılığında ise bounty ödül miktarlarını ekleyeceğim. düzenleme esnasında listeye ulaşamayacaksınız. düzenleme bittikten sonra buradan bildiririm yine. var mı eklememi/kaldırmamı istediğiniz bişey? önerilere açığım.
Liste gün geçtikçe kendini geliştiriyor tebrik ederim gerçekten. Çok işlevli kullanışlı bir hal alıyor. Yenileri ekliyorsunuz eskileri belirtiyorsunuz. Çok çok iyi tebrikler.
sr. member
Ico fiyatları ve bounty ödül miktarlarını eklemen iyi olmuş @bitfather listede de baya bir kampanya birikmiş. Teşekkürler güncelleme için.
member
member
member
güncel tutuluyormu diyye amazix grubunun yeni eklenen bountysine bakayım dedimn bravo arkadaşım gerekten meriti hak ediyorsun tamamı güncel

Valla öyle arkadaş hep güncel tutuyor.Benimde takdirimi aldı arkadaş.Helal olsun ve ellerine kollarına sağlık arkadaşım konu için.Hep takip ediyorum artık bu konuyu.
çok teşekkürler, hocam. elimden geldiğince güncel tutmaya çalışıyorum.
Pages:
Jump to: