Pages:
Author

Topic: deadley, Sylon, AmaZix ve TokenSuite`in tüm aktif kampanyaları - page 3. (Read 3543 times)

newbie
Activity: 59
Merit: 0
güzel bir başlık bountyleri güzel derlemişssiniz amazixte galiba eksikler var misal essentia galiba elinize sağlık
jr. member
Activity: 264
Merit: 1
Artık yeni amazix kurallarıyla geniş bir kitleyi uzaklaştıracaklar kendilerinde. Vip grupları sadece kendilerine yarayacak
member
Activity: 98
Merit: 28
member
Bu çalışmayı kullanıyorum çok da işime yarıyor sahibini bilmiyordum öğrenmiş olduk teşekkür ediyoruz. herkese bol şanşlar bol kazançlar.
eyvallah, hocam  Smiley
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
"BitImage" iptal edildiği için listeden kaldırıldı.

Bir de buradan gol yedik Sad
Bu sevgili proje yöneticisi arkadaşlar için bir score sistemi geliştirmenin zamanı geldi de geçiyor artık...

Hocam 5 haftada bana girdi Bitimage den. Hatta 2. haftamda sr.member olmuştum cok güzel umutlarım vardı ama yalan oldu  Grin. Sylon kampanyaları son zamanlarda ya uzuyor yada iptal oluyor. Esasen ICO kampanyalarının hepsi su zaman aralıgında cacık vaziyette son zamanlarda başarılı kampanya göremedim.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347

"BitImage" ın kampanyalarına bende katılmıştım Sylon'un diye ama "BitImage" kampanyası da iptal olmuş. Henüz realista da güncellenmedi bu arada.
member
Activity: 462
Merit: 42
Bu çalışmayı kullanıyorum çok da işime yarıyor sahibini bilmiyordum öğrenmiş olduk teşekkür ediyoruz. herkese bol şanşlar bol kazançlar.
member
Activity: 462
Merit: 42
ellerine sağlık bunn gibi 3-4 basş daha gördüm ama aralarından seçemedim. Hepsin de olumsuz bir durum var benim için.  Kaldım eski imza da ben biraz daha bakayım en iyisi.

hocam elinizdekileri bizimlede paylaşmanız mümkün mü bende sadece bu var yukarıda amazix eklecek demiş yapan arkadaş ama zaten amazix ekli değil mi ?
member

Bu sevgili proje yöneticisi arkadaşlar için bir score sistemi geliştirmenin zamanı geldi de geçiyor artık...
burada yöneticinin bi suçu yok diye düşünüyorum. kötü zamana denk geldiler, softcap yapamadıkları için piyasadan çekildiler. haliyle bounty de iptal oldu.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110

member
member
Hocam eline sağlık güzel bir çalışma olmuş, bir de projelerin çalıma alanalarıyla alakalı kısa bilgiler içeren bir sütun ekleyebilirsen yatırım yapmak için, hem de potansiyel belirlemede daha etkili olur.
çok teşekkürler, hocam. onu ben de düşünmüştüm de, ama liste epey karışıcak öyle yapınca. ann, site, olmadı whitepaper linkleri var proje hakkında bilgi almak için.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Hocam eline sağlık güzel bir çalışma olmuş, bir de projelerin çalıma alanalarıyla alakalı kısa bilgiler içeren bir sütun ekleyebilirsen yatırım yapmak için, hem de potansiyel belirlemede daha etkili olur.
member
Amazix`in "GlitzKoin" kampanyası eklendi.

*kampanya 17 mayısta başlatılmış, gözümden kaçmış, kusura bakmayın.
newbie
Activity: 40
Merit: 0
çok güzel bir başlık olmuş bu arada sanki güzel icolar yok gibi dolayısıyla güzel bountyde çıkmıyor yoksa bende bulamıyorum anlamadm elinize sağlık
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
Merhabalar kardeşim öncelikle emeğine sağlık. Yani bütün bilinen menejerlerin bountylerinin bir arada olması bizim için kolaylık sağlıyor. Yani tek bir yerde birçok bounty i bulabiliyorlar sayende. Ayrıca bitiş tarihlerinin olmasında çok iyi. Güncel tuttugunuz için zaten daha güzel birşey.
member
BitImage kampanyasına katılanlara duyurulur:

eğer ICO-ya katıldıysanız, proje softcap yapamadığı için, yatırımlarınızı refund ediyor. paranızı geri almak için, bu paylaşımdakı yolları izleyin: https://medium.com/@bitimage/how-to-get-a-refund-19045abf6eec

büyük ihtimalle bounty kampanyasından da bişey alamazsınız. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bizimle de bölüşürse güzel olur.
member
Activity: 152
Merit: 11
Amazix sureci iyi yonetiyor, tek admin oluncs sikinti olabiliyor, deadley gibi
member
Acayip işime yaradı. Forumdaki kampanyaları araştırmak baya zor oluyordu. Üstelik ingilizcede bilmiyorum. O yuzden isabet oldu. Liste güzel ama bir de koşullarını yazabilseydiniz daha da güzel olurdu. Teşekkürler
teşekkürler güzel başlık olmuş bazı projeler 25 mesaj istiyor bu nedir yaa.. insanları bu foruma kilitleyecekler tüm günüm bilgisayar başında geçiupr eve gidince bir de bilgisayarda madencilik, mining,hunter..

coininiz bol olsun. Smiley
Çok iyi paylaşım sık kullanılanlarıma ekledim, eline emeğine sağlık, güncel tutarsan çok makbule geçer,
Bol kazançlar
Hocam eline emeğine sağlık merit olsa verirdim. Yani bountyler direkt olarak elimizin altında bu sekilde. Tek tek aramak yerine yani ico fiyatları kaç hafta surecekleri. Birde üstüne tanınan bounty managerler olunca. Hangisine gireceğini şaşırdım resmen. Şuan zaten Aylin un kampanyasının birinde tüm bakalım. Bu bitsin duruma göre uygun birini seçeriz. Tekrardan emeğine sağlık.
Böyle güzel çalışmaları gördükçe merit haketmediğim yüzüme tokat gibi bir kez daha çarpıyor , gerçekten helal olsun .

güzel sözleriniz için teşekkürler  Smiley

Hocam Daostack bounty i bitirdi ve benim daha önce karşılaşmadığım bir şekilde ödemeyi yaptı. Belirli bir eth kurundan kazandığın token sayısına göre eth ile ödedi. 711 Gen = 1 ETH   1GEN = 0.00141 ETH olarak hesaplayıp kazanılan oranda eth gönderdiler. Gönderim sırasında oluşan fee ücretini de kestiler. Bu yaptıklarını kendi tokenlerinin değerini korumak açısından olumlu buldum. Yalnız bounty e katılanlara göre biraz olumsuzlukta var. Mesela bana gönderdikleri ethnin x2 yapması için ether kendi fiyatını ikiye katlamalı. Gen tokenin ilerleyen zamanlarda X2 yapma ihtimali daha yüksek. Tabi sonuçta bounty şartlarını değiştirme hakları kendi ellerinde olduğundan bi şey diyemeyiz. Aklımda şu soru var. Acaba bundan sonra diğer bountylerde (hepsi olmasa da bir kısmı) kendi tokenlerinin değerini korumak için airdropçulara ve bountycilere ödemeyi eth ile mi yapar yoksa kendi tokenleriyle mi?
çok büyük çakallık  Grin proje adına çok güzel durum, bountye katılanlar için aksine.
jr. member
Activity: 206
Merit: 2
Böyle güzel çalışmaları gördükçe merit haketmediğim yüzüme tokat gibi bir kez daha çarpıyor , gerçekten helal olsun .
Pages:
Jump to: